SR > Nyheter

Monday, 09 December, 04:40

SR - 12 nov 19 kl. 16:28

Viktigt meddelande till allmänheten i Lekeberg i Örebro länKommunen meddelar att det kommunala dricksvattnet i Fjugesta, Gropen och Kvistbro kan vara förorenat och bör kokas före förtäring. För mer information lyssna på P4 Örebro eller gå in på Lekebergs kommuns hemsida..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Lekeberg, Örebro, Fjugesta, Kvistbro, P4 Örebro, Lekebergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Lekebergi , Örebro, län
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 18:03

Så fungerar Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

Många fick meddelande till sina mobiler i lördags med varning för brandrök i Varberg, ett så kallat Viktigt meddelande till allmänheten (VMA). Andra fick det inte. Meddelandet innehöll även felaktig information.

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

SR - 07 maj 16 kl. 07:12

Viktigt meddelande till allmänheten på Gotland

Sändningsledningen vid Sveriges Radio har ett viktigt meddelande till allmänheten i Vänge/hägvalds; Gotlands kommun, i Gotlands län samt hela Gotlands län.Det brinner i skog och mark med kraftig rökutveckling som följd.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Expert kritisk till vändningen om nermalda bildelar

Det kommer kritik mot Naturvårdsverkets svängning där man tillåter att bilindustrin får redovisa nedmalda bilar som läggs på stängda soptippar som materialåtervinning. Det här leder till att bilindustrin kan klara EU:s återvinningskrav utan att materialåtervinna någon plast ur bilarna..

SR - 1 timme sedan

Stora skillnader i brittiska opinionsmätningar

Nu har valveckan i Storbritannien inletts och bara några dagar före valet behåller Tories och premiärminister Boris Johnson sin ledning men ledningen varierar mycket utifrån vilken opinionsmätning man tar del av..

SR - 3 timmar sedan

Vapenhandeln fortsätter att öka

Vapenhandeln fortsätter uppåt i världen – förra året sålde de 100 största producenterna för motsvarande 3 990 miljarder kronor. Fem amerikanska företag står för över en tredjedel av inkomsterna..

SR - 7 timmar sedan

Löfven och Kristersson i Facebook-gräl

Ett gräl i högt tonläge har brutit ut mellan statsminister Stefan Löfven och moderatledaren Ulf Kristersson på Facebook. Det handlar om Kristerssons möte med Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson tidigare i veckan..

SR - 10 timmar sedan

Sanna Marin blir statsministerkandidat för S

Socialdemokraterna i Finland valde i dag statsministerkandidat, det blev den 34-åriga trafik- och kommunikationsministern Sanna Marin..

SR - 10 timmar sedan

Kav på ändrade regler för beräkning av rovdjur

Naturvårdsverket och landets länsstyrelser vill se en lagändring när det gäller sättet att beräkna miniminivåer för stora rovdjur i Sverige..

SR - 10 timmar sedan

Industristrejk väntas i Finland

I Finland kan en omfattande strejk inom industrin bryta ut imorgon, bara några veckor efter poststrejken som fick statsministern på fall..

SR - 11 timmar sedan

Pouya dödades av Irans regim – blev symbol för upproret

Över 200 människor dödades i Iran när regimen brutalt slog ner protesterna som började för tre veckor sedan. En av de unga demonstranterna, 27-årige Pouya Bakhtiari, har blivit ett slags symbol för detta, det senaste upproret mot regimen..

SR - 15 timmar sedan

Infekterad strid om 5G-nät på Färöarna

På Färöarna har frågan om vem som ska få bygga landets 5G-nät blivit så känslig att regeringen stoppat ett tv-inslag om saken..

SR - 17 timmar sedan

Två begärs häktade för inblandning i Uddevallamord

Ytterligare två personer begärs häktade för inblandning i mordet på en 17-årig flicka i Uddevalla, det skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.