Skånskan > Nyheter

Monday, 17 February, 23:49

Skånskan - 16 nov 19 kl. 05:30

Så mycket kostade kritiserad reklamfilmSTAFFANSTORP Den omdiskuterade reklamfilmen om Staffanstorps kommun kostade 123 291 kronor och 25 öre.
Men då hade kommunen också fått 147 000 kronor i rabatt.Detta enligt den faktura, ställd till kommundirektör Per Almström, som skickats in till Staffanstorps kommun från företaget Shape & Brand i Malmö som producerat filmen.
Företaget drivs, som SkD redan berättat, av Niclas Röhr som också är förtroendevald och sitter som ersättare i Malmö kommunfullmäktige för Moderaterna. Fakturan fastslår ett fast pris enligt överenskommelse för reklamfilmen på 215 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Den, Staffanstorps, Per Almström, Shape, Malmö, SkD, Niclas Röhr, Moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , kostade, kritiserad, reklamfilm
Expressen - 01 apr 11 kl. 10:50

Djurgården stoppar kritiserad reklamfilm

En handfull aktiva risksupportrar deltar i en reklamfilm gjord av Djurgården inför den allsvenska premiären. I dag kommer klubben att ta bort videon. - Det var en bra tanke som blev väldigt fel.

P3 - 16 apr 14 kl. 16:01

Ica stoppar kritiserad reklamfilm om nattvarden

Ica stoppar nu sin reklamfilm om nattvarden på grund av all kritik som den har fått..

SVT - 05 apr 17 kl. 21:03

Pepsi drar in kritiserad reklamfilm

Läskjätten Pepsi skrotar sin reklamfilm med realitystjärnan Kendall Jenner efter omfattande protester. Filmen har anklagats för att trivialisera Black Lives matter-rörelsens protestmarscher i USA..

SR - 12 feb 20 kl. 12:14

SAS tar bort reklamfilm – misstänker attack

SAS har tagit bort en kritiserad reklamfilm från Youtube mindre än ett dygn efter det att den publicerats. ”När vi tittar på mönstret och antalet reaktioner på vår film finns det anledning att misstänka en attack”, anger flygbolaget som orsak..

DI - 12 feb 20 kl. 14:03

SAS tar bort reklamfilm efter misstänkt attack

SAS har tagit bort en kritiserad reklamfilm från Youtube mindre än ett dygn efter att den publicerats. ”När vi tittar på mönstret och….

DI - 12 feb 20 kl. 19:07

SAS återpublicerar kritiserad film

SAS tog bort en kritiserad reklamfilm från Youtube mindre än ett dygn efter att den publicerats efter en nätattack..

SR - 12 feb 20 kl. 21:13

SAS återpublicerar kritiserad film

SAS tog bort en kritiserad reklamfilm från Youtube mindre än ett dygn efter att den publicerats efter en nätattack. Nu har filmen lagts upp igen tillsammans med en annan kortare version, säger bolaget till TT..

GöteborgsPosten - 12 feb 20 kl. 19:19

SAS återpublicerar kritiserad film

SAS tog bort en kritiserad reklamfilm från Youtube mindre än ett dygn efter att den publicerats efter en nätattack..

DI - 06 apr 17 kl. 07:46

Pepsi drar tillbaka kritiserad annons

Pepsi släppte tidigare i veckan en ny reklamfilm. Men reklamfilmen har blivit kritiserad och på onsdagen drog bolaget tillbaka reklamen och bad om ursäkt.  .

Expressen - 27 sep 17 kl. 14:34

Se Natalie Portmans omtalade reklamfilm

Skådespelaren Natalie Portman frontar en ny reklamfilm för Dior-parfymen "Miss Dior" - och den påkostade minifilmen får många att höja på ögonbrynen. I reklamfilmen syns Natalie Portman både skratta, slåss och älska med en okänd man. – Vad skulle du göra för kärlek, undrar Natalie Portman i reklamen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Skånska krogar behåller sina stjärnor

gastronomi På måndagskvällen regnade stjärnorna över de nordiska krogarna. När regnet var över stod det klart att de skånska krogarna behåller sina åtråvärda stjärnor i Guide Michelin.
På andra sidan sundet kan man dock glädja sig över två nya tvåstjärniga restauranger.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen lycka i uttagningstävlingen

BORDTENNIS Det var om en plats i den svenska herrjuniortruppen till sommarens ungdoms-EM i Kroatien som IFK Lunds Hugo Törngren kämpade i en uttagningstävling i Växjö på sön- och måndagen.Åtta juniorer var uttagna och alla mot alla i sjusetare var det som gällde. Vinnaren säkrade en biljett till UEM 2020.

Skånskan - 4 timmar sedan

Truls Möregårdh missar årets Safir

BORDTENNIS I fjor gjorde Eslövs AI:s Truls Möregårdh rent bord i Safir International i Örebro, Sveriges största bordtennistävling. Inte nog med att han försvarade titeln i ITTF:s juniorklass, han vann även den högklassiga herrelitklassen och förstapriset på 3 000 euro.
I år saknas dock den 18-årige EAI:aren i startfältet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sjöbotjej vann i Växjö

Eslövs AI:s japan Aida Satoshi var förstaseedad och favorit att vinna herrelitklassen i Växjö GP, men förlorade överraskande finalen mot Marcus ”Magoo” Johansson, Vetlanda, 1-3.Lämnade Växjö som klassvinnare gjorde däremot Sjöbo BTK:s Annie Hedlund och IFK Lunds 03:a från Danmark, Theo Dyekjaer. Redan i semifinalen var Aida Satoshi illa ute mot pingisligakonkurrenten från Halmstads BTK, Fabian Åkerström, men vände 1-2 till 3-2 efter 14-12 och 11-7 i de två sista seten.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ordnar skjuts åt pendlare där bussarna inte går

FLYINGE Det går inte att åka kollektivt mellan Harlösa och Gårdstånga. Men det tänker ideella krafter nu ändra på – åtminstone under en försöksperiod.Idén och initiativet kommer från Flyinge Utveckling/Flyingebygden Tillsammans och Harlösa byalag.

Skånskan - 4 timmar sedan

Grannar gillar inte nybygge

ESLÖV I Stabbarp vill en fastighetsägare bygga ett nytt hus med ett fristående garage/förråd.
Huset är tänkt att bli 176 kvadratmeter stort och med ett dubbelgarage med förråd som är på 66 kvadratmeter.
Majoriteten av de grannar som fått yttra sig är negativa till nybygget.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nämnd trotsar tjänstemän

ESLÖV En nybyggare i Hurva har haft lite flyt och har politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden på sin sida.
Den sökande har planer på att bygga nytt och har därför sökt förhandsbesked för att få bygga ett enbostadshus med garage och uterum. Fastigheten ligger precis i utkanten av bykärnan, ute på en åker.

Skånskan - 5 timmar sedan

Blodiga personer hittade inuti väggen

Stockholm Polisen hittade två blodiga personer inbyggda med innerväggar i en lokal tillhörande ett konstnärskollektiv på Södermalm i Stockholm.
Två personer har gripits misstänkta för människorov.Det var under natten mot måndagen som polisen, inklusive regionala instatsstyrkan och förhandlare, ryckte ut till konstnärskollektivet, något som Expressen var först att rapportera om.

Skånskan - 5 timmar sedan

Anmäler kommunen till Arbetsmiljöverket

HÖRBY Facken är inte nöjda med kommunens svar på deras framställan om brister i arbetsmiljön och skickade därför på måndagen in en 66a-anmälan till Arbetsmiljöverket med krav på åtgärder.
– Vi behöver komma ur det låsta läge som råder, säger Maria Westlund, ordförande i Sacorådet.Efter att ha läst svaret från HR-chefen Paul Eklund i fredags, om kommunens syn på arbetsmiljöproblematiken, beslöt Vision, Saco och SSR att ta ärendet vidare till Arbetsmiljöverket.

Skånskan - 5 timmar sedan

Manifestation på nästa fullmäktige

HÖRBY Politikerna kommer att mötas av demonstranter när de kommer till kommunfullmäktige kommande måndag.
De fackliga organisationerna i kommunen ordnar då en manifestation under parollen ”Allas rätt till en bra arbetsmiljö”.Det är Sacorådet, SSR, Vision, Kommunal, Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Vårdförbundet som ligger bakom manifestationen, och de hoppas på stor uppslutning från medlemmarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.