Sydsvenskan > Sport

Thursday, 12 December, 00:15

Sydsvenskan - 19 nov 19 kl. 23:52

”Vikings”-uppföljaren ”Valhalla” till NetflixSerien "Vikings" ska få en uppföljare. "Vikings: Valhalla" kommer att utspela sig 100 år efter händelserna i originalserien, skriver The Wrap, det vill säga på 900-talet, och följa bland andra vikingen Leif Eriksson och norske kungen Harald Hårdråde. Sk.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Valhalla, Netflix, Vikings, The Wrap, Leif Eriksson, Harald Hårdråde

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vikings, uppföljaren, Valhallatill , Netflix
GöteborgsPosten - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

Serien "Vikings" ska få en uppföljare. "Vikings: Valhalla" kommer att utspela sig 100 år efter händelserna i originalserien, skriver.

Blekinge Läns tidning - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

SmålandsPosten - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

Sydöstran - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 19 kl. 23:52

”Vikings”-uppföljaren ”Valhalla” till Netflix

Kommer att utspela sig 100 år efter händelserna i originalserien..

Barometern - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

Kristianstadsbladet - 19 nov 19 kl. 23:52

"Vikings"-uppföljaren "Valhalla" till Netflix

Posh24 - 29 jan 15 kl. 08:36

Liam Hemsworth i uppföljaren till Independence Day!

Liam Hemsworth, 25, har blivit erbjuden huvudrollen i den efterlängtade uppföljaren till Independence Day, enligt TheWrap.

Originalet spelades in 1996 och blev en stor succé med Will Smith, Jeff Goldblum och Bill Pullman i huvudrollerna. Smith kommer inte att synas i uppföljaren men det ryktas att både Goldblum och Pullman kommer att dyka upp på något sätt.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Råd ska stoppa miljardläckaget inom välfärden

Finansdepartementets delegation för korrekta utbetalningar från välfärdssystemen presenterar flera förslag till regeringen för att minska felaktiga utbetalningarna, skriver delegationens ordförande Sven-Erik Österberg på DN Debatt. Minst 11, kanske 18 e.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Securitas köper säkerhetsbolag i Australien

Säkerhetsbolaget Securitas köper det australiska säkerhetsföretaget Fredon Security. Prislappen är 210 miljoner kronor och köpet ska slutföras och konsolideras i Securitas under januari 2020. Med förvärvet stärker Securitas sin position på den australis.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fedbesked gav modest ökning på Wall Street

USA-börserna rörde sig svagt uppåt efter Fedbeskedet om bibehållen ränta på onsdagen. Beslutet att hålla kvar vid intervallet 1,50–1,75 procent var mycket väntat. Fortfarande är investerarna mest spända på ett besked om det blir några nya tulltariffer r.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Utvisningarna fällde Höllviken

Förlust i förlängning trots ledning större delen av matchen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Efter bonde-resan: ”Hoppas på kärleken igen”

Efter slutvalet i "Bonde söker fru" hördes knappt mjölkbonden Alexander Andersson och hans dejt Madeleine Sundin. Men en tur till Åland fick känslorna att tina upp mellan dem. – Så länge man har kommunikation kommer ingen oro, säger Alexander Andersson..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fed lämnar räntan oförändrad

Det blev som väntat inga överraskningar när den amerikanska centralbanken kom med årets sista räntebesked på onsdagen. Räntan ligger kvar oförändrad i intervallet 1,50–1,75 procent. Det var ett beslut analytikerna var helt överens om skulle komma.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bachelor-Simon: Jag hade velat välja båda två

De två singelkillarna i "Bachelor" våndades inför vem av deras utvalda dejter som skulle få den allra sista rosen. För Simon Hermansson blev det inte klart förrän i sista sekund. – Jag hade inte den blekaste aning om vem jag skulle välja, säger han till.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bråk på Hermodsdal – två personer misshandlade

Flera personer var under onsdagskvällen inblandade i ett bråk på Eriksfältsgatan i Malmö..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Staten ratar Stihl efter lättklädd reklam

Statliga Skogsstyrelsen slutar köpa in verktyg från motorsågstillverkaren Stihl i protest mot att företaget använder sig av lättklädda kvinnor i sin marknadsföring, skriver Dagens Nyheter. – Det behövs tydliga markeringar och avståndstaganden. Jag tycke.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Arvika rustar mot vattenmassorna

De senaste veckornas regn har fått vattennivåerna att stiga rejält i centrala Arvika. Krematoriet har fått stänga, samtidigt som skyddsbarriärer nu monterats upp. – Prognosen är att det fortsätter att stiga, säger räddningschefen Mattias Larsson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.