Realtid > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:03

Realtid - 15 nov 19 kl. 06:05

"Så accelererar ni samarbetet med en konsult""Fler företag behöver förstå värdet av att ta in konsulter –och även hur de får ut det mesta av samarbetet.  Digitaliseringen står aldrig still och tvingar oss att utvecklas inom AI och automatisering." Det skriver Isabell Josefsson, Talent Acquistion Manager på Biner..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Så, AI, Isabell Josefsson, Acquistion Manager, Biner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Så, accelererarni , samarbetetmed en , konsult"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Ericsson lade 670 miljoner på mutor i Asien

Ericsson lade 670 miljoner kronor på mutor i Asien, Världens största notering sker i dag liksom Fed:s besked om räntan som väntas lämnas orörd. Det och fler nyheter kan ni läsa om i onsdagens nyhetssvep..

Realtid - 1 timme sedan

Bristen på valfrihet inte det värsta med nya premiepensionen

Allt fler kritiska röster höjs mot förslaget om att ersätta dagens premiepensionssystem mot ett statligt upphandlat fondtorg. Utgångspunkten för förslaget genomsyras av storbrorperspektiv och ett utvecklingsfrånvänt synsätt anser Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 2 timmar sedan

“Jag brinner för ett värderingsstyrt ledarskap”

Caroline Farberger, som är vd för ICA Försäkringar, är en av årets vinterpratare i P1. “Inkludering och jämställdhet är viktiga affärsfrågor för att öka innovationskraften och konkurrenskraften i svenskt näringsliv”, säger hon..

Realtid - 15 timmar sedan

“Också mäktiga aktörer kan agera felaktigt ”

Fintechbolaget Accumulate anklagar svenska storbanker för patentintrång. "Utmaningen är att förklara att också etablerade och mäktiga aktörer kan agera felaktigt och bryta mot lagregler”, säger advokat Monique Wadstedt, som är ombud för Accumulate. .

Realtid - 16 timmar sedan

Ny fond från Öhman Fonder

Öhman Fonder lanserar en ny fond med inriktning mot globala småbolag. .

Realtid - 17 timmar sedan

Mangold stämmer fastighetsbolag

Mangold Fondkommission stämmer fastighetsbolaget Stone Properties och kräver det på 8,5 miljoner kronor. Bolaget bestrider anklagelserna och hävdar att man blivit vilseledda av Mangold..

Realtid - 20 timmar sedan

Böter för brittiska Grant Thornton

Revisionsbyrån Grant Thornton i Storbritannien får böta motsvarande 8 miljoner kronor på grund av bristfällig revision..

Realtid - 18 timmar sedan

Här är de nominerade i Årets advokatbyrå

Byråerna Cederquist, Delphi och Hamilton får flest nomineringar i Regis bransch- och klientstudie Årets Advokatbyrå..

Realtid - 18 timmar sedan

Penningtvätt påverkar inte förtroende

Realtid - 19 timmar sedan

Åklagaren yrkar på sju års fängelse för Ernstberger

Sju års fängelse för Alexander Ernstberger. Det var åklagarens yrkande under tisdagens slutplädering i Stockholms tingsrätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.