Aftonbladet > Nyheter

Friday, 06 December, 22:21

Aftonbladet - 20 nov 19 kl. 00:19

Jennifer Riordan, 43, sögs delvis ur planet – nu måste Boeing bygga om
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Riordan, Boeing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jennifer, Riordan43 , sögs, delvisur , planetnu måste , Boeing bygga om
Posh24 - 22 maj 13 kl. 17:23

Brad Pitt drogberoende under äktenskapet med Jennifer Aniston!

Brad Pitt talade nyligen ut om sitt förflutna, vilket innefattar en väldigt drogkantad period. I det kommande numret av Esquire minns han den värsta tiden i hans liv, vilket delvis var under äktenskapet med Jennifer Aniston.

"En väldigt lång tid skadade jag mig själv för mycket - med droger", sade han.

Expressen - 10 jan 19 kl. 10:41

Jennifer Garners kropps-ändring för nya kärleken

Hollywoodstjärnan Jennifer Garner har bestämt sig för att ta ett steg bort från skönhetsingrepp och botox.Efter att ha gjort allt för att förhindra åldrandet har nu Garner tagit ett beslut för sitt utseende – och det är delvis nya pojkvännen John Millers förtjänst.– Hon gjorde vad 99 procent av hennes gelikar gör.

Sydsvenskan - 12 dec 15 kl. 04:00

Årets bästa böcker – 10 recensenter väljer

Rakel Chukri. Rakel Chukri   Karolina Ramqvist
Den vita staden  Att skriva uppföljare till hyllade böcker är vanskligt. Men Ramqvist klarar det galant.

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 15 kl. 04:00

Årets bästa böcker – 14 recensenter väljer

Jenny Högström Kristofer Folkhammar
Magisterlekarna På Läroverket är Magistern suverän, han har full kontroll såväl över sin uppenbarelse som över klassen som över de nogsamt regisserade lekar med utvalda elever som utövas i det fördolda. Tills en störning inträffar.
Den här romanen utspelar sig i ett helt igenom homoerotiskt universum, med karaktärer som Bambipojkarna och Hyenorna.

BLT - 01 okt 12 kl. 07:34

Konstcirkus med eldigt tema

Glas, skulptur, musik och eldkonst förenades i en effektfull show.
Under lördagen manifesterades konstformerna genom ett cirkustema i det gamla vattentornet i Nättraby Medan skymningen lägger sig över det gamla vattentornet, intar Trumbolagets slagverkare sina platser vid de stora trummorna som står utställda som ett pärlband utmed det runda torntaket. Deras silhuetter avtecknar sig mot den månklara natthimlen.

Sydsvenskan - 15 nov 13 kl. 06:30

Demokraterna gör sig redo för Hillary Clinton

Det har bara gått ett år sedan det senaste presidentvalet, men i ett konferensrum på exklusiva Le Parker Meridien Hotel i New York var det full valhysteri tidigare den här veckan.Kampanjorganisationen Ready for Hillary, som bildats för att stödja Hillary Clintons förmodade presidentkandidatur, ordnade sin första officiella sammankomst och det var gott om tungviktare från demokraternas etablissemang på plats. I konferensrummen syntes Harold Ickes (kampanjchef för Bill Clinton 1992), David Brock (grundare av det opinionsbildande nätverket Media Matters) och demokraternas tidigare Michiganguvernör Jennifer Granholm.

YLE - 11 jun 14 kl. 12:46

Jakten på lyckan på Villa Schildt

Sommarens utställning "Jakten på det gyllene skinnet" på Villa Schildt i Ekenäs handlar i år om mänskans jakt för att hitta lycka och sin plats i världen. Utställningen är inspirerad av Göran Schildts bok "Gyllene skinnet", som handlar om hans färd till Svarta havet år 1963 i Jason och argonauternas kölvatten. Jason fann enligt legenden det gyllene skinnet i Kolkis, som antas ligga det nuvarande Georgien.

Politologerna - 21 aug 14 kl. 15:53

Jämställdhet i svenska kommuner: orsaker och effekter

Detta är ett gästinlägg författat av Jessika Wide, statsvetare vid Umeå universitet. Hon disputerade 2006 på en avhandling om kvinnorepresentation (läs här).  *** Feministiskt initiativs framgångar i Europaparlamentsvalet i våras, samt i opinionsmätningar inför höstens val, sätter fokus på hur det egentligen står till med den numerära jämställdheten i den svenska politiken.

Magazin24 - 04 dec 14 kl. 21:27

”Extra fint att slå Köping”

Det är även derby i innebandyns division 2 damer då IBK Köpings U möter IFK Arboga IBK i Vasahallen. På lördag är det två derbyn i den lokala innebandyn. Först mellan Kungsörs IBK:s herrar och IFK Arboga IBK och sedan IFK Arboga IBK:s damer och IBK Köping U.

Sydsvenskan - 26 apr 15 kl. 17:36

En frigörande saga i rosa förpackning

"Bränn negativen och plocka ut försäkringspengarna" ska Mitchell Cannold på Vestron Productions ha sagt om lågbudgetfilmen "Dirty dancing", med Jennifer Grey och Patrick Swayze i huvudrollerna. Planen var att filmen skulle visas på biografer under en helg för att sedan släppas direkt på vhs. Istället blev den etta på biolistorna i USA nästan helt utan marknadsföring och har hittills spelat in mer än två hundra miljoner dollar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.