Expressen > Nyheter

Monday, 16 December, 09:16

Expressen - 12 nov 19 kl. 16:24

Trafikstörningar efter olycka mellan flera fordon



Två personbilar har krockat på Inre Ringvägen. Polis och räddningstjänst har ryckt ut till olyckan.Övrig trafik i området kommer att påverkas..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Inre Ringvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikstörningarefter , olyckamellan flera , fordon
Expressen - 22 maj 16 kl. 11:36

Trafikstörningar efter olycka i Malmö

Två fordon kolliderade med varandra vid 11-tiden på söndagen på Inre Ringvägen i Malmö. Inledningsvis uppstod stora trafikstörningar, men vid 11.30-tiden hade en fil öppnats förbi olycksplatsen..

Skånskan - 11 maj 17 kl. 08:54

Trafikstörningar på E22:an

Staffanstorp En olycka rörande två personbilar strax norr om trafikplats Lund södra har gett upphov till trafikstörningar. ERWP.fif(0)En personbil har kört in i en annan bakifrån på E22:an strac norr om trafikplats Lund södra i södergående riktning.

Dalarnas tidningar - 28 jul 17 kl. 17:51

Trasigt fordon orsakar trafikstörningar

Under fredagskvällen meddelade Trafikredaktionen om ett trasigt fordon som orsakar trafikstörningar på väg 69..

DalaDemokraten - 28 jul 17 kl. 17:51

Trasigt fordon orsakar trafikstörningar

Under fredagskvällen meddelade Trafikredaktionen om ett trasigt fordon som orsakar trafikstörningar på väg 69..

DalaDemokraten - 31 jul 17 kl. 14:44

Trasigt fordon orsakar kraftiga trafikstörningar

Under måndagseftermiddagen meddelade Trafikredaktionen att ett trasigt fordon orsakar trafikstörningar på väg E16..

DalaDemokraten - 31 jul 17 kl. 16:42

Långsamt fordon orsakar trafikstörningar

Under sen eftermiddag rapporterade Trafikredaktionen om ett långsamt fordon som orsakar trafikstörningar på riksväg 26..

Dalarnas tidningar - 31 jul 17 kl. 16:42

Långsamt fordon orsakar trafikstörningar

Under sen eftermiddag rapporterade Trafikredaktionen om ett långsamt fordon som orsakar trafikstörningar på riksväg 26..

ÖstersundsPosten - 28 aug 17 kl. 16:01

Trasigt fordon orsaker trafikstörningar på väg 87

Enligt Trafikverket så orsaker ett trasigt fordon trafikstörningar på väg 87 från infarten till Halån/Lien till Bispgråden..

Länstidningen i Jämtland - 28 aug 17 kl. 16:01

Trasigt fordon orsaker trafikstörningar på väg 87

Enligt Trafikverket så orsaker ett trasigt fordon trafikstörningar på väg 87 från infarten till Halån/Lien till Bispgråden..

Nyan - 23 jan 18 kl. 15:56

Trafikstörningar på Föglölinjen

På torsdag och fredag tas m/s Skarven ur trafik för att en kylvattenläcka i en huvudmaskin ska repareras, uppger landskapsregeringen i ett pressmeddelande. Därför ersätter m/s Knipan Föglölinjen. På linjen Hummelvik – Torsholma ersätter m/s Ejdern.

Expressen - 11 maj 17 kl. 10:14

Trafikstörningar på E4 efter olycka

Det råder trafikstörningar på E4 efter en olycka.En bil ska ha kört in i mitträcket, enligt polisen.– En bärningsbil är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Greta Thunberg kritiseras efter tågbilden

Greta Thunberg får kritik efter att hon delat bild på sig själv där hon sitter i en tågkorridor under sin resa genom Tyskland.Hon skriver på Twitter att hon tvingats sitta på golvet på grund av att tåget var överfullt.Nu slår tågbolaget tillbaka, och påpekar att Greta även reste i första klass..

Expressen - 45 minuter sedan

Trump döms ut i ny rapport: ”Har missbrukat sin makt”

Donald Trump borde avgå från sin post som USA:s president.Det menar Jerrold Nadler, demokraten som lett riksrättutredningen av Trumps samröre med Ukraina. .

Expressen - 1 timme sedan

H&M:s ökade försäljningen med fem procent

H&M ökar sin förssäljning med fem procent under räkenskapsåret 2018/2019.Förväntat var upp mot 6 procent.H&M som haft ett kanonår på börsen har ökat aktievärdet med 50 procent under 2019..

Expressen - 1 timme sedan

Stora problem för Skånetrafiken – går inte att köpa biljetter

Skånetrafiken har stora problem under måndagsmorgonen. Det går inte att köpa biljetter i appen eller i kundcenter-butikerna. ”Felsökning pågår”, skriver Skånetrafiken på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Ambulans i krock – körde in i hjortar

Två bilar har krockat med hjortar i Åtvidaberg, och en person är allvarligt skadad, enligt polisen. En av bilarna är en ambulans, skriver Aftonbladet. .

Expressen - 1 timme sedan

Meghan och Harry missar drottningen Elizabeths julfest

Meghan och prins Harry missar drottning Elizabeths julfest.Prinsparet har bestämt sig för att stanna utomlands under hela sin sex veckor långa semester, som började i mitten på november.Det fanns dock förhoppning om att de skulle återvända till Storbritannien för att hinna gå på den årliga tillställningen som arrangeras av drottningen själv för kungahusets personal..

Expressen - 1 timme sedan

Behandling för män som slår kvinnor byts ut

Kriminalvården fasar nästa år ut ett behandlingsprogram för män som slår sin kvinnliga partner. Programmet Idap har använts i 15 år – trots att studier har visat att återfallsfrekvensen är för hög, rapporterar Kaliber i Sveriges Radio..

Expressen - 1 timme sedan

Bil körde i diket norr om Perstorp – ett körfält avstängt

Räddningstjänst, ambulans och polis har under morgonen larmats till väg 108. En väg ska ha kört av vägen strax utanför Harholma norr om Perstorp. Olyckan har enligt Trafikverket ”mycket stor påverkan” på morgontrafiken i området.

Expressen - 2 timmar sedan

Ilskan mot makthavarnas lönehöjning: ”Sinnessjukt”

På torsdag kan en höjning av kommunalrådens löner klubbas igenom – samtidigt som Malmöskolor tvingas säga upp personal.Nu publicerar Kvällsposten uppgifter om vilka som tjänar mest bland kommunens tjänstemän och förtroendevalda.De visar att Malmö stads maktelit tjänar minst tre gånger mer än vad Malmöbor gör generellt.

Expressen - 2 timmar sedan

Åkessons nya toppsiffror – högst förtroende av alla

Jimmie Åkesson fortsätter att prestera starkt i opinionsmätningarna, rapporterar SVT. I opinionsinstitutet Novus senaste mätning av väljarnas förtroende för partiledarna får Åkesson rekordsiffror – medan Stefan Löfven halkar neråt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.