Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 15 November, 16:38

Dagensanalys.se - 09 nov 19 kl. 17:21

Här kan du testa dina digitala kunskaper helt gratisOm du vill testa hur väl du hänger med i digitala språket, händelser, teknik och annat har Pew Research Center tagit fram ett gratistest. Testet är bara 10 frågor. Bara att klicka på den här länken och börja.  Om du får 8 rätt eller över kan du skryta vilt med det på LinkedIn. Om du får under 7 är det ett tecken på att du bör läsa Dagens Analys lite oftare.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Pew Research Center, LinkedIn, Dagens Analys, Här, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du testadina , digitala, kunskaper, helt, gratis
Dagensanalys.se - 14 aug 19 kl. 08:47

Att investera i digitala kunskaper lönar sig

Organisationen Econcultancy har frågat nära 800 marknadsförare om deras digitala kunskaper och sen mappat det mot hur framgångsrika bolagen som de jobbar för är. Resultaten visar att det lönar sig att investera i digitala kunskaper. Studien avslöjar att de bolag som storinvesterar i digitala kunskaper också utvecklas bättre på marknaden.

Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 08:27

LinkedIn vill hjälpa dig att testa dina kunskaper

LinkedIn som är de flestas uppdaterade online-cv vill nu hjälpa dig att testa alla kunskaper du listar på tjänsten. Hur mycket kan du egentligen om SEO? Det är ju enkelt att bara lista olika ämnen som man känner sig kunnig inom och det är en annan att faktiskt bevisa att man kan dem.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 13 kl. 15:19

QUIZ: Testa dina kunskaper om Håkan Hellström

Testa dina kunskaper med vårt quiz om Håkan Hellström..

SR - 13 jul 14 kl. 16:51

Testa dina kunskaper i VM-quizet

Vad kommer du ihåg från VM? Testa dina kunskaper i Radiosportens VM-quiz..

Nerikes Allehanda - 10 aug 15 kl. 10:45

Testa dina kunskaper!

Vad minns du från nyhetssommaren som gått? Testa dina kunskaper..

DalaDemokraten - 01 dec 15 kl. 10:29

Testa dina kunskaper om julkalendrar från förr

Här ovanför kan du testa dina kunskaper om julkalendrar från förr. Utmana dig själv eller någon du känner!.

ÖstersundsPosten - 01 dec 15 kl. 10:29

Testa dina kunskaper om julkalendrar från förr

Här ovanför kan du testa dina kunskaper om julkalendrar från förr. Utmana dig själv eller någon du känner!.

Länstidningen i Jämtland - 01 dec 15 kl. 10:29

Testa dina kunskaper om julkalendrar från förr

Här ovanför kan du testa dina kunskaper om julkalendrar från förr. Utmana dig själv eller någon du känner!.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Testa dina kunskaper om veckan som gått

Har du hängt med i nyhetsflödet under förra veckan? Här kan du testa dina kunskaper i områdena lokalt, inrikes och utrikes. Lycka till!.

Norrtelje Tidning - 17 nov 17 kl. 17:28

Vem sa vad om bildning? Testa dina kunskaper i vårt quiz

Har du koll på de klassiska citaten om bildning? Testa dina kunskaper i kulturens quiz..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Från klickbete till gräv – så ska branschtidningarna få in stålarna

Om du läser branschpress har du säkert redan märkt att det numera handlar om insiktsartiklar där skribenterna har gjort något gräv, avslöjat en ny lögn eller bara stoltserar med sin sanning. På Resumé är det duon Julia Lundin och Yasmine Winberg som ska dra läsarna över betalväggen med sina nä-nu-jävlar-artiklar. I artiklarna vill de lyfta fram frågor som studsar runt bland influencers och marknadschefer.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Nu börjar Instagram dölja likes i alla länder

Efter att första testa börjar Instagram att sakta rulla ut sitt dölja-likes-test globalt. Men det är knappat troligt att du kommer att märka av det redan nu. Det är nämligen bara en handfull (några tusen) som får först testa att använda Instagram utan att se likes (gilla).

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Nu ska det bli enklare att köpa annonser med Poddindex

Poddindex har börjat visa vilka poddar som är kommersiella och vilka som inte är det. På sajten kan du nu se fliken ”Alla poddar” och fliken ”Kommersiella poddar”. Med dessa nya flikar ska det bli enklare för medieköpare att fatta beslut.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Webbläsaren Opera ser hur många som spårar dig

I den senaste versionen av webbläsaren Opera visar spårningsblockeraren exakt hur många som faktiskt spårar vad du gör på nätet. Webbläsaren Opera släppte i förra uppdateringen en spårningsblockerare med syfte att göra webben snabbare fast du har reklamblockeraren aktiverad.  I senaste versionen, Opera 65, visar programmet exakt vad den har blockerat och vilka sajter.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Därför är en hög Bounce Rate inte alltid dåligt

Bounce Rate är något som vi marknadsförare lärt oss att den ska vara så låg som möjligt. Men är det alltid negativt med en hög Bounce Rate? Vad är Bounce Rate?

Dagensanalys.se - Igår: 11:32

Så här kommer Disney+ påverka svenska streamingmarknaden

I förrgår lanserades Disneys streamingtjänst Disney+ i USA, Kanada och Nederländerna. Enligt Disney har de redan fått 10 miljoner nya prenumeranter på bara ett dygn. Trots att Disney precis har släppt sin streamingtjänst ser den ut att bli en stor konkurrent till nuvarande tjänster på marknaden.

Dagensanalys.se - Igår: 10:13

Hellre chatbot än riktig person i kundtjänst

En ny global studie från Sinch visar att svenskar är de som allra minst vill prata med en person i kundtjänst, vilket hela 43 procent uppger jämfört med endast 25 procent globalt. Nästan hälften av svenskarna säger sig ha haft en positiv upplevelse av en chatbot i en meddelande-app eller i meddelandefunktionen i mobilen och lika många uppger att den ger dem snabbare och mer korrekta svar. Sinchs globala studie Mobile Consumer Engagement 2020 har undersökt hur över 2000 konsumenter […] Inlägget Hellre chatbot än riktig person i kundtjänst dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 10:01

Har ni en företagsblogg? Om inte är det dags att tänka om!

En företagsblogg är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att nå ut till din målgrupp. Forskning från HubSpot visar dessutom att företag som prioriterar sin blogg har upp till tretton gånger högre ROI. Att ha en företagsblogg kan vara väldigt tidskrävande och är därför något som många företag prioriterar bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.