Dagens PS > Ekonomi

Monday, 27 January, 14:42

Dagens PS - 22 nov 19 kl. 07:26

Övervägande glatt på Asiens börserHär är nyheten som kan vara bakgrunden till att börsindexen ryckt upp sig efter tre dagars kräftgång. Enligt en källa till South China Morning Post, som Omni hänvisar till, talar mycket för att USA skjuter upp den planerade tullhöjningen i december mot Kina, trots att ingen handelsavtal är på plats, och det kan vara orsaken till att Asiens börser i dag stiger. Vid tidpunkten för börsrapporten, strax efter klockan 5, svensk tid, hade japanska Nikkei gått upp 0,4 procent och Hongkong med 0,3 procent. Sydkoreanska Kospi stod på plus med 0,2 procent medan fastlandsbörserna i Kina, Shanghai och Shenzhen, var ned med 0,6 procent respektive 1,3 procent, enligt Omni Ekonomi.
The post Övervägande glatt på Asiens börser appeared first on Dagens PS..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Asiens, South China Morning Post, Omni, USA, Kina, Nikkei, Hongkong, Kospi, Shenzhen, Omni Ekonomi, Övervägande, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Övervägande, glatt, Asiens, börser
PrivataAffärer - 25 feb 15 kl. 08:15

Mest uppåt på Asiens börser - Kina mot strömmen

Noteringarna på de asiatiska börserna på onsdagen hamnade övervägande på plus. Dock var rörelserna tämligen begränsade....

DI - 25 feb 15 kl. 07:54

Asienbörser: Övervägande på plus

Noteringarna på de asiatiska börserna på onsdagen hamnade övervägande på plus. Dock var rörelserna tämligen begränsade..

BT - 19 feb 13 kl. 07:51

Blandat på Asiens börser

De ledande Asienbörserna gick åt olika håll på tisdagen, men kursrörelserna var små.
Tokyobörsen sjönk något, sedan Japans finansminister sagt att han inte överväger köp av utländska statspapper som ett led i en mer expansiv penningpolitik.
Nikkei 225-index tappade 0,3 procent medan det bredare Topix-indexet steg 0,1 procent.

PrivataAffärer - 24 sep 13 kl. 08:00

Nedåt på Asiens börser

Nedåtrörelserna övervägde i Asien på tisdagen. Debatten om USA:s finanspolitiska position oroar marknaden, säger en förvaltare....

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 15 kl. 08:23

Blandat på Asiens börser

De ledande börserna i Asien gick åt olika håll i dag. Tokyobörsens Nikkei 225-index steg med 0,6 procent medan det bredare Topixindex gick upp med 0,9 procent, efter en dag med dämpad handel.I Shanghai och Hongkong pekade börspilarna nedåt.

DI - 28 jun 13 kl. 17:34

Nordenbörser: Fall för dansk öljätte

De nordiska börserna följde utvecklingen på den övervägande delen av Europas börser under fredagens handel, och noterades i rött vid stängning..

DI - 08 jun 12 kl. 17:42

Nordenbörser: Helsingfors bäst i klassen

De ledande nordiska börserna noterades övervägande nedåt på fredagen, efter att ha stigit mot slutet av handelsdagen..

DI - 13 jun 12 kl. 17:26

Nordenbörser: Tungt tapp i Helsingfors

De ledande nordiska börserna handlades övervägande nedåt på onsdagen. Stigande räntor i Europa och en vinstvarning från SKF tyngde..

SvD - 13 jun 12 kl. 17:40

Nordens börser övervägande nedåt

DI - 18 jun 12 kl. 18:19

Europabörser: Inledande uppgångar raderades ut

De ledande europeiska börsindexen noterades för övervägande nedgångar på måndagen. Börserna, som inledde med stigande kurser, föll tillbaka sedan Spaniens lånekostnader stigit till rekordhöga nivåer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.