Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 18:36

Dagens Media - 29 nov 19 kl. 08:13

Frankrike vill förbjuda Black FridayBlack Friday kan komma att klassas som aggressiv kommersiell verksamhet och ge upp till två års fängelse. I Sverige förväntas dagen i år slå nytt försäljningsrekord..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Black Friday, Friday, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frankrikevill , förbjuda, Black, Friday
Nyteknik - 29 nov 19 kl. 07:01

Nu kan Frankrike förbjuda Black Friday: ”Konsumtionshysteri”

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike. Parlamentet tar snart ställning till ett förslag om att förbjuda handelsdagen..

SR - 29 nov 19 kl. 20:51

Lagförslag i Frankrike – vill förbjuda ”Black Friday”

I Frankrike har en regeringskommission sagt ja till ett lagförslag om att förbjuda marknadsföring för rea under benämningen ”Black Friday”. Och idag pågår flera demonstrationer emot ”Black Friday” och emot överkonsumtion runt om i Frankrike..

Sydsvenskan - 29 nov 19 kl. 04:20

Frankrike kan bannlysa Black Friday

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike. Parlamentet tar snart ställning till ett förslag om att förbjuda handelsdagen. Det är den tidigare miljöministern Delphine Batho som föreslår att Black Friday-reklam ska klassas som "aggressiv kommersiel.

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 19 kl. 04:20

Frankrike kan bannlysa Black Friday

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike. Parlamentet tar snart ställning till ett förslag om att förbjuda handelsdagen. Det är den tidigare miljöministern Delphine Batho som föreslår att Black Friday-reklam ska klassas som "aggressiv kommersiel.

DN - 29 nov 19 kl. 05:29

Frankrike kan bannlysa Black Friday

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike. Parlamentet tar snart ställning till ett förslag om att förbjuda….

GöteborgsPosten - 29 nov 19 kl. 04:20

Frankrike kan stoppa Black Friday

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike. Parlamentet tar snart ställning till ett förslag om att förbjuda handelsdagen..

NSD - 29 nov 19 kl. 04:20

Frankrike kan bannlysa Black Friday

Årets Black Friday kan bli den sista i Frankrike..

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black Friday

Svenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal.

Dagensanalys.se - 28 nov 18 kl. 15:21

Det här gillade vi att shoppa under Black Friday

E-handelsföretaget Nosto har analyserat data från årets stora globala shoppinghelg, Black Friday och Cyber Monday, och kan nu avslöja vilken produkt som rekommenderades flest gånger för kunder hos butiker inom mode i Norden. Nosto har plockat fram data på över 25 miljoner sessioner från fler än 350 modebutiker och tittat på försäljningsutvecklingen mellan 2017-18 samt bland annat vilken den mest populära produktrekommendationen var under helgen, jämfört mellan olika regioner. Den totala globala försäljningsvolymen ökade med 36% från 2017 till 2018.

VA - 29 nov 19 kl. 08:29

Black Friday kan bli förbjudet i Frankrike

Snart kan Black Friday vara ett minne blott i Frankrike. .

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 3 timmar sedan

Annonsörerna om nya året: ”Fokus på ökad precision”

Del 4 av 6. Sveriges största annonsörer delar i Dagens Medias artikelserie med sig av sina strategier för år 2020. Ökad precision, digitala medieköp och growth är några av satsningsområdena som nämns när Volvo, Bynk, Elgiganten, Tele2 och McDonalds framtidsspanar..

Dagens Media - 3 timmar sedan

SEO-experten: ”Vi måste förbereda oss på ett splittrat sökbeteende”

”Is SEO dead?”. Den typen av debatt dyker upp med jämna mellanrum och tycks vara ett populärt ämne att spekulera i.

Dagens Media - 5 timmar sedan

Spotify blir serie på Netflix

Historien om Spotify blir ny originalserie på Netflix. Yellow Bird UK producerar..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Experterna om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten med Com Hem snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Experter om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman om att Com Hems nedsläckning av TV4..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Hear värvar från OMD och IUM – för att utmana nätverksbyråerna

Mediebyrån Hear anställer tre nya medarbetare. Byrån siktar på att bli en stark konkurrent till nätverksbyråerna..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Josefin Nilsson, gubbröra och Färöarna – så googlade svenskarna 2019

Notre-Dame, gubbröra, Josefin Nilsson och värnskatt är några av sökorden som trendade på Google under 2019..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Reklamen fortsätter rulla på Metro – Nu bryter flera annonsörer

Trots att Metros sajt inte uppdateras fortsätter annonsörernas reklam att synas på sajten. Bland annonsörerna återfinns bland annat Telia, Hallon, Synsam, BMW och City Gross. Efter att Dagens Media har hört av sig till annonsörerna har flera valt att stoppa sin annonsering på Metro..

Dagens Media - Igår: 16:23

Nents koncernchef om sparpaketet: ”Naturligtvis väldigt tufft”

Stora neddragningar har genomförts på Nent, som ska ställa om till en ny medievärld. ”Det kan tyckas motsägelsefullt att vi måste skiljas från kolleger när vi samtidigt levererar fina resultat, men det är nödvändigt”, säger koncernchefen Anders Jensen, som förra året hade en förvärvsinkomst på 15,7 miljoner kronor..

Dagens Media - 10 timmar sedan

”Så tar du prenumerationsaffären till nästa nivå”

Om en prenumerationsaffär är framgångsrik så växer den i volym, men avhoppen blir också stora. – Förr eller senare kommer avhopp att vara ungefär lika stort som intag. När affären nått denna platånivå är det viktigt att förstå att det händer och att nå nästa nivå, skriver prenumerationsexperten och Dagens Medias bloggare Jonas Åström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.