Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:05

Dagensanalys.se - 12 nov 19 kl. 16:36

Rapport om julhandeln 2019 ger hopp för detaljhandeln på nätetGenom ett kundcentrerat förhållningssätt som skapar förtroende finns det flera områden där återförsäljare och starka varumärken kan utmana sökjättarna om kundernas uppmärksamhet med sina egna hemsidor, visar rapporten Holiday Online shopping 2019 Undersökningen har genomförts i Sverige, USA, Storbritannien, Tyskland, Australien, Belgien, Nederländerna och Luxemburg på uppdrag av Episerver. Den fokuserar på betydelsen av att återförsäljare satsar på sociala relationer i den digitala världen och hjälper konsumenterna när de letar efter varor och tjänster på deras hemsidor. I Sverige väljer [. ] Inlägget Rapport om julhandeln 2019 ger hopp för detaljhandeln på nätet dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Holiday Online, Undersökningen, Sverige, USA, Luxemburg, Episerver, Rapport, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapportom , julhandeln, 2019ger , hoppför , detaljhandeln, nätet
Dagens PS - 09 okt 19 kl. 09:55

Kinesisk Tesla-utmanare med urstark rapport

Facebooks kontorssatsning, Google-grundarens nya telefon samt Tesla-utmanaren som tar ett stort kliv på marknaden – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Facebook satsar på kontorsindustrin Teknikjättens satsning på hårdvara går vidare.

Dagensanalys.se - 16 nov 17 kl. 11:15

Mjuka paket, elektronik och leksaker toppar julhandeln

Amerikaner köper fler och billigare julklappar I år väntas julklappar för över 100 miljarder dollar hamna under de amerikanska julgranarna. En stor del av julhandeln förutspås ske på nätet, med rekordhög försäljning under ”Cyber Monday” den 27 november. Men jämfört med tidigare år ser amerikanerna ut att välja fler och billigare klappar.

Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 04:37

Rapport: Facebook och Google ökar sin andel av reklamkakan under 2019

Enligt rapporten Global Ad Trends från Warc kommer globala reklaminvesteringar öka med 4,3 procent till 616 miljarder dollar under 2019. Mobilen rusar förbi TV i flera länder och internetjättarna blir bara större. Under förra året ökade reklaminvesteringarna med 5,4 procent till 590 miljarder dollar, så ökningen under 2019 är något mindre.

Affärsvärlden - 08 nov 16 kl. 10:22

Julhandeln väntas slå rekord – igen

HUI Researchs prognos för julhandeln innebär att omsättningen i den egentliga detaljhandeln i december beräknas öka med 3,5 procent, jämfört med i december 2015, mätt i löpande priser. Det framgår av en rapport inför julhandeln 2015, som presenterades på tisdagen..

Dagen - 17 timmar sedan

Hopp är det bästa motmedlet för oro och rädsla

Hopp är det bästa motmedlet för oro och rädsla.

Dagen - 17 timmar sedan

Hopp är det bästa motmedlet för oro och rädsla

Hopp är det bästa motmedlet för oro och rädsla.

DI - 01 nov 11 kl. 11:55

Krisen hotar urholka julhandeln

I år bromsar julhandeln in, spår HUI i en färsk prognos. Skuldkrisen i Europa kan sätta käppar i hjulet för detaljhandelns höjdpunkt. Samtidigt står detaljhandelns hopp ?

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 19:34

Årets hetaste rapport från Mary Meeker är här – Internet Trends 2019

Årets rapport Internet Trends 2019 från Mary Meeker är äntligen här! Rapporten är fullmatad med intressanta fakta – här får du en sammanfattning av det viktigaste. Mary Meeker, a.

Dagens PS - 22 okt 19 kl. 08:16

Saab-rapport överträffar förväntan

Försvarsbolaget Saab redovisar en högre omsättning och vinst än väntat. Omsättningen uppgick till 7 914 miljoner kronor (6 419), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 6 669. Ebitda-resultat blev 849 miljoner kronor (205), med en ebitda-marginal på 10,7 procent (3,2).

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 10:05

”Hälsosam” rapport – men inte ”superstark”

Arbetslösheten i Sverige steg mer än vad marknaden och Nordeas förväntningar i april. Den var dock helt i linje med Riksbankens prognos, skriver Nordea i en kommentar. Den säsongsjusterade arbetslösheten steg till 6,3 procent under månaden, mot en väntat oförändrad nivå på 6,2 procent.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Eric Salama lämnar Kantar

Eric Salama som varit på Kantar i 15 år, varav de senaste som VD lämnar bolaget. Han kommer att vara kvar under första delen 2020 för att lämna över till sin ersättare. Efter det kommer han att kliva in som rådgivare på deltid för att hjälpa både kunder och anställda.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorare

Com Hem, Tele2 och Telia har de senaste dagarna bråkat om vem som ska få visa TV4 i sina nät. Än så länge är det ingen lösning i sikte och redan i natt försvinner TV4 från Com Hems hushåll. Sunny: Är det inte för jävligt att de bara kan stänga av TV4 sådär.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Upplev AWS re:Invent 2019

Under AWS re:Invent, och det efterföljande partyt re:Play samlades 65.000 personer från hela världen för att ta del av nyheter, men även en hel del musik och skratt. Här hittar du bilder och filmer från eventet.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Digitala medieköp minskar på bred front

Medieinvesteringarna minskade med 4,2 procent under november, jämfört med samma period föregående år. Månadens vinnare blev mediekategorin radio som uppvisade en positiv tillväxt om 12,9 procent och gjorde sin bästa novembermånad någonsin. Samtidigt backade de totala digitala medieköpen med hela 6,2 procent under månaden.

Dagensanalys.se - Igår: 07:46

Ipsos köper Data Liberation för automatisk rapportering

Ipsos har nyligen köpt engelska Data Liberation för att integreras med Ipsos.Digital. Ipsos kör i full fart mot en komplett plattform för DIY-research.

Dagensanalys.se - Igår: 20:59

Har annonsfria webbläsaren Brave svaret?

Bakom webbläsaren Brave finner vi ett bekant ansikte. Det är nämligen Mozilla-gurun Brendan Eich som varit med att utveckla webbläsaren som ratar annonser och insamling av användardata. När Brave drog igång 2015 var det inte många som trodde på idén.

Dagensanalys.se - Igår: 19:43

Vi trendspanar inför 2020

Snart är det dags att lämna 2019 och fira starten av 2020. Här är en kortversion av alla trender och händelser som vi lär få uppleva under nästa år. 5G i alla mobiler Kommer du ihåg när vi hyllade 3G?

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Dagensanalys.se - Igår: 08:23

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019

Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:01

Efter 40 ratas du av arbetsgivarna

Om du är äldre än 40 år är det dystra tider som väntar vad det gäller sökandet av jobb. Bakom studien är docenten Magnus Carlsson och nationalekonomen Stefan Eriksson. Sannolikheten att bli kontaktad föll med cirka fem procentenheter för varje tiotal år av åldrande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.