Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 December, 09:24

Sydöstran - 14 nov 19 kl. 09:53

BILDER: Dramatisk övning pågårUnder övningen kan du se fler polisbilar, ambulanser och brandbilar än vanligt. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Bilder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDER, Dramatisk, övning, pågår
Barometern - 06 nov 17 kl. 06:08

BILDER: Dramatisk Kronan-visning på Kalmar slott

DI - 1 timme sedan

Elekta får använda diffusionsvägda bilder i Unity

Medicinteknikbolaget Elekta får tummen upp av FDA rörande diffusionsvägda bilder för Elekta Unity, vilket utvidgar….

SmålandsPosten - 27 aug 14 kl. 06:42

Lessebo kan få ny prövning

Lessebo kommun kan vända sig till EU-kommissionen för att försöka få en ny prövning av utbetalningen på 23 miljoner kronor till Kosta Köpmanshus. Om kommunledningen vågar. För det innebär också en risk.

Expressen - 18 jun 18 kl. 16:49

Kända barnprogramledaren i dramatisk jordbävning

SVT-profilen Eva Funck är på resa i Japan med sin make – när en dramatisk jordbävning plötsligt ägde rum.På sin Instagram berättar Funck om den läskiga händelsen.– Det var väldigt läskigt.

YLE - 28 maj 17 kl. 11:02

Korsholmare var med om jordbävning i Nepal - nu bygger han upp drabbad by

För drygt två år sedan inträffade en jordbävning i Nepal, omkring 9 000 människor miste livet. Olle Rosenqvist från Kvevlax i Korsholm var på plats i huvudstaden Katmandu då det hela inträffade. Rosenqvist arbetar med missionsarbete och det var orsaken till att han befann sig i en liten kyrka utanför Katmandus centrum när marken började skaka.

SvD - 23 okt 15 kl. 14:27

Bilder: Sverige i Natos jätteövning mot terror

Det svenska flygvapnet, representerat av sex Jas-plan från F21, deltar i ”Trident Juncture” vid Medelhavet – Natos största övning sedan 2002. Flyg- och amfibiestyrkor övar bland annat på att bekämpa attacker från IS i Medelhavsområdet. Här kan du se bilder från de senaste dagarnas moment – att bemöta terrorangrepp på land, till sjöss och i luften..

SvD - 23 okt 15 kl. 20:23

Bilder: Sex svenska Jas-plan i Natos jätteövning

Det svenska flygvapnet, representerat av sex Jas-plan från F21, deltar i ”Trident Juncture” vid Medelhavet – Natos största övning sedan 2002. Flyg- och amfibiestyrkor övar bland annat på att bekämpa attacker från IS i Medelhavsområdet. Här kan du se bilder från de senaste dagarnas moment – att bemöta terrorangrepp på land, till sjöss och i luften..

SvD - 29 nov 15 kl. 16:44

Flyktingström ökar efter dramatisk nedgång

Antalet flyktingar och migranter till Grekland ökar åter efter en dramatisk minskning förra veckan. En övning av turkiska kustbevakningen tros ligga bakom den tillfälliga minskningen. Det pekar på att Turkiet kan dämpa flyktingsströmmen om resurser och viljan finns..

BT - 18 jan 15 kl. 10:47

Amanda Ekström brinner för bilder

Det hela började med en enkel kamera och en nystartad blogg för sex år sedan - idag fotar Amanda Ekström porträtt, dop och bröllop. Genom sin kameralins vill hon fånga den där speciella känslan. Amanda Ekström är självlärd som fotograf och lever efter devisen att övning ger färdighet.

YLE - 21 okt 15 kl. 18:13

Unika bilder av Cartier-Bressen ställs ut

På Konstmuseet Ateneum öppnas den 23 oktober en omfattande retrospektiv utställning med verk av Henri Cartier-Bresson (1908-2004). I utställningen ingår cirka 300 fotografier samt arkivmaterial som vittnar om inte bara Cartier-Bressons konstnärliga begåvning och förmåga som fotograf, utan också den djupa respekt för humanitet som är kännetecknande för hans livsverk. Henri Cartier-Bresson var en av 1900-talets mest betydande fotografer.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Planer på ny bomässa i Karlskrona

Karlskrona kommun ska utreda möjligheten att arrangera en bomässa år 2023. Det beslutade kommunstyrelsen i förra veckan. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Anders Nilsson: ”Valet av namn kan bli ödesdigert”

Det är ganska viktigt att vara så träffsäker som möjligt när man namnger någon eller något. Det kan vara ett barn, en film, en bok eller ett tv-program..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Har fått stororder – satsar 25 miljoner i produktionen

Kockums Maskin i Kallinge storsatsar. 25 miljoner kronor investeras i en ny maskin, sedan företaget fått en stororder. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Red Hot Chili Peppers byter gitarrist

Sydöstran - 30 minuter sedan

Två anhållna för Malmömord

Sydöstran - 45 minuter sedan

Biljettkaos i Skånes kollektivtrafik

Sydöstran - 1 timme sedan

Just nu: Singelolycka norr om Karlskrona

Sydöstran - 1 timme sedan

"Karlavagnen" får tre nya programledare

Sydöstran - 1 timme sedan

Hjortar orsakade ambulansolycka

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.