Skånskan > Nyheter

Monday, 09 December, 04:40

Skånskan - 12 nov 19 kl. 16:30

Nya ägare till 50-talshus i VollsjöVollsjö Sven Thomas Pålsson, 52, och Jeanette Bengtsson, 51, tidigare boende på Frenninge Prästgård Heingebergsvägen i Vollsjö har köpt huset på Heingebergsvägen 37-2 i Vollsjö av säljaren Inger och Lars Hammar. Köpesumman blev 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2019. Husets byggår är 1950 och det har en boyta på 90 kvadratmeter. Bara några hundra meter bort såldes i somras ett annat hus, på Stora Fränningevägen 112. Där såldes ett 84 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 830 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vollsjö, Sven Thomas Pålsson, Jeanette Bengtsson, Frenninge Prästgård Heingebergsvägen, Heingebergsvägen, Inger, Lars Hammar, Stora Fränningevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , 50-talshusi , Vollsjö
Skånskan - 15 apr 18 kl. 15:19

Gamla Vollsjö får liv

VOLLSJÖ Sjöbo är huvudort, Vollsjö är den lilla byn.
Men det kunde ha varit tvärtom.Berättelsen om hur Vollsjö skulle kunna ha vuxit och blivit större än Sjöbo – om inte en ägare till Vollsjögården hållit inne byggbar mark – är en av flera berättelser om det gamla Vollsjö som Lars-Erik Larsson sammanställt.

YA - 25 nov 13 kl. 14:49

Fårägare ersätts efter vargangrepp

Foto: Scanpix
Fyra fårägare ersätts för skador som vargens härjningar orsakat i augusti och september.
Det är länsstyrelsen som beviljat ersättning för tolv slagna tackor, sju lamm och en dödad bagge. Den första i raden av vargattacker i augusti skedde i Heinge natten mellan 5 och 6 augusti.

YA - 22 mar 19 kl. 12:05

Oro bland hästägare efter bränderna: ”Många som är rädda”

Oron sprider sig bland hästägare i Vollsjötrakten. På kort tid har det brunnit på flera ställen i trakten. Det finns dock även de djurägare som vill sansa debatten och mana till lugn..

Skånskan - 16 nov 19 kl. 18:00

22-åring ny ägare till 20-talshus i Vollsjö

Vollsjö 1 675 000 kronor fick Alf Victor Jönsson, 22 år, från Sjöbo ge för huset på adressen Pregestadsvägen 313 i Vollsjö. Det 125 kvadratmeter stora huset är byggt 1920. Till det hör en tomt på lite över 1,4 hektar.

Skånskan - 22 sep 18 kl. 18:00

Ny ägare till 20-talshus i Vollsjö

Vollsjö 300 000 kronor fick Angry Bull AB från Norrköping, ge för huset på Fränninge Skogsväg 28 i Vollsjö. Byggår för huset är 1929 och boarean är 70 kvadratmeter. Till det hör en tomt på 3 847 kvadratmeter.

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:14

Ny ägare till 20-talshus i Lövestad

Lövestad Försäljningen av huset på adressen Kullamöllevägen 44 i Lövestad är nu klar. Ny ägare blir Xkx Entreprenad AB från Vollsjö, som köper fastigheten av Folke Villy Jönsson. Det 66 kvadratmeter stora huset är byggt 1924.

Skånskan - 08 maj 19 kl. 14:37

46-åring ny ägare till fastigheten på Södra Vollsjövägen 234 i Vollsjö

Vollsjö Försäljningen av fastigheten på adressen Södra Vollsjövägen 234 i Vollsjö är nu klar. Ny ägare är Richard Jönsson, 46 år, från Hjärnarp, och säljare är Morkous Melad Mekhail Shenoda. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 11:04

82 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till ny ägare

Vollsjö Margareta Winter, 65 år, är ny ägare till huset på Brösarpsvägen 588 i Vollsjö. Huset är 82 kvadratmeter stort och byggdes 1935. Säljare är Ulla Susanne Carita Flygare.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 16:12

145 kvadratmeter stor äldre villa i Vollsjö såld till nya ägare

Vollsjö Jeanette Elisabet Susanne Ohlin, 40, och Per Kristoffersson, 45, är nya ägare till huset på Södra Vollsjövägen 56 i Vollsjö. Huset byggdes 1910 och har en boyta på 145 kvadratmeter. Tomten är 5 214 kvadratmeter.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gård i Vollsjö

Vollsjö Försäljningen av fastigheten på Pregestadsvägen 172 i Vollsjö är nu klar. Nya ägare är Conny Sundberg, 52, och Isa Nolkrantz, 22, och säljare är Nils Åke Anders och Martina Welinder. På gården finns ett hus med boyta på 111 kvadratmeter och 4 hektar åkermarker.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Awad fortsätter i HK Malmö

HANDBOLL HK Malmö har förlängt avtalet med försvarsgeneralen Kassem Awad i två år.
24-åringen är därmed säkrad till säsongen 2021-2022.Awad anslöt från Nyköping 2016 och har på kort tid etablerat sig som en av Handbollsligans bästa försvarsspelare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Demokrati eller inte?

Debatt Vill vi att våra barn och barnbarn ska växa upp i en demokrati? Det är en fråga som svenska väljare måste ställa sig med tanke på den politiska utvecklingen. Det är allvar nu.

Skånskan - 7 timmar sedan

Silverdepp i Fair Play efter historisk rysare

TENNIS Fair Plays herrar tvingades kliva ner frå För första gången spelades ett avgörande supertiebreak – och där var gästerna hetast, 3-4.Malmöparet Frederik Nielsen/André Göransson hamnade tidigt i underläge mot Markus Eriksson/Christian Samuelsson och kom aldrig i kapp.
8-10 och guldet till GLTK
– Roligt att vara med om en sådan här match som verkligen hade allt, men avslutningen var självklart inte lika rolig, suckade Göransson.

Skånskan - 10 timmar sedan

Exadvokat bröt avspärrning

Malmö Trots att polisen spärrat av ett område i Västra hamnen för att röjdykare skulle kunna undersöka ett område så bröts avspärrningarna. En pappa med små barn tog sig innanför avspärrningarna, liksom en före detta advokat och en man med permobil. Det skriver Kvällsposten på sin sajt.

Skånskan - 10 timmar sedan

De hjälper ge övergivna katter nytt hem

Malmö Hittills år har Katthjälpen i Malmö gett 54 katter nya hem. Verksamheten är ideell, men kringkostnaderna är stora liksom hjälpbehovet.
På söndagen höll föreningen öppet hus för nyfikna som funderar på att bli volontärer, adoptera en katt eller bidra med en slant.

Skånskan - 11 timmar sedan

Bil voltade på Amiralsgatan

Vid kvart i fem-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till Amiralsgatan med anledning av en olycka.Det är en personbil som ska ha voltat i höjd med S:t Knuts torg. En person uppges var kvar i fordonet.

Skånskan - 12 timmar sedan

Apotekare låg bakom svinn

Malmö Malmöapoteket hade problem med svinn av narkotikaklassade läkemedel från det egna lagret.
Det visade sig snart att det var en anställd farmaceut som låg bakom medicinstölderna.Nu har apotekaren anmälts till Inspektionen för vård och omsorg.

Skånskan - 17 timmar sedan

Villa övertänd – en till sjukhus

En villa i Hemmestorps Eke utanför Sjöbo brinner. Räddningstjänsten är på plats men kommer inte kunna att släcka branden. Strax före klockan 10 på söndagen larmades SOS om en brand i Everlöv i Sjöbo kommun.

Skånskan - 18 timmar sedan

Påverkad man hade kniv i bilen

Vid en bilkontroll hittade polisen hittade de ett luftvapen och en kniv i mannens bil. När polisen skulle kontrollera en personbil på Kulladalsgatan, börjar man misstänka att föraren, en 22-årig man, är drogpåverkad. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Skånskan - 18 timmar sedan

Man knivskars i sin bostad

En man i 50-årsåldern vårdas på sjukhus med knivskador. Hans sambo är gripen misstänkt för mordförsök.Polisen larmades vid två-tiden på söndagsmorgonen om ett bråk i stadsdelen Eskilsminne i Helsingborg  På platsen hittades en man som blivit huggen eller skuren med kniv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.