Realtid > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:01

Realtid - 12 nov 19 kl. 16:45

Emissionen i Sharespine fulltecknadEmissionen i Sharespine via Pepins fulltecknades på 24 timmar via digital aktiebaserad kapitalanskaffning. Bolaget fick genom emissionen in 12 miljoner kronor i kapitaltillskott. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sharespine, Pepins

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emissioneni , Sharespine, fulltecknad
Dagens PS - 29 nov 19 kl. 12:26

Saltx tar in 80 miljoner – emissionen fulltecknad

Energilagringsbolaget Saltx slutförde i dag en företrädesemission, vilket innebär att de får in strax över 80 miljoner kronor före emissionskostnader.  Aktieägare med företräde stod för 75 procent av emissionen, medan de utan stod för 25 procent, skriver Dagens Industri. Det svenska forskningsbolaget, som är listade på Nasdaq First North, meddelade att de skulle genomföra emissionen förra månaden för att fortsatt kunna utveckla verksamheten.

DI - 19 dec 17 kl. 16:30

Aktieemission i Ripasso Energy fulltecknad

Teckningsperioden för aktieemissionen i Ripasso Energy AB (publ) löpte ut den 15 december 2017. Teckningsgraden för emissionen var ca 121%.  Emissionen tecknades till ca 98,7% med företrädesrätt och resterande del utan företrädesrätt.

Realtid - 17 dec 14 kl. 13:06

Emissionen fulltecknad

Fints emission där HQ:s tidigare corp-chef Johan Unger går in som garant är fulltecknad..

Realtid - 18 sep 17 kl. 14:50

Getinges nyemission fulltecknad

Medicinteknikbolaget Getinges nyemission blev fulltecknad. Bolaget behöver därmed inte utnyttja den teckningsgaranti som lämnats av huvudägaren Carl Bennet. SEB och Mannheimer Swartling har agerat rådgivare i emissionen..

Realtid - 09 okt 19 kl. 15:48

Riktad emission i Estea fulltecknad

Den riktade emissionen om maximalt 129 Mkr i Estea AB:s fond Estea Sverigefastigheter 3 är fulltecknad.

Realtid - 25 jan 13 kl. 11:34

Gararanter tvingas teckna halva emissionen

Emissionen fulltecknad i PA Resources.

VA - 01 jun 11 kl. 10:17

Nyemissionen fulltecknad

1 juni Läkemedelsföretaget Swedish Orphan Biovitrum (Sobi) meddelar att nyemissionen med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare har fulltecknats. Garantiåtagandena behövde därmed inte tas i anspråk, enligt ett pressmeddelande från bolaget. Emissionen tillför Sobi cirka 637 miljoner kronor före emissionskostnader.

BT - 06 dec 11 kl. 09:07

Kapp-Ahls emission fulltecknad

Nyemissionen i klädkedjan Kapp-Ahl har fulltecknats, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Därmed behöver garanterna, huvudägarna, inte ställa upp. Genom emissionen drar bolaget in ungefär 600 miljoner kronor.

DI - 13 nov 14 kl. 09:16

Anotos nyemission nästan fulltecknad

Nyemissionen i it-bolaget Anoto tecknades till 61,3 miljoner kronor, motsvarande 90 procent av emissionen..

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 08:34

Eniros emission fulltecknad

Eniros jakt på nya pengar från aktieägarna har lyckats. Emissionen av nya aktier blev övertecknad och höjer söktjänstföretagets aktiekapital med närmare 153 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från bolaget.Eniro har dragits med finansiella problem, som ny nyemissionen lindrar..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Ericsson lade 670 miljoner på mutor i Asien

Ericsson lade 670 miljoner kronor på mutor i Asien, Världens största notering sker i dag liksom Fed:s besked om räntan som väntas lämnas orörd. Det och fler nyheter kan ni läsa om i onsdagens nyhetssvep..

Realtid - 1 timme sedan

Bristen på valfrihet inte det värsta med nya premiepensionen

Allt fler kritiska röster höjs mot förslaget om att ersätta dagens premiepensionssystem mot ett statligt upphandlat fondtorg. Utgångspunkten för förslaget genomsyras av storbrorperspektiv och ett utvecklingsfrånvänt synsätt anser Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 2 timmar sedan

“Jag brinner för ett värderingsstyrt ledarskap”

Caroline Farberger, som är vd för ICA Försäkringar, är en av årets vinterpratare i P1. “Inkludering och jämställdhet är viktiga affärsfrågor för att öka innovationskraften och konkurrenskraften i svenskt näringsliv”, säger hon..

Realtid - 15 timmar sedan

“Också mäktiga aktörer kan agera felaktigt ”

Fintechbolaget Accumulate anklagar svenska storbanker för patentintrång. "Utmaningen är att förklara att också etablerade och mäktiga aktörer kan agera felaktigt och bryta mot lagregler”, säger advokat Monique Wadstedt, som är ombud för Accumulate. .

Realtid - 16 timmar sedan

Ny fond från Öhman Fonder

Öhman Fonder lanserar en ny fond med inriktning mot globala småbolag. .

Realtid - 17 timmar sedan

Mangold stämmer fastighetsbolag

Mangold Fondkommission stämmer fastighetsbolaget Stone Properties och kräver det på 8,5 miljoner kronor. Bolaget bestrider anklagelserna och hävdar att man blivit vilseledda av Mangold..

Realtid - 20 timmar sedan

Böter för brittiska Grant Thornton

Revisionsbyrån Grant Thornton i Storbritannien får böta motsvarande 8 miljoner kronor på grund av bristfällig revision..

Realtid - 18 timmar sedan

Här är de nominerade i Årets advokatbyrå

Byråerna Cederquist, Delphi och Hamilton får flest nomineringar i Regis bransch- och klientstudie Årets Advokatbyrå..

Realtid - 18 timmar sedan

Penningtvätt påverkar inte förtroende

Realtid - 19 timmar sedan

Åklagaren yrkar på sju års fängelse för Ernstberger

Sju års fängelse för Alexander Ernstberger. Det var åklagarens yrkande under tisdagens slutplädering i Stockholms tingsrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.