Realtid > Ekonomi

Thursday, 05 December, 20:55

Realtid - 27 nov 19 kl. 13:10

Ny delägare i Novare Human CapitalNovare Search & Selections vd Magdalena Ihre går in som ny delägare i Novare Human Capital..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Novare Human Capital, Search, Magdalena Ihre

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny delägarei , Novare, Human, Capital
Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 13:11

Delägare i East Capital blir Ukrainas ekonomiminister

En av de sex delägarna i East Capital blir ekonomiminister i Ukraina, skriver DN..

Corren - 15 dec 15 kl. 13:52

Cybaero får ny amerikansk delägare

Linköpingsföretaget Cybaero, som utvecklar obemannade helikoptrar, har fått en ny amerikansk delägare – riskkapitalfonden Subversive Capital..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 08:30

Matkassebolag får norsk delägare

Det norska riskkapitalbolaget Herkules Capital har köpt över 30 procent av e-handelsbolaget Linas Matkasse, som levererar färdigpackade matkassar med recept. Matkassebolaget som i år väntas omsätta över en miljard värderas i affären till cirka 900 miljoner kronor, skriver Dagens Industri.Linas Matkasses vd Niklas Aronsson säger till tidningen att den nya delägaren tillför kunskaper som är nödvändiga för bolagets fortsatta expansion.

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 08:30

Matkassebolag får norsk delägare

Det norska riskkapitalbolaget Herkules Capital har köpt över 30 procent av e-handelsbolaget Linas Matkasse, som levererar färdigpackade matkassar med recept. Matkassebolaget som i år väntas omsätta över en miljard värderas i affären till cirka 900 miljoner kronor, skriver Dagens Industri.Linas Matkasses vd Niklas Aronsson säger till tidningen att den nya delägaren tillför kunskaper som är nödvändiga för bolagets fortsatta expansion.

Realtid - 22 sep 17 kl. 16:15

Eckerström blir delägare i Profoto

Hans Eckerström, tidigare partner och rådgivare på Nordic Capital, blir delägare samt ordförande i Profoto. Även tidigare KPMG-vd:n Helene Wallberg samt Oriflames vd och koncernchef Magnus Brännström blir delägare i bolaget. Eckerström berättar om sin investering för Realtid.

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 08:59

Fler delägare sökes till nytt flygbolag

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Företagarna Kristianstad söker nu så många nya delägare som möjligt i det nya flygbolaget. I morgon hålls stormöte på flygplatsen i Everöd.
Den 20 augusti startar återigen reguljärflyget från Kristianstad Airport, nu i Flyglinjen Vätterbygden AB:s regi.

Realtid - 20 maj 15 kl. 10:39

"Jag är inte längre en aktiv delägare på Nordic Capital"

Hans Eckerström på väg att lämna riskkapitalbolaget..

YLE - 09 jul 15 kl. 11:23

Rehn vill se Fortum som delägare i Fennovoima

Näringsminister Olli Rehn (C) säger att Fortum fortfarande kan komma in som delägare i Fennovoima, trots att utredningen för kärnkraftsverkets bygglov redan påbörjats. Fortum har tidigare sagt att de går med i Fennovoima förutsatt att de ror hem en vattenkraftsaffär i Ryssland. Ett kriterium för Fennovoimas bygglovsansökan är att minst 60 procent av bolaget ägs av inhemska aktörer.

BT - 15 okt 14 kl. 20:23

Delägare i Eest - gillar husmanskost

Han ägnar dagarna åt japansk mat - själv äter han helst husmanskost och kan emellanåt sakna skolmaten. Jason Shek är en av två delägare på sushirestaurangen Eest i Borås, och kanske den som syns mest utåt. Att det finns en hel del thai- och sushirestauranger i Borås är nog ett känt faktum för de flesta, men staden är betydligt mer mångkulturell än så.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

June bäst i robotklassen

Danske Banks robotrådgivare June tar täten i kampen mellan robotrådgivare på den svenska marknaden.  "En noga genomtänkt portföljkonstruktion utgör grunden," säger affärsutvecklingschef Martin Hagman..

Realtid - 4 timmar sedan

Kända profiler förhörs efter ekobrottshärva

Byggföretagaren Percy Nilsson och IT-miljardären Dan Olofsson har förhörts av polis efter misstänkta ekobrott i samband med miljardköpet av Victoria Park i Malmö..

Realtid - 5 timmar sedan

Därför riskerar dagens unga bli fattigpensionärer

Klimatstrejker bör följas upp av pensionsstrejker. Dagens unga får betala nuvarande pensioner, men lär bli fattigpensionärer själva. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 6 timmar sedan

Hemfosa köper för 650 miljoner kronor

Fastighetsbolaget Hemfosa har gjort förvärv i både Finland och Sverige. Värdet på förvärven ligger på 650 miljoner kronor..

Realtid - 8 timmar sedan

Swegaming förvärvar Kortio

Kreditkortsförmedlaren Swegaming förvärvar konkurrenten och samarbetspartnern Kortio..

Realtid - 9 timmar sedan

"Investeringarna är min främsta prioritering"

Johanna Norberg, vd för Danske Bank Sverige sedan i september, har fullt fokus på ökad marknadsandel. För Realtid berättar hon hur det ska gå till. Avancerade fintechbolag snarare än andra banker är förebilder..

Realtid - 10 timmar sedan

Nu är Tieto Evry ett legalt bolag

Allt är nu klart för att slå samman två av Nordens största IT-leverantörer, Tieto och Evry..

Realtid - 11 timmar sedan

Hon tar över som vd för FCG

Riskhanteringsspecialisten FCG tillsätter Christine Ehnström som ansvarig för den svenska konsultverksamheten och vd för FCG Risk & Compliance..

Realtid - 11 timmar sedan

Ericsson nära mutförlikning

Ericsson närmar sig en förlikning med amerikanska justitiedepartementet i utredningen av korruption och mutor i sex länder.  Summan väntas bli i linje med Ericssons tidigare avsättning, motsvarande nära 11,5 miljarder kronor..

Realtid - 11 timmar sedan

Oväntat ordertapp för tysk industri

Orderingången till Tysklands tillverkningsindustri sjönk 0,4 procent i oktober jämfört med föregående månad. Jämfört med motsvarande månad året före minskade orderingången 5,5 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.