Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:09

Dagensanalys.se - 17 nov 19 kl. 19:28

Här är webbläsaren som ska konkurrera med Google ChromeEn ny webbläsare med fokus på integritet har precis lanserats. Frågan är om den kan ta användarandelar från den allt mer populära Chrome. Googles webbläsare Chrome är helt klart den mest populära webbläsaren världen över. Chrome används av mer än 70 procent bland desktop-användare, visar statistik från Statista. Webbläsare Brave har nyligen lanserats i beta-version.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google Chrome, Chrome, Statista, Brave, Safari, Här, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är webbläsarensom ska , konkurreramed , Google, Chrome
Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 15:09

Ska ny Firefox kunna erövra marknadsandelar från Google Chrome?

Mozilla som utvecklar webbläsaren Firefox har tagit fram en ny version som man kallar för Quantum. Quantum ska vara snabbare, bättre, smidigare än sina föregångare och kan ha en rimlig chans att ta upp kampen med Google Chrome som är den största webbläsaren idag, med 59,8 procent av marknaden. Mozilla vill själva slå sig på bröstet då de säger att deras webbläsare kan ladda sidor 30 procent snabbare än alla andra.

Dagensanalys.se - 06 jul 17 kl. 15:17

Webbläsaren Edge fortsätter att tappa mark

Efter Internet Explorer skulle Edge förhöja webbläsarupplevelsen. Problemet var bara att Google redan lanserat sin populära Chrome. Allt fler Windows-användare överger Edge till förmån för andra webbläsare som Firefox eller Chrome.

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 15:43

Nu slutar Google Chrome visa annonser på vissa sajter

Googles egna webbläsare Chrome kommer att sluta visa annonser på vissa sajter som släpper fram störiga annonsörer. Företaget skriver i ett blogginlägg att feedback från användarna visar att viss typ av annonsering, exempelvis stora annonssidor eller popups, som gör det svårt att navigera bort från reklamen upplevs som negativt av konsumenterna. Därför kommer webbläsaren från och med fredag att sluta att visa annonser på vissa sidor som har den typen av annonser.

Dagensanalys.se - 06 apr 16 kl. 09:51

Öka hastigheten på internet med nya webbläsaren Vivaldi

Vivaldi är webbläsaren som ger dig snabbare internet då den upptar mindre RAM-minne än andra webbläsare. Dessutom vill de integrera smarta funktioner för en bättre webbupplevelse. Det som började som ett forskningsprojekt för Telenor 1996 har utvecklats till en helt eget bolag, Opera Software.

Datormagazin - 14 jan 13 kl. 10:12

Programtips: Google Chrome 24 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Datormagazin - 24 jan 13 kl. 13:12

Programtips: Google Chrome 24.0.1312.56 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Datormagazin - 18 feb 13 kl. 15:12

Programtips: Google Chrome 24.0.1312.57 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Datormagazin - 26 mar 13 kl. 12:12

Programtips: Google Chrome 25.0.1364.172 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Datormagazin - 26 apr 13 kl. 09:12

Programtips: Google Chrome 26 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Datormagazin - 22 nov 13 kl. 14:12

Programtips: Google Chrome 31.0.1650.57 FINAL

Senaste stabila versionen av den populära webbläsaren Google Chrome..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Eric Salama lämnar Kantar

Eric Salama som varit på Kantar i 15 år, varav de senaste som VD lämnar bolaget. Han kommer att vara kvar under första delen 2020 för att lämna över till sin ersättare. Efter det kommer han att kliva in som rådgivare på deltid för att hjälpa både kunder och anställda.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorare

Com Hem, Tele2 och Telia har de senaste dagarna bråkat om vem som ska få visa TV4 i sina nät. Än så länge är det ingen lösning i sikte och redan i natt försvinner TV4 från Com Hems hushåll. Sunny: Är det inte för jävligt att de bara kan stänga av TV4 sådär.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Upplev AWS re:Invent 2019

Under AWS re:Invent, och det efterföljande partyt re:Play samlades 65.000 personer från hela världen för att ta del av nyheter, men även en hel del musik och skratt. Här hittar du bilder och filmer från eventet.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Digitala medieköp minskar på bred front

Medieinvesteringarna minskade med 4,2 procent under november, jämfört med samma period föregående år. Månadens vinnare blev mediekategorin radio som uppvisade en positiv tillväxt om 12,9 procent och gjorde sin bästa novembermånad någonsin. Samtidigt backade de totala digitala medieköpen med hela 6,2 procent under månaden.

Dagensanalys.se - Igår: 07:46

Ipsos köper Data Liberation för automatisk rapportering

Ipsos har nyligen köpt engelska Data Liberation för att integreras med Ipsos.Digital. Ipsos kör i full fart mot en komplett plattform för DIY-research.

Dagensanalys.se - Igår: 20:59

Har annonsfria webbläsaren Brave svaret?

Bakom webbläsaren Brave finner vi ett bekant ansikte. Det är nämligen Mozilla-gurun Brendan Eich som varit med att utveckla webbläsaren som ratar annonser och insamling av användardata. När Brave drog igång 2015 var det inte många som trodde på idén.

Dagensanalys.se - Igår: 19:43

Vi trendspanar inför 2020

Snart är det dags att lämna 2019 och fira starten av 2020. Här är en kortversion av alla trender och händelser som vi lär få uppleva under nästa år. 5G i alla mobiler Kommer du ihåg när vi hyllade 3G?

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Dagensanalys.se - Igår: 08:23

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019

Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:01

Efter 40 ratas du av arbetsgivarna

Om du är äldre än 40 år är det dystra tider som väntar vad det gäller sökandet av jobb. Bakom studien är docenten Magnus Carlsson och nationalekonomen Stefan Eriksson. Sannolikheten att bli kontaktad föll med cirka fem procentenheter för varje tiotal år av åldrande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.