BT > Nyheter

Monday, 18 November, 13:17

BT - 10 nov 19 kl. 06:52

Alhem inför hovrättsförhandlingen: ”Tror att föraren döms”I morgon inleds hovrättsförhandlingarna om bussolyckan i Härjedalen. Rättsexperten Sven-Erik Alhem tror att hovrätten river upp tingsrättens frikännande. – Jag skulle inte ha dömt som Borås tingsrätt gjorde, säger han..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Härjedalen, Sven-Erik Alhem, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alheminför , hovrättsförhandlingen, Troratt , föraren, döms

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Fånge på rymmen från permission

BT - 1 timme sedan

Kataloniens ledare ställs inför rätta

Spänningarna stiger på nytt i Katalonien där regionpresidenten Quim Torra i dag ställs inför rätta för ohörsamhet..

BT - 2 timmar sedan

Oro för att lokalt val ställs in i Hongkong

I helgen är det tänkt att Hongkongborna ska gå till ett viktigt lokalval. Men i ljuset av de våldsamma protester som skakar regionen växer oron för att valet ska ställas in. Valet är en symbolfråga för demokratiaktivisterna – men spelar också roll när Hongkongledaren Carrie Lams efterträdare ska utses..

BT - 2 timmar sedan

SMHI varnar för blixthalka

BT - 2 timmar sedan

Mörkertider är lika med Brecht

I mörka tider kommer man ändå att sjunga, skriver Brecht. Och just då blir det kanske också extra mycket Brecht. På Hipp i Malmö berättar Sven Boräng historien om en av den politiska dramatikens förgrundsgestalter..

BT - 2 timmar sedan

1, 2 miljoner i oförutsedda kostnader – fortsatt nej till ridklubbens extrapengar

Kultur- och fritidsnämnden belastas med kostnader som de inte räknat med. Därför får Marks ridklubb nej till extrapengar för att täcka kostnader som uppkommit i samband med byggandet av det nya stallet. – Det är helt omöjligt att kunna säga ja nu, säger Birgitta Andersson (S), ordförande kultur- och fritidsnämnden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.