Skånskan > Nyheter

Saturday, 29 February, 13:53

Skånskan - 11 nov 19 kl. 14:36

Man knivhöggs efter fisketurMalmö Kvinnan och mannen hade ett turbulent förhållande.
Nu döms kvinnan för mordförsök och mannen för misshandel.Mordförsöket skedde i slutet av augusti. Paret har varit ihop i ett år och bott tillsammans sedan slutet av 2018. Enligt vänner har paret ofta bråkat.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kvinnan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man knivhöggsefter , fisketur
Uppsalanyheter.se - 30 jan 17 kl. 02:57

Knivhöggs allvarligt vid trapphusrån

En 58-årig man knivhöggs allvarligt på söndagskvällen när utsattes för ett rån i sitt trapphus på Kyrgårdsgatan i centrala Uppsala.En 58-årig man knivhöggs allvarligt på söndagskvällen när utsattes för ett rån i sitt trapphus på Kyrgårdsgatan i centrala Uppsala.   Det var strax efter klockan 22:40 som polisen fick larm om ett brutalt rån som skett i ett trapphus på Kyrkogårdsgatan i centrala Uppsala.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stabilt för kvinna som knivhöggs i halsen

Tillståndet uppges vara stabilt för den kvinna i 30-årsåldern som knivhöggs inne i butiken Myrorna i Västerås under måndagen.Vid 19.30-tiden på kvällen hade hon flyttats till intensivvårdsavdelningen, skriver Vestmanlands Läns Tidning.

Uppsalanyheter.se - 31 jul 14 kl. 21:57

Knivhöggs och rånades i Storvreta

En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped. En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped.   Enligt uppgift ska kvinnan ha väntat på en buss när de två männen på en moped kom fram till henne och tog väskan, i samband med händelsen ska en av männen även ha huggit kvinnan i axeln.

Uppsalanyheter.se - 27 okt 15 kl. 02:29

Knivhöggs i ryggen, bestals på mobiltelefonen

En 18-årig man knivhöggs i ryggen vid ett personrån på resecentrum under måndagskvällen, gärningsmannen kom över en mobiltelefon. En 18-årig man knivhöggs i ryggen vid ett personrån på resecentrum under måndagskvällen, gärningsmannen kom över en mobiltelefon.   Det var vid 22:30 tiden som ett personrång skedde på Resecentrum i Uppsala.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Försökte rädda en hemlös man – knivhöggs till dödsSörjde Donnie

KALIFORNIEN. Vardagshjälten Donnie Reed, 40, beskrivs som en man som hade som vana att hjälpa människor i nöd.Men i lördags, när han ingrep vid trakasserier mot en hemlös man, slutade det i en tragedi.

Nyheter 24 - 30 jul 13 kl. 11:11

Bar Hells Angels-tröja ? knivhöggs i ändtarmenSweden Rock 2013

SÖLVESBORG. Mitt under den stora Sweden Rock-festivalen i Sölvesborg rapporterades det om att en man anhållits efter ett knivbråk. Nu visar det sig att allt handlade om en kissande man, rivaliserande mc-gäng och ett knivhugg i ändtarmen.

Sydsvenskan - 08 aug 15 kl. 04:29

Två personer knivhöggs i t-banan

Två personer knivhöggs i Stockholms tunnelbana natten mot fredagen. En man har gripits misstänkt för de båda attackerna.— Som det ser ut nu blir det ett mordförsök och en misshandel, Lars Burman, stationsbefäl vid Söderortspolisen i Stockholm, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 15 kl. 04:29

Två personer knivhöggs i t-banan

Två personer knivhöggs i Stockholms tunnelbana natten mot fredagen. En man har gripits misstänkt för de båda attackerna.— Som det ser ut nu blir det ett mordförsök och en misshandel, Lars Burman, stationsbefäl vid Söderortspolisen i Stockholm, till TT.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Knivhöggs vid lägenhetsbråk

En man i 60-årsåldern knivhöggs på lördagseftermiddagen, i samband med ett lägenhetsbråk, uppger SR Västmanland.Händelsen inträffade i Västerås och mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador, som dock inte ska vara livshotande.På plats i lägenheten greps en kvinna, som är misstänkt för dådet som rubriceras som dråpförsök, alternativt mordförsök.

NT - 01 jul 12 kl. 07:47

Man knivhöggs i Karlstad

En man knivhöggs i ryggen under söndagsmorgonen på en mindre gata i centrala Karlstad. Han tog emot två knivhugg, och lyckades sedan springa bort från platsen. Mannen fördes till Centralsjukhuset i Karlstad..

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 12 kl. 07:50

Man knivhöggs i Karlstad

En man knivhöggs i ryggen under söndagsmorgonen på en mindre gata i centrala Karlstad. Han tog emot två knivhugg, och lyckades sedan springa bort från platsen. Mannen fördes till Centralsjukhuset i Karlstad.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Öppnar för provtagning utomhus

Vården i Skåne har ett stort behov av att göra provtagningar gällande Coronaviruset. Därför kommer man nu sätta upp stationer utomhus under veckan som kommer för att få arbetet att gå snabbare.I Skåne har många personer som varit på resande fot och vistats i områden där coronasmittan är utbredd hört av sig till vården.

Skånskan - 2 timmar sedan

Turkiet öppnar gränsen mot Grekland

Utrikes Under lördagen öppnade Turkiet gränsen mot Grekland och en ström av flyktingar försökte ta sig till landet. Där möter de just nu tungt beväpnad grekisk polis.Redan under fredagseftermiddagen började medieuppgifter komma om att Turkiet tänkte öppna gränsen mot EU under 72 timmar och hundratals flyktingar i landet började bege sig mot gränsen mot Grekland.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommunchef: Väldigt tråkigt – vill ha ny dialog

höör Kommundirektör Michael Andersson beklagar beskedet från föreningsalliansen och hoppas att sista ordet inte är sagt än.– Det är väldigt tråkigt att det landat så här. Vi vill gärna fortsätta samarbetet och återuppta en fortsatt dialog, säger han.

Skånskan - 2 timmar sedan

Föreningsallians lägger ner efter tvist

höör Efter att ha skött drift och underhåll av kommunens idrottsplatser i tolv år lägger Höörs föreningsallians ner all sin verksamhet vid årsskiftet.Bakgrunden uppges vara en konflikt med Höörs kommun som betalar alliansen 1,9 miljoner kronor per år för att hålla efter Jeppavallen, gamla idrottsplatsen i Höör, Frostavallen och idrottsplatserna i Orup, Tjörnarp, Norra Rörum och Snogeröd. Alliansen – som ägs av 20 idrotts- och friluftsföreningar i kommunen – ordnar även aktiviteter såsom allsångskvällar och skyltsöndagar, och jobbar med att utveckla standarden på idrottsanläggningarna genom att till exempel söka bidrag till olika projekt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Grov misshandel på Möllan

Malmö Fem personer har gripits och sitter nu anhållna för grov misshandel efter att ha slagit ner en man i 20-årsåldern under lördagsnatten.Larmet kom in till polisen klockan 04.31.

Skånskan - 8 timmar sedan

Särskild stab leder smittplanering

Skåne Region Skåne har beredskap att ta hand om enstaka svåra fall med mycket högkvalificerad vård.
– De flesta som insjuknar av coronavirus får dock lindrigare symptom och det har vi klart högre kapacitet för, säger beredskapsöverläkare Carl Vigre.Region Skåne har etablerats en regional stab, som leder och fördelar förberedelsearbetet i hela Region Skåne.

Skånskan - 8 timmar sedan

Inställda resor och sommarkurser i Kina

LUND Lunds universitet har kontaktat alla sina 400 kinesiska studenter liksom studenter och anställda som är i Sydkorea eller Italien för utbytesstudier.
Man avråder från resor till riskområden och tjänsteresor dit beviljas inte just nu.Besök från riskområden och delar av världen som UD avråder från att resa till ställs in och medarbetare och studenter som nyligen varit i utpekade områden bör arbeta eller studera hemma två veckor efter hemkomsten.

Skånskan - 8 timmar sedan

Man är snål men man betalar

Krönika Man sitter på ett tåg. Man börjar bli hungrig. Man är en snål smålänning, med goda kunskaper om prisnivån i SJ:s bistro.

Skånskan - 8 timmar sedan

Högisolering på Sus står klar först i höst

MALMÖ På Sus i Malmö pågår förberedelserna för att kunna öppna Sveriges andra och mest moderna högisoleringsenhet.
Den skulle varit klar redan men krav på ombyggnation, möjlighet att ta smittsäkra prover och lösning av transport av högsmittsam patient gör att den inte är färdig förrän efter sommaren 2020.På högisoleringsenheten ska patienter med misstanke om högsmittsam sjukdom vårdas.

Skånskan - 8 timmar sedan

Eslöv 44,8 miljoner plus under fjolåret

ESLÖV Eslövs kommun gjorde 2019 sitt 25:e plusresultat i rad. Överskottet i finanserna slutade på 44,8 miljoner kronor.– Det är positivt med tanke på vad vi har framför oss, med mycket investeringar samtidigt som vi vill bibehålla verksamheterna, säger Johan Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.