Dagens Media > Ekonomi

Monday, 09 December, 04:40

Dagens Media - 14 nov 19 kl. 09:54

Alla vinnarna i Native advertising awardsAller Media och Bonnier News Brand Studio kammade hem flertalet priser i nativetävlingen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Native, Media, Bonnier News Brand Studio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vinnarnai , Native, advertising, awards
Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 14:49

ELLE och adidas-kampanj prisbelönt vid Native Advertising Awards

När Native Advertising Awards 2016 delades ut i Berlin, belönades ELLE och adidas gemensamma nordiska kampanj ”adidas runners x ELLE” med utmärkelsen ”Best Use of influencers”. Native Advertising Awards hyllar de bästa native-kampanjerna runt om i världen och delades i år ut för första gången. Kategorin ”Best Use of Influencer” ges till den kampanj som har nått bäst matchning mellan ett varumärke och influencers samt uppnått stor förtjänad synlighet.

Dagensanalys.se - 27 sep 18 kl. 13:43

The Local har hamnat på kortlistan för Native Advertising Awards

Kampanjen ”A Woman’s Place” som producerats av The Locals egna in-house Creative Studio har lett till 9,6 miljoner sociala interaktioner. För bedriften och kampanjen har The Local hamnat på kortlistan för Native Awards. Här berättar The Local mer: ”The Local has been shortlisted in the ‘Best Use of Online Media’ category in the Native Advertising Awards 2018 for its work on the ongoing initiative ‘A Woman’s Place’.

The Local - 26 sep 18 kl. 17:29

The Local shortlisted for top native advertising award

The Local has been shortlisted in the 'Best Use of Online Media' category in the Native Advertising Awards 2018 for its work on the ongoing initiative 'A Woman's Place'..

Dagensanalys.se - 30 jun 16 kl. 10:50

Sommarskola med Burt: Native advertising

Reklamtrendsättare älskar nya begrepp och modeord. Inte för att göra saker och ting mer komplicerade men för att skapa tydliga gränser mellan gammalt och nytt samt för att förtydliga olika delar av marknadsföringen. Frågan är om köpare, det vill säga marknadsansvariga, hinner med i svängarna och om de vet vad är det för typ av marknadsföring de faktiskt köper?

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 10:50

Sommarskola med Burt: Native advertising

Reklamtrendsättare älskar nya begrepp och modeord. Inte för att göra saker och ting mer komplicerade men för att skapa tydliga gränser mellan gammalt och nytt samt för att förtydliga olika delar av marknadsföringen. Frågan är om köpare, det vill säga marknadsansvariga, hinner med i svängarna och om de vet vad är det för typ av marknadsföring de faktiskt köper?

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 13:15

Vill du engagera dina kunder och stärka varumärket – Native Advertising är modellen

Marknadsförare letar alltid efter nya och innovativa sätt att skapa engagemang som i slutändan skall generera affärer. Ett av de bästa sätten att få tid med besökarna för att stärka varumärket och skapa engagemang är Native Advertising, denna annonsform fortsätter att öka i popularitet. Vad är Native Advertising, varför skall man satsa på det, hur lyckas man?

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 10:20

Intervju: Natalias vardag med content marketing och native advertising

Hej Natalia, vem är du och vad jobbar du med? På dagarna jobbar som senior strateg på content-byrån Matter, där jag även är ansvarig för kontoret i Malmö. Till vardags hjälper jag varumärken att hitta kreativa och relevanta sätt att arbeta med ägda och sociala kanaler.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 13:39

Native advertising ger över 20 gånger fler köp än bannerannonser. Det här är fördelarna.

Nativereklam är extremt populärt och effektivt. Nästan tre fjärdedelar av annonsintäkterna kommer inom en snar framtid därifrån. Nu kan du dessutom kombinera native med programmatiska köp.

Dagens Media - 02 jun 15 kl. 11:02

Pontus Staustrup: "Dags att välja väg för native advertising"

KRÖNIKA. Pontus Staunstrup lisar tre gemensamma drag hos dåliga native-annonser – och slår ett slag för värdeskapande native advertising..

Resume - 17 okt 13 kl. 10:40

Spoon i samarbete om native advertising


Bonnier-ägda contentbolaget Spoon inleder ett samarbete med 203 Web Group kring native advertising-lösningar på sajterna MyTaste.nu och Matklubben.se..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 17:29

Norran blir av med 25 tjänster och vd:n

När Norran går in i Norr Media AB minskas antalet tjänster på tidningen med 25. Samtidigt ska redigeringen tas över av robotar..

Dagens Media - I förrgår: 15:08

Metros rekonstruktion stoppas – Christen Ager-Hanssen överklagar

Rekonstruktionen av Metro har upphört, men Christer Ager-Hanssen säger till Dagens Media att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - I förrgår: 13:52

Trots krisen – "Metro har en hållbar plan"

DEL 3: METRO IDAG. Krisande Metro ska lansera en debattsajt för att få snurr på verksamheten. Men än så länge lyser sajten med sin frånvaro och skuldberget fortsätter växa.

Dagens Media - I förrgår: 13:04

Avtalskonflikten mellan TV4 och Tele2 trappas upp

Tele2 hotar med att släcka ned TV4 för alla Com Hem- och Boxer-kunder vid midnatt den 10 december. ”Det är mycket olyckligt att Com Hem hotar med att släcka våra kanaler som en del av sin opinionsbildning”, säger TV4:s presschef Charlige Forsberg, till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 12:45

Lägre tittande på Jul med Ernst

Årets premiär av TV4:s julklassiker ”Jul med Ernst” lockade färre tittare än förra årets premiär..

Dagens Media - I förrgår: 09:40

Anna Arvidsson lämnar med omedelbar verkan

Bonnier-chefen Anna Arvidsson lämnar bolaget då hon och Alexander Lydecker inte är överens om verksamhetens nya strategi..

Dagens Media - I förrgår: 09:04

K-Rauta väljer Adon

Scream tappar kunden K-Rauta när mediebyrån Adon tar över uppdraget nästa år..

Dagens Media - I förrgår: 08:01

Facebook stämmer bolag för falska annonser

Facebook tar till rättsliga åtgärder mot ett företag som använt Facebooks annonssystem för att skapa vilseledande och bedrägliga annonser..

Dagens Media - I förrgår: 07:34

Radio kan ta platsen som prisvärt räckviddsmedium

Sedan omregleringen av radiomarknaden 2018 har den kommersiella radion ökat sin räckvidd. Men en avmattning i konjunkturen kan slå mot radioinvesteringarna. Dagens Media går igenom vad vi har att vänta av de olika medieslagen under 2020..

Dagens Media - 05 dec 19 kl. 15:36

Leif Holmkvist: Är yttrandefriheten på reträtt?

Har vi inte lärt oss någonting om yttrandefrihet sedan 1972? Det undrar Leif Holmkvist apropå protesterna kring Richard Jomshofs (SD) inbjudan till Journalisthögskolan i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.