Realtid > Ekonomi

Sunday, 08 December, 07:25

Realtid - 29 nov 19 kl. 08:07

Sverige stoppar förslag om att företag ska rapportera skatteuppgifter landvisSverige stoppar förslag om att företag ska rapportera skatteuppgifter landvis, SEB-aktien handlas intensivt trots misstankar om penningtvätt och Geelyägda Volvo Cars pensionsbolag räknar med skadeståndskrav. Läs morgonens alla nyheter här. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SEB,  Geelyägda Volvo Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, stoppar, förslagom att , företagska , rapportera, skatteuppgifter, landvis
Realtid - 29 nov 19 kl. 08:07

Sverige stoppar skatteförslag för företag

Sverige stoppar skatteförslag för företag, SEB-aktien – mest köpta aktien hos Nordnet trots misstankar om penningtvätt och Geelyägda Volvo Cars pensionsbolag räknar med skadeståndskrav. Läs morgonens alla nyheter här. .

Dagens PS - 29 nov 19 kl. 09:58

Sverige stoppar reglering av storföretagen

Ett nytt EU-förslag skulle göra multinationella företag som Facebook och Google mer transparenta. Men Sverige motsätter sig en sådan lag. Förslaget skulle innebära att de största företagen behöver redovisa hur mycket vinst och hur mycket skatt de betalar i varje EU-land.

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:30

MUF:s 100 jobbförslag - vi har superanalysenJOBBLISTA. Idag släppte MUF hela listan på vad framtidens borgerliga ledare anser att man bör göra för att skapa fler jobb i Sverige. Folk har gjort sig lustiga på Twitter mest hela dagen genom att plocka den lågt hängande frukten (och sådan finns det gott om, även om den mesta är sedan länge fallen och rutten).

Alliansfritt Sverige - 19 maj 14 kl. 20:44

Reinfeldt hjälper utländska företag att gå runt den demokratiska utvecklingen

Fredrik Reinfeldt vill riva upp de handelshinder som finns för företag i EU. Det Reinfeldt vill skapa är ett frihandelsavtal mellan USA och EU genom ett långtgående handelsavtal Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Avtalet kan innebära ett försök att låta företag gå runt den demokratiska utvecklingen.

Barometern - 02 sep 14 kl. 10:20

Teknikcollege är bra för ungdomar och företag

"Energifrågan måste få en långsiktig lösning. Basindustrin behöver besked för att kunna ta beslut om framtida investeringar." Ungdomar som går Teknikcollege spelar en stor roll för att Xylem Water Solutions i Emmaboda kan rekrytera den arbetskraft som de behöver.

Alliansfritt Sverige - 17 jan 13 kl. 20:01

C är för och mot S-förslag för företagande

OTYDLIGHETEN. Centerns ständiga strävan efter tydlighet fortsätter. Fortsätter att misslyckas det vill säga.

Alliansfritt Sverige - 25 aug 14 kl. 22:49

Alliansen varnar återigen för MP och råkar återigen komma med renodlade MP-förslag

Idag reste alliansens partiledare till Sundsvall för att presentera några miljöpolitiska förslag. Tanken var att utmana Miljöpartiet. Näringsminister Annie Lööf hyllade miljöarbetet i kommunen, ovetande om att Centerpartiet lämnat den styrande alliansen – och att kommunen nu styrs av de övriga allianspartier och Miljöpartiet.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 11:22

Försök inte, Schlingmann har redan erkänt att M tar emot pengar från företag

Moderaternas hemliga partifinansiering är åter på tapeten. Igår publicerade EU-kommissionen sin rapport om korruption, och Moderaterna fick sig en släng av sleven. Idag kommer de rödgröna med ett lagförslag om öppenhet – tar man emot anonyma bidrag ska man inte få partistöd.

Alliansfritt Sverige - 11 jul 14 kl. 10:27

Regeringen låter misskötsamma företag bestämma över järnvägen

Vi har alla fått uppleva frustrationen i tågförseningar och oplanerade stopp. Och vi har svurit över SJ, trots att SJ i stora delar fråntagits ansvaret för att sköta järnvägen. Det är två månader till valdagen, så regeringen har plötsligt bestämt sig för att satsa på järnvägen.

Alliansfritt Sverige - 05 jun 14 kl. 10:51

Om du ska hålla konvent och varna för MP – kom inte med massa MP-förslag samtidigt

Ett litet tips i all välmening: När du ska hålla i ett konvent som mest handlar om att skrämmas med att Miljöpartiet är så himla extremvänster, se till att inte presentera ett batteri av MP-förslag. I alla fall inte just där och då. Men det var precis vad alliansen gjorde igår.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 22 timmar sedan

Finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om

Nyheter i blodet, finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 23 timmar sedan

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - Igår: 15:46

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - Igår: 15:15

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - Igår: 14:55

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - Igår: 14:05

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - Igår: 11:50

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Realtid - Igår: 11:41

Nytt avtal hjälper Quickbit med krav för penningtvätt

Fintechbolaget Quickbit har ingått ett strategiskt viktigt avtal med Scrive. Avtalet ger Quickbit tillgång till en effektivare process för digital identifiering av kunder och autentisering av transaktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.