Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 08:03

Dagens Media - 12 nov 19 kl. 16:26

Vinnarbidraget i Årets kampanj – en ordlek på finskaUnder Inhousegalan förra veckan var två bidrag från Tui nominerade i kategorin Årets kampanj. Med kampanjen ”Haetuin loma” plockades guldet hem..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Årets, Inhousegalan, Tui, Haetuin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnarbidrageti Årets , kampanjen , ordlek, finska
YLE - 11 maj 17 kl. 12:36

Vinnarbidraget utsett - sjöfartsmuseet i Kristinestad får ansiktslyft

Kanadensaren Alexandra Boisvert ritade det vinnande bidraget i arkitekttävlingen för sjöfartsmuseet i Kristinestad. Enligt Sjöhistoriska föreningens ordförande Christer Norrvik blev det mycket bättre än de vågat hoppas på. I juryns bedömning står det att vinnarbidraget är en bra och professionell lösning som fyller alla de krav för utrymme och arkitektur som Sjöhistoriska föreningen i Kristinestad hade lagt upp för projektet.

YLE - 12 jan 16 kl. 05:43

Irakier: En kampanj behövs för minoriteten som inte kan bete sig

Irakiska Ammar Al Kaysi säger att på flyktingförläggningen i Evitskog i Kyrkslätt är man förskräckt över de sexuella trakasserier som asylsökande misstänks för. Han efterlyser en informationskampanj om det finska samhället. Migrationsverket hoppas att en app ska förmedla den kunskapen.

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Finska väckelserörelser i kampanj: Homosexuella kan bli botade

En kampanj som några väckelserörelser i Finska kyrkan startat om homosexualitet har åter lett till häftig debatt. Ärkebiskop Kari Mäkinen kritiserar "Stå på dig"-kampanjen, och säger att alla människor har rätt att vara sig själva.

Det var den kristna ungdomstidningen Nuotta, Studentmissionen och väckelsefolket inom kyrkan som inledde en kampanj om att unga som kämpar med sin sexuella identitet uppmanas att inte ge efter för samhällets påtryckningar i värdefrågor.

YLE - 05 apr 17 kl. 07:48

Kommunalvalskandidat får dödshot för sin hudfärg - vill inte föra kampanj ensam

Åk hem till ditt land svartskalle, du är ingen riktig finländare, jag önskar någon skulle döda dig. Glåpord och hot om våld är vardag under kommunalvalskampanjen, berättar två politiker med invandrarbakgrund. Förra veckan gick Helsingforskandidaterna Suldaan Said Ahmed (VF) och Ozan Yanar (De gröna) ut med berättelser om de rasistiska påhopp de får utstå dagligen under sina kommunalvalskampanjer.

Kristianstadsbladet - 03 maj 11 kl. 06:30

Finska valet - ett tecken i tiden

En finsk populist fick en jordskredsframgång i det finska parlamentsvalet. Spelar det någon roll för?
I parlamentsvalet i Finland för två veckor sedan fick populistpartiet Sannfinländarna nästan 20 procent av rösterna.

YLE - 17 aug 15 kl. 15:40

Finska spetsen i fara?

Det föds allt färre valpar av den finska nationalrasen det vill säga finsk spets. Det föds och registreras så få spetsar att det kan vara svårt att upprätthålla rasen och att bibehålla rasens hälsa. I fjol registrerades färre än 800 valpar.

Corren - 07 apr 14 kl. 21:12

Ute och inne möts i vinnarbidraget

Modernt, nytänkande och socialt, där de gemensamma utrymmena är lika mycket hemma som de privata. Så skulle man kunna beskriva vinnarbidraget "Trapprum"..

YLE - 15 nov 14 kl. 15:07

Skådespelarförbundet upprörs av Runeberg-kampanj

Skådespelarförbundet är upprört över Yle Huvudstadsregionens och biträdande stadsdirektör Pekka Sauris kampanj "Bli vår svenskspråkiga Runeberg". Förbundet skriver i ett pressmeddelande att kampanjen föraktar skådespelarnas yrkeskunskap och nedvärderar deras arbete. Skådespelarförbundet anklagar också Pekka Sauri för att provocera andra till att nedvärdera skådespelares yrkesskicklighet.

Blekinge Läns tidning - 01 dec 17 kl. 10:29

Här är vinnarbidraget i tävlingen om Karlskronas entré

27 arkitekter fick sätta tänderna i Karlskronas entré. Här är vinnarbidraget. Vi uppdaterar löpande med text och bilder..

Resume - 14 mar 14 kl. 11:20

Finska bönder gör nakenkalender


I finska LRFs kalender för 2015 kan man beskåda finska bönder utan kläder i en kampanj där pengarna går till att bekämpa ätstörningar.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

Nent koncernchef om sparpaketet: ”Naturligtvis väldigt tufft”

Stora neddragningar väntar Nent, som ska ställa om till en ny medievärld. ”Det kan tyckas motsägelsefullt när vi levererar fina resultat att vi måste skiljas från kolleger, men vi behöver ställa om”, säger koncernchef Anders Jensen, som förra året hade en förvärvsinkomst på 15,7 miljoner kronor..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Olov Carlsson lämnar Dagens Samhälle – som bantas med 6 tjänster

Sex kommersiella tjänster kapas bort på Dagens Samhälle när Bonnier News tar över. Även chefredaktören Olov Carlson lämnar. År 2018 redovisade titeln ett minusresultat på runt 200.

Dagens Media - 17 timmar sedan

Två nya ämneskorrar till SVT

Erika Bjerström och Alexander Norén ska fördjupa SVT:s bevakning av klimat och tech..

Dagens Media - 18 timmar sedan

”Medierna måste sluta göra som nazister vill”

Vid flera tillfällen har en handfull högerextrema fått medierna att lyfta deras frågor på bästa sändningstid för något som nästan ingen svensk håller med om. Har medierna inte bättre koll än så här på extremisters pr-strategier? undrar Dagens Medias bloggare Isobel Hadley-Kamptz..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Marknadscheferna om strategi 2020: Rörligt, e-dr och egna kanaler

Hur resonerar Sveriges största annonsörer kring marknadsföringsbudgeten år 2020? Marknadscheferna på Tui, Telenor, Volkswagen, Lendo och Telia berättar om strategierna för nya decenniet..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Tillväxtbolaget ska sätta fart på Offside Press annonsaffär

Samarbetet med Tillväxtbolaget ska öka koncernen Offside Press annonsaffär..

Dagens Media - Igår: 07:47

TV4:s drag – erbjuder kanalen gratis

UPPDATERAD. TV4 har gett Tele2 ett erbjudande om att distribuera kanalen gratis fram till 10 januari. ”Vi är förvånade över det här utspelet”, svarar Tele2 genom pr-chef Joel Ibson..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Massivt sparpaket på Nent

Nent skriver ned tillgångar och inför sparpaket. ”Det är alltid svårt när kollegor måste lämna, men detta är ett nödvändigt steg för att vi ska kunna arbeta och investera smartare”, säger koncernchef Anders Jensen..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Minskade medieköp även i november – tapp för digitala medier

I oktober backade medieköpen via Sveriges Mediebyråers medlemmar med 22 procent. Även i november minskar medieköpen – med 4,2 procent..

Dagens Media - 23 timmar sedan

”Betalningskurvan kan inte peka uppåt för alla hela tiden”

Än så länge verkar konsumenternas vilja att betala för medieinnehåll vara på uppåtgående. Men det kan inte gå uppåt för alla hela tiden, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.