Realtid > Ekonomi

Sunday, 15 December, 12:21

Realtid - 14 nov 19 kl. 09:26

Dominic Barton lämnar InvestorDominic Barton har lämnat sitt uppdrag som styrelseledamot i Investor till följd av att den kanadensiska regeringen utsett honom till ambassadör i Kina..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Barton, Investor, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dominic, Barton, lämnar, Investor
DI - 14 nov 19 kl. 08:39

Lämnar Investors styrelse efter bara ett halvår – blir ambassadör i Kina

Investors styrelseledamot Dominic Barton lämnar sitt uppdrag till följd av att den kanadensiska regeringen utsett honom….

Expressen - 06 maj 13 kl. 14:35

Nödropet till Barton: "Byt plats med mig"

Stephane Mbia är inte sugen på att spela Championship-fotboll nästa säsong. Nu har han "föreslagit" att skandalspelaren Joey Barton lämnar Frankrike och tar hans plats i bottenlaget QPR. "Vill du byta plats med mig", skriver Mbia till Barton på Twitter..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 13 kl. 19:50

Chatto lämnar Häcken

Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt. — Jag kände att jag inte fick vad jag ville, säger Dominic Chatto till GP på nätet. Båda parter betonar att man skiljs åt som vänner.

Trelleborgs Allehanda - 26 nov 13 kl. 19:47

Chatto lämnar Häcken


Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt. - Jag kände att jag inte fick vad jag ville, säger Dominic Chatto till GP på nätet.Båda parter betonar att man skiljs åt som vänner.

Kristianstadsbladet - 26 nov 13 kl. 19:47

Chatto lämnar Häcken


Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt. - Jag kände att jag inte fick vad jag ville, säger Dominic Chatto till GP på nätet.Båda parter betonar att man skiljs åt som vänner.

NT - 26 nov 13 kl. 19:47

Chatto lämnar Häcken

Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt..

GT - 26 nov 13 kl. 19:55

Han lämnar Häcken: "Fick inte vad jag ville"

GÖTEBORG. Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt..

SVT - 26 nov 13 kl. 20:06

Chatto lämnar Häcken

Mittfältaren Dominic Chatto lämnar Häcken efter fem säsonger, sedan man inte kommit överens om ett nytt kontrakt..

GöteborgsPosten - 15 nov 18 kl. 11:38

Mays regering i kris: Fyra ministrar lämnar

Fyra ministrar – inklusive brexitansvarige Dominic Raab – lämnar Theresa Mays regering av missnöje med det omstridda utträdesavtalet. Avhoppen innebär ett kraftigt bakslag för den brittiska premiärministern, just som hon laddar för en svår strid med parlamentet..

UNT - 15 nov 18 kl. 11:38

Mays regering i kris: Fyra ministrar lämnar

Fyra ministrar – inklusive brexitansvarige Dominic Raab – lämnar Theresa Mays regering av missnöje med det omstridda utträdesavtalet..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

"Jag är så rastlös att jag nästan gör våld på mig själv"

Skatteverket. Avanza. Unibet.

Realtid - Igår: 08:00

När hoppar en förvaltare av för att bli ekonomijournalist?

Pressade pensioner, nattmösseprodukter och ekonomijournalister som byter sida. Det är innehållet chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Ålandsbankens analytikernestor går hem ordentligt

Lars Söderfjells resa från Lappland till Åland eller om det var Stureplan lockade klart flest läsare denna vecka. Realtids läsare ville också veta mer om de låga räntorna och en kreditfonds krav på en glasmästare i Göteborg. Här är veckans tio mest lästa artiklar!.

Realtid - Igår: 16:45

KPMG global ledare inom cybersäkerhet

KPMG har utnämnts som global ledare inom cyber security-rådgivning av analysföretaget ALM Intelligence. I rapporten får KPMG betygen ”stark” eller ”väldigt stark” i samtliga av de nio bedömda kategorierna..

Realtid - Igår: 16:45

Trump: Kina och USA överens

Kinas regering meddelar på fredagen att stora framsteg har nåtts i en fas 1-avtal mellan USA och Kina.  USA:s president Donald Trump skriver på Twitter att länderna ingått ett partiellt avtal..

Realtid - Igår: 16:20

Per Bolund vill se tätare samarbete mellan polis och banker

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) vill att bankerna och myndigheterna ska samarbeta mer för att komma åt problemen med penningtvätt och terrorfinansiering. Samtidigt ser han stora förbättringar..

Realtid - Igår: 15:20

Här är de nya reglerna för tjänstepensionsföretag

Finansinspektionens styrelse har nu publicerat vilka föreskrifter och allmänna råd som ska gälla framöver för tjänstepensionsföretag..

Realtid - Igår: 14:55

"Sidbyten" bromsar FI

Det enda sättet att komma tillrätta med problemen hos Finansinspektionen är att regeringen inser att motparten besitter helt andra finansiella muskler. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:37

Quickbit ingår samarbete inom kundkännedom för kryptovalutor

Fintechbolaget Quickbit ingår ett strategiskt samarbete med amerikanska Onfido som erbjuder lösningar för digital identifiering och validering av kunders identitet. .

Realtid - Igår: 12:35

”Det måste bli mer omständligt att genomföra transaktioner”

Kortbedrägerier och id-kapningar är ämnet för veckans panel. Åklagare, Klarna, Swedbank och Bankföreningen svarar på frågor om utvecklingen, vad branschen gör och hur detta påverkar finansbranschen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.