Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 16 December, 09:17

Dagensanalys.se - 14 nov 19 kl. 10:01

Har ni en företagsblogg? Om inte är det dags att tänka om!En företagsblogg är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att nå ut till din målgrupp. Forskning från HubSpot visar dessutom att företag som prioriterar sin blogg har upp till tretton gånger högre ROI. Att ha en företagsblogg kan vara väldigt tidskrävande och är därför något som många företag prioriterar bort. Kanske lägger de hellre sin energi och budget på sociala medier eller video. Men en företagsblogg som uppdateras regelbundet är en utmärkt kanal att driva trafik till en hemsida, samtidigt [. ] Inlägget Har ni en företagsblogg?
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
HubSpot, ROI, Har, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Har ni en företagsbloggOm inte är det , dags, att tänka om
Nerikes Allehanda - 15 jan 16 kl. 20:25

Dags att tänka på sommarens Kulturglimtar

Även om snön ligger tjock och termometern visar på minusgrader är det dags att tänka på sommaren.Och då särskilt på Kulturglimtar, den stora konst-rundan i Ljusnarsbergs kommun..

Barometern - 22 feb 17 kl. 06:00

Dags att tänka om och rädda miljön

När isarna i både Arktis och Antarktis är mindre än någonsin, när antalet djur på land och i haven minskat med minst hälften de senaste 40 åren och när cirka 70 miljoner människor är på flykt undan krig och fattigdom är det dags att tänka om..

Kristianstadsbladet - 05 aug 19 kl. 23:00

Dags att tänka i nya banor när det gäller gymnasiet

Många lämnar gymnasiet utan tillräckliga kunskaper för vare sig arbete eller vidare studier. Det är dags att tänka i nya banor..

Expressen - 24 feb 18 kl. 06:38

Dags att tänka om – det här känns bisarrt

PYEONGCHANG. Sverige behöver framgångsrika störtloppsåkare – för att bli bäst i parallellslalom. Förvirrande, absolut.

BT - 06 sep 13 kl. 11:42

Dags att sänka rösträttsåldern

På många håll i Sverige idag arbetar kommuner på olika sätt med att öka inflytandet för unga. Detta kan ske genom allt från olika typer av ungdomsråd eller ungdomsfullmäktige till andra typer av medborgardia-logssatsningar. Många kommuner har kommit en bra bit på vägen ?

YLE - 27 feb 15 kl. 13:26

Dags att sänka inkomstskatten?

Det borde alltid löna sig att jobba, säger SFP:s Mats Nylund. I Obs debatt fick han svar på tal av Centerns Anne Berner, Vänsterförbundets Li Andersson och SDP:s Pentti Arajärvi. Nylund vill speciellt komma åt den höga marginalskatten, som enligt honom leder till att det inte är lönsamt att ta emot extra jobb.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Del 1 : Det är dags att bryta tillväxtberoendet

Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Hannes Anagrius: Dags att bryta tillväxtberoendet

KRÖNIKA DEL 1 AV 2: Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Kristianstadsbladet - 17 maj 14 kl. 09:18

Det är dags att banta elitserien


SHL (Svenska hockeyligan) har bestämt sig för att utöka antalet lag. Elitserien i handboll måste göra precis tvärtom. Förutom att vi vet att Lugi och Alingsås gör upp i SM-finalen i Malmö på lördag så blev det i helgen också klart att H43, Önnered och Ystads IF förnyade sina elitseriebiljetter.

Expressen - 22 nov 17 kl. 10:57

"Det är dags för oss att tänka nytt och modernt"

Igår blev det klart att Jägersro Travbana rivs och att den i stället kommer att ersättas med en ny superbana. En av de som jublar över det är Lutfi Kolgjini – som var med och klubbade igenom beslutet. – Det är dags att tänka nytt och modernt, säger Kolgjini.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

ChipMe ska hjälpa alla att bli en Cyborg

En piercare och två kommunikationsbyråer lanserar nytt varumärke:”ChipMe ska göra chip i kroppen tillgängligt för alla”. Kanske blir chippning nästa års julklapp. ChipMe lanseras nu som varumärke för att göra mikrochip i kroppen mer tillgängligt för den breda allmänheten.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Trendspaning inför det kommande året

Ett nytt decennium står för dörren, och experter från höger och vänster uttalar sig om vilka kommande trender vi kommer se under 20-talet. Under IABs årligen återkommande event 8 Minutes bjöds åhörarna på trendspaningar från 12 olika personer inom marknadsföringsbranschen. Vissa tog tillfället i akt att lyfta fram sig själva, medan andra tog uppgiften på allvar och delgav spännande insikter om kommande trender.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Så kommer du igång med AWS på bästa sätt!

Under AWS re:Invent frågade vi ett antal experter hur man går till väga för att komma igång med en molnmigration på bästa sätt. Allt fler företag funderar på att börja använda sig av någon form av molnlösning. Men när det i dagens läge inte bara handlar om att lagra dina filer i molnet, utan om att köra olika processer, analyser appar och även machine learning kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Tydliga signaler visar att en lågkonjunktur är på gång

Centrum för Konsumtionsvetenskap har släppt sin årliga konsumtionsrapport ”Orosmoln”. Forskarna ser flera tecken som tyder på att en lågkonjunktur är på gång i Sverige. Årets rapport heter ”Orosmoln” och visar att sötebrödsdagarna är över och att svångremmen börjat dras åt i Sverige, säger John Magnus Roos, forskare vid Göteborgs universitet.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Billboard kommer att använda visningar från Youtube

Billboard som många av oss tittar på för att se vilka låtar som är mest populära kommer nu addera lyssningar på Youtube. Det är Billboard 200 album som räknar med lyssningar/visningar på Youtube. Även andra lyssningar på Apple, Spotify, Tidal och Vevo ska räknas med.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Apple drar i handbromsen för kakorna – det här måste du veta

Apples blockering av kakor, som heter Intelligent Tracking Prevention (ITP), har nyligen uppdaterats. Vi skrev om det tidigare men tänkte att vi bryter ned uppdateringen till konsekvenser. Det är främst två uppdateringar som påverkar spårning av personer som använder Apples webbläsare och/eller mobiler som har Safari på iOS och iPadOS 13.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Annonsinvesteringar på Stories ökar 70 procent

Analysföretaget Socialbakers har jämfört annonsintäkterna på Facebook och Instagram. Allt fler annonsörer väljer numera att lägga sina kampanjer på Instagram Stories. Det visar sig att annonsinvesteringarna på Instagram Stories har ökat med 70 procent jämfört med föregående år.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Så här många följare måste du ha på Instagram för att tjäna en vanlig lön

Om du vill vara en professionell influencer måste du ha många följare. Den här studien har tagit reda på exakt hur många för att du ska kunna dra in en vanlig lön som influencer. Det är analysföretaget inzpire.

Dagensanalys.se - Igår: 10:37

Vad finns att tillgå i en molnlösning idag?

När man pratar molnlösning idag handlar det om mycket mer än att bara lagra sina filer i molnet. AWS är en av de mest använda molnlösningarna, och erbjuder hela 175 olika verktyg och features. För dig som överväger att flytta till en molnlösning kommer här därför en kort genomgång av vad som finns att få tillgång till.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:52

Varför använda Google Ads? Här är 10 skäl till varför

Osynliga auktioner sker blixtsnabbt nästan varje gång du söker efter en produkt eller tjänst på Google. Och bakom dessa auktioner står annonsörer i krig för ditt klick. Varför kämpar så många av dem så här?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.