Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:01

Cornucopia - 17 nov 19 kl. 19:21

Kraftig sänkta värderingar för villor i Märsta hos SBAB/Booli - upplevt samma?En läsare rapporterar om kraftigt sänkta villavärderingar i Märsta ("Arlanda") hos SBAB och Booli. Priserna sänktes i fredags med cirka 17% för objekt som tidigare kostat runt 4 MSEK.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Märsta, SBABBooli, SBAB, Booli, MSEK, Inte Märsta, SEK, Frågan, SBABBoolis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, sänkta, värderingarför , villori , Märsta, hos, SBAB/Booli, upplevt samma
Cornucopia - 01 maj 19 kl. 20:49

Försvarsmaktens nya kampanj "Kom som du är"

Försvarsmakten har satsat på en ny inkluderande rekryteringskampanj, som visar att alla som klarar kraven är välkomna till det svenska försvaret. När endast fem promille deltar i det väpnade försvaret av landet vill man förstås få så breda grupper sökande som möjligt, för att kunna välja de mest lämpade. Kampanjen har förstås fått diverse lättkränkta att gå i taket över att kvinnor och balettdansare är mer dugliga att försvara Sveriges nationella oberoende, frihet och demokrati, än forna tiders tvångsrekryterade köttvägg, där i princip alla män uppfyllde de obefintliga kraven.

BT - 23 sep 13 kl. 18:02

Kenya: Minst elva militärer skadade

Regeringsstyrkor har kontroll över gisslansituationen i köpcentret i Nairobi, upprepar inrikesminstern samtidigt som kraftig rök blossar upp från köpcentret. Enligt kenyanska försvaret har elva kenyanska militärer skadats i striderna och får nu vård.Fler än tio personer har gripits misstänkta för inblandning i terrordådet i köpcentret, enligt polis rapporterar AFP.

Skånskan - 15 jul 19 kl. 11:52

Polisen söker bil efter sprängattentat

KUNGSHULT Polisen söker efter de personer som på söndagskvällen sprängde sönder en bil och skadade två andra på en villauppfart i Kungshult. Även tre villor fick skador.
En bil sågs hastigt lämna platsen före den mycket kraftiga detonationen, som blåste ut åtta fönsterrutor i villan mittemot.

BT - 21 maj 14 kl. 08:56

Hög tid för ett rött Europa

Ingen ung EU-medborgare ska gå utan arbete eller utbildning i mer än 90 dagar. Snart är det dags för EU-val och förtidsröstningen är i full gång. Ibland sägs att det är små skillnader mellan höger och vänster.

Cornucopia - 02 sep 15 kl. 10:04

Arméövning 2015: STA ett avgörande verktyg för övningar

Markstridsskolans träningssystem STA (stridsträningsanläggning) är ett avgörande verktyg för att inte bara göra markstridskrafternas övningar realistiska, utan också ett verktyg för att få ut mångfaldigt mer ur en övning genom att kunna göra detaljerade utvärderingar.

Som en del av måndagens studiebesök på Arméövning 2015 fick jag ta del av hur Markstridskolans träningssystem STA, stridsträningsanläggning, fungerar. Systemet hanterar hundratals fordon, pansarvärnsvapen, mineringar, indirekt eld (artilleri) och även ammunitionstillgång, vilket ger en hög realism i övningarna.

YLE - 15 maj 16 kl. 18:00

"Lös problemen med dyrt boende - bygg på höjden"

Bostadspriserna i Helsingforsregionen skulle kunna sjunka betydligt - eller åtminstone skulle stegringen kunna bromsas upp, säger experter som tidningen Rakennuslehti har intervjuat. Det är ingen naturlag att boendet ska vara dyrt i ett av världens mest glesbefolkade länder. Många experter anser att det inte alls är självklart att stigande bostadspriser har samband med ekonomisk tillväxt och att sjunkande priser kopplas till ekonomisk nedgång.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen tillbaka vid motståndet

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index är tillbaka vid motståndsområdet runt 660. Då börserna backade något i USA under gårdagen är det inte osannolikt att vi får se en nedgång i Stockholm idag.
Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - 17 timmar sedan

Kan man bygga en politisk vision på undergång och misär?

Angående frånvaron av visioner från våra politiska partier, så är väl den enda nydanande visionen som lanserats just att mänskligheten ska gå under och att allt kommer bli värre på grund av klimatförändringar. Det är knappast en grund att bygga en långsiktig politisk rörelse på, utan kommer leda till en för rörelsen negativ motreaktion.
FolkPolitiska visioner ska bygga på utopier och drömmen om ett bättre liv.

Cornucopia - 18 timmar sedan

Reklam - alkohol kan skada din hälsa!

Lars Wilderängs Preparatus Supervivet #75406 i Systembolagets beställningssortiment..

Cornucopia - 22 timmar sedan

SEB: Hushållen tror fortfarande på stigande bostadspriser

Hushållen tror fortfarande på stigande bostadspriser enligt SEB:s boprisindikator. Det innebär att priserna kommer fortsätta stiga, då de drivs av hushållens psykologiska förväntningar. Dock kan det vända snabbt, men inte just precis nu.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Föreläser i Båstad ikväll - boksigneringar Skene, Kungsbacka, Center Syd torsdag - söndag

Ikväll håller jag en författar- och preppingföreläsning på biblioteket i Båstad klockan 18-19. På torsdag 17-18 signerar min fru Lena och jag böcker i Skene bokhandel, på fredag signerar jag böcker hos Akademibokhandeln Kungsbacka 16-17 och på söndag 13:00 - 14:30 signerar Lena och jag böcker hos Akademibokhandeln Center Syd. Fyra tillfällen att ordna signerade julklappar - Fallet till de som bor i bostadsrätt och behöver lite feelgood, eller någon av mina andra romaner, eller Är du förberedd?

Cornucopia - Igår: 06:35

Nästan gratis elbilsladdning söndag-måndag

Med timmätningen av elen var laddningen av elbilen efter helgens Stockholmsresa nästan gratis natten till måndag (undantaget skatt). Elpriset var nere på knappt 2 öre per kWh. Och E.

Cornucopia - Igår: 15:43

Storbritannien till val på torsdag - Tories får egen majoritet i opinionen

På torsdag går Storbritannien till parlamentsval som en konsekvens av det interna Brexit-bråket. I opinionsundersökningarna ser de konservativa Tories ut att leda stort med egen majoritet, vilket förmodas ska tolkas som ett stöd för Brexit.Ny fördelning av säten i parlamentets underhus röstas om på torsdag.

Cornucopia - Igår: 11:39

Ryssland stängs av från OS och VM i fyra år på grund av doping och korruption

Den internationella antidopningsorganisationen Wada stänger av Ryssland och ryska idrottare från alla stora mästerskap i fyra år. Detta på grund av det omfattande bruket av doping, och att den ryska antidopningsorganisationerna och laboratorierna varit korrumperade och släppt igenom dopade ryssar. Inte ens på idrott klarar Ryssland längre av något utan att fuska - om de någonsin gjort det.

Cornucopia - Igår: 10:41

Noll vapenstölder i Stockholm 2018 - i år är det sju, från regeringskansliet

Förra året skedde det noll stölder av skjutvapen från legala vapenägare i Stockholms län. I år har det skett sju stycken stölder av skjutvapen, och alla har skett från regeringskansliet. Kanske därför regeringen vill göra vapenlagstiftningen hårdare än EU:s direkt - för att de själva inte kan hålla ordning på sina vapen?

Cornucopia - Igår: 09:49

MP-S-C-L backar och bugar för V - blir ingen regeringskris (?) och reform av Arbetsförnedringen

Hotet om misstroendevotering mot arbetsmarknasminister Eva Nordmark (S) gjorde att regeringen och JÖK-samarbetspartnerna C+L backar och bugar sig för Jonas Sjöstedt (V) och Vänsterpartiet. Man skjuter således upp reformeringen av Arbetsförmedlingen ett år för att undvika en regeringskris.
Segrare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.