Expressen > Nyheter

Monday, 09 December, 04:38

Expressen - 12 nov 19 kl. 16:23

Svensk man död efter båtolycka på MaldivernaEn man från Västsverige har omkommit i en drunkningsolycka på Maldiverna.UD bekräftar uppgiften.– UD känner till att en svensk man har avlidit på Maldiverna. Mannen var hemmahörande i Götaland. Anhöriga är underrättade, säger Diana Qudhaib, på UD:s presstjänst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Maldiverna, Västsverige, Götaland, Diana Qudhaib, UD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk man död efter båtolycka, Maldiverna
VBL - 03 dec 12 kl. 07:33

Finländare död i båtolycka i Maldiverna

En finländsk turist har dött i en båtolycka i Maldiverna, uppger lokal polis enligt nyhetsbyrån AFP. I olyckan skadades nio personer..

YLE - 03 dec 12 kl. 07:29

Finsk turist dog på Maldiverna

En finländsk turist har dött i en båtolycka på Maldiverna. Enligt den lokala polisen föll mannen överbord då två båtar krockade nära Maldivernas huvudstad Male. I samma båt fanns fyra andra turister, men det finns inte information om deras skador eller nationalitet.

BT - 06 dec 14 kl. 14:40

Vatten flygs in till Maldiverna

Kranvattnet är i stort sett slut på Maldiverna. Presidenten har utlyst extra helgdagar för att sänka aktiviteten i samhället tills vattenförsörjningen kan återupprättas. De hundratals korallöar som utgör Maldiverna är omgivna av Indiska oceanens turkosa vatten.

BT - 03 jan 11 kl. 09:42

Dröm och mardröm i Maldiverna

Kritvita stränder, vajande palmer och korallrev fulla av liv. Förälskade par, dykälskare och alla andra får skynda att förlusta sig i detta paradis, innan det slukas av havshöjningen. I 20 år har Christina och Kjell Lindström från Norrtälje semestrat i Maldiverna.

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 14:10

Maldiverna går till val efter våld


Köerna ringlade långa utanför vallokalerna i Maldiverna när befolkningen skulle välja president, 20 månader efter det att landets förste demokratiskt valde ledare Muhammad Nashid lämnade makten.Sedan Nashid avgått i februari 2012, i vad hans anhängare ser som en kupp, kastades Maldiverna in i en våldsspiral. Nu ses han som favoriten bland fyra kandidater.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 13 kl. 14:16

Maldiverna går till val efter våld

Köerna ringlade långa utanför vallokalerna i Maldiverna när befolkningen skulle välja president, 20 månader efter det att landets förste demokratiskt valde ledare Muhammad Nashid lämnade makten. Sedan Nashid avgått i februari 2012, i vad hans anhängare ser som en kupp, kastades Maldiverna in i en våldsspiral. Nu ses han som favoriten bland fyra kandidater..

BT - 07 sep 13 kl. 14:13

Maldiverna går till val efter våld

Köerna ringlade långa utanför vallokalerna i Maldiverna när befolkningen skulle välja president, 20 månader efter det att landets förste demokratiskt valde ledare Muhammad Nashid lämnade makten. Sedan Nashid avgått i februari 2012, i vad hans anhängare ser som en kupp, kastades Maldiverna in i en våldsspiral. Nu ses han som favoriten bland fyra kandidater.

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 09:46

Attentat mot tv-kanal i Maldiverna


Tv-kanalen Raajjes lokaler i Maldiverna utsattes för en attack och sattes i brand tidigt på måndagen. Det var minst sex attentatsmän som stormade lokalerna efter att ha attackerat en obeväpnad vakt, och all utrustning förstördes, uppger den oppositionsvänliga kanalen. Polisen utreder händelsen som mordbrand.

UNT - 07 okt 13 kl. 09:46

Attentat mot tv-kanal i Maldiverna

Tv-kanalen Raajjes lokaler i Maldiverna utsattes för en attack och sattes i brand tidigt i morse. All utrustning förstördes. Maldiverna har drabbats av oroligheter sedan ett val skjutits upp.

BT - 07 okt 13 kl. 09:49

Attentat mot tv-kanal i Maldiverna

Tv-kanalen Raajjes lokaler i Maldiverna utsattes för en attack och sattes i brand tidigt på måndagen. Det var minst sex attentatsmän som stormade lokalerna efter att ha attackerat en obeväpnad vakt, och all utrustning förstördes, uppger den oppositionsvänliga kanalen. Polisen utreder händelsen som mordbrand.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Vulkanutbrott på Nya Zeeland – populärt turistmål

Ett vulkanutbrott har inträffat på ön White Island i norra Nya Zeeland.Det finns uppgifter om att minst 20 personer har skadats, flera allvarligt. Ön är obebodd men den är ett populärt utflyktsmål för turister.

Expressen - 4 timmar sedan

Man anhållen misstänkt för våldtäkt

Polisen fick under söndagen in en anmälan om en våldtäkt som ska ha skett i Växjö. Under söndagskvällen har en man anhållits, misstänkt för brottet, skriver Smålandsposten..

Expressen - 5 timmar sedan

Död bebis hittad på flygplatsen i Manila

En död bebis har hittats inne på en toalett på den internationella flygplatsen i Manila i Filippinerna.Det skriver landets statliga nyhetsbyrå.Nu utreder polisen dödsfallet..

Expressen - 6 timmar sedan

Då är det dags för julgransflygning

Måndagen den 16 december är det dags att återigen blicka mot himlen när Försvarsmakten gör sin traditionsenliga julgransflygning över södra Sverige.Flygvapnet flyger i formation av en julgran, dels som övning och dels som ett sätt att önska god jul..

Expressen - 5 timmar sedan

Luften kan vara boven bakom vinterhostan

Vintertid är förkylningstid, men det kan vara svårt att skilja ett virus från växlande luftfuktighet.– Det är en lite mer slitsam period under vintern, säger Leif Bjermer, professor Lunds universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus..

Expressen - 7 timmar sedan

Caroline, 26, satte in spiral – var redan gravid: ”Panik”

Caroline Bood, 26, fick en hormonspiral insatt – trots att hon var gravid i vecka 11.Graviditeten upptäcktes inte förrän i vecka 19, och knappt en månad senare födde hon sonen Theo – som aldrig kommer kunna andas själv.Barnmorskan har senare erkänt att hon inte läste Carolines journal ordentligt.

Expressen - 6 timmar sedan

Man försvann på Djurgården – hittades på Ålandsfärja

Under lördagskvällen sökte polisen med flera resurser efter en man i 75-årsåldern som försvunnit på Djurgården.På söndagen har mannen hittats – efter att han stigit på färjan till Åland, rapporterar Norrtelje Tidning..

Expressen - 9 timmar sedan

JUST NU: Polis och helikopter söker efter försvunnen pojke

Flera polispatruller samt helikopter letar sedan 17-tiden efter en 16-årig pojke i Osby. Med hänsyn till hans hälsostatus är det angeläget att han hittas snarast, uppger Evelina Olsson vid polisens regionledningscentral i Malmö..

Expressen - 8 timmar sedan

”Vanligt folk får betala stadsbornas t-bana”

Ebba Busch Thor vill se en hoppfull klimatdebatt.För Expressen berättar KD-ledaren om hur höjd bensinskatt kommer ”slita isär landet” – och varför projekt i utlandet delvis kan kompensera för svenska utsläpp.– Vi får inte bli klimatnationalister.

Expressen - 8 timmar sedan

Jonas Sjöstedts nya hot mot Stefan Löfven

Enligt Jonas Sjöstedt vill Vänsterpartiet ”skjuta ner punkt efter punkt” i januariavtalet.Nu väntar han på besked om Arbetsförmedlingen – och är redo att förhandla.– Regeringen kan lösa det här inom timmar men då måste de backa när det gäller kaosprivatiseringen, säger V-ledaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.