Sydsvenskan > Opinion

Monday, 16 December, 09:20

Sydsvenskan - 19 nov 19 kl. 20:00

Carsten Höller gillrar farliga fällor för barnMed ”Killing children” går han över gränsen för det vi håller heligt..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Höller, Killing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carsten, Höller, gillrar, farliga, fällorför , barn
Helsingborgs Dagblad - 19 nov 19 kl. 20:00

Carsten Höller gillrar farliga fällor för barn

Med ”Killing children” går han över gränsen för det vi håller heligt..

Expressen - 28 apr 19 kl. 21:07

SAS styrelseordförande: ”De ställer orealistiska krav”

SAS styrelseordförande, Carsten Dilling, uttrycker sitt fulla stöd till bolagsledningen – och försäkrar att de har full uppbackning från de största aktieägarna. Det innebär i så fall att svenska, såväl som den danska, staten stöder arbetsgivaren i pilotstrejken.Carsten Dilling följer läget timme för timme och är djupt oroad.

Skånskan - 07 jun 16 kl. 22:56

45-åring styr och ställer i Sjöbos försvar

FOTBOLL Egentligen avslutade han sin seriösa fotbollssatsning för 13-14 år sedan. Nu, snart 46 år gammal, styr och ställer Martin Thomsen i division 6-serieledarna Sjöbo IF:s mittförsvar.– Så jäkla roligt det här är, hälsar Thomsen.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 15 kl. 08:05

Fler svenskar till Venedigbiennalen

Flera konstnärer, födda eller verksamma i Sverige, medverkar i Venedigbiennalen. Årets konstnärlige ledare, Okwui Enwezor, på Sverigebesök på sent som i höstas, har valt ut verk av Petra Bauer, Runo Lagomarsino, Meriç Algün Ringborg och Carsten Höller till den internationella utställningen med titeln ”All the world’s futures”. Samtidigt ställer Magnus Bärtås ut i 1st Research […].

Västerbottens Folkblad - 05 mar 15 kl. 17:37

Fler svenskar till Venedigbiennalen

Flera svenska konstnärer medverkar i Venedigbiennalen. Årets konstnärlige ledare, Okwui Enwezor, på Sverigebesök på sent som i höstas, har valt ut verk av Petra Bauer och Carsten Höller till den internationella utställningen med titeln ”All the world’s futures”. Även Meriç Algün Ringborg, född i Turkiet men verksam i Stockholm, finns representerad där enligt den deltagarlista […].

SvD - 05 mar 15 kl. 17:36

Fler svenskar till Venedigbiennalen

Flera svenska konstnärer medverkar i Venedigbiennalen. Årets konstnärlige ledare, Okwui Enwezor, på Sverigebesök på sent som i höstas, har valt ut verk av Petra Bauer och Carsten Höller till den internationella utställningen med titeln ”All the world's futures”..

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

Terrorhäktade svenskar tiger sig igenom förhören

De tre terrormisstänkta svenskarna omhäktades som väntat igår. Samtidigt pågår arbetet med att få den fjärde misstänkte utlämnad från Sverige. Inga nya namn har dykt upp i utredningen.

Nyheter 24 - 21 nov 11 kl. 20:49

Farlig bakterie upptäckt i Icas korv


Ica återkallar två partier varmkorv sedan den farliga bakterien listeria hittats i köttet. Korvarna kan ha sålts i ICA-butiker över hela landet. Det var under en rutinkontroll som Ica upptäckte bakterien listeria i sina varmkorvar.

SmålandsPosten - 29 apr 14 kl. 06:12

Bråk och stök på skolan

Trångt, stökigt och till och med våld mot lärare. Så beskrivs situationen på Lammhults skola.
– Vi har många nyutexaminerade lärare som jobbar med den kanske svåraste elevgruppen.

Kristianstadsbladet - 05 sep 14 kl. 21:47

Den svåra frågan om vad vi vet

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstad. Danmark, krig och välbesökta salonger, se där tre ingredienser när Kristianstad bokfestival tar plats i hela Kulturkvarteret. Kulturredaktör Sune Johannesson rapporterar från en intensiv och intressant första heldag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Riksrättsrapport: Trump förverkligar mardröm

Justitieutskottet i USA:s representanthus har släppt sin fullständiga rapport om riksrättsåtalet mot president Donald Trump. Det 658 sidor långa dokumentet innehåller mer detaljerade förklaringar till de två åtalspunkter som det demokratdominerade utsko.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hon har skapat sitt eget tomteland

Lena Hultman älskar julen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Behandling för män som slår kvinnor byts ut

Kriminalvården fasar nästa år ut ett behandlingsprogram för män som slår sin kvinnliga partner. Programmet Idap har använts i 15 år – trots att studier har visat att återfallsfrekvensen är för hög, rapporterar Kaliber i Sveriges Radio. Enligt en studie.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad optimism bland e-handlarna

Framtidstron bland e-handlarna är positiv, enligt Handelsbarometern från Svensk Handel. Framtidsindikatorn ökar med 11,8 enheter till 111,9 jämfört med i november. När det gäller den framtida lönsamheten är det däremot inte lika muntert, 97,1 i december.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bensinjätte tar strid med Lunds kommun om hemligt avtal

Kommunen vill ha en kopia av franchiseavtalet för att tillåta tobaksförsäljning på mack..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Laleh släpper sina LA-låtar i nya versioner

Artisten Laleh har tillbringat fem år i Los Angeles med att skriva låtar till andra artister. Nu släpper hon albumet "Postcards", där hon spelat in akustiska versioner av låtar hon skrivit tillsammans med artister som Ellie Goulding, Shawn Mendes och De.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Försäkringskassan: Se över assistansregler

Reglerna om personlig assistans och assistansersättning för funktionshindrade har blivit till ett svårtytt och svårhanterligt lapptäcke, anser Försäkringskassan. Regeringen borde se över regelverket i sin helhet. De ändringar som har gjorts, och är på g.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

KTH-experter: Missvisande om snabba tåg

Debattvågorna om nya järnvägar för snabbare tåg i Sverige fortsätter att gå höga. Tre KTH-professorer hävdar nu att skeptikerna missförstår både kostnader, säkerhet och projektets regionalpolitiska aspekter. I ett inlägg på SvD:s debattsida vänder sig S.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Två män skjutna i Uppsala

Två män har hittats allvarligt skadade efter det att skottlossning hörts i Stenhagen väster om centrala Uppsala. – Ett flertal personer ringer om skottlossning, de har hört ett flertal skott, säger Torsten Hemlin vid Uppsalapolisen. Tillskyndande patrul.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Beskjuten bil hittad i Kristianstad

En bil med skotthål hittades i Näsby i Kristianstad vid lunchtid på söndagen. Bilen upptäcktes intill en vårdcentral. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen och fordonet har tagits i beslag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.