Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 November, 04:30

Dagensanalys.se - 09 nov 19 kl. 17:03

När Apple satsar på integritet så menar de verkligen allvarAtt Apple skulle vara den som tog integritetkrisen på allvar hade nog inte många vågat sia om för bara några år. Men nu har de klivit upp på pallen och det med råge. Privacy is a fundamental human right. At Apple, it’s also one of our core values. Your devices are important to so many parts of your life.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, När Apple, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När Apple, satsar, integritet, , menarde , verkligen, allvar
IDG - 25 nov 14 kl. 05:59

"Apple satsar på virtuell verklighet"

Enligt nya uppgifter ser det ut som om även Apple satsar på produkter som använder sig av virtuell verklighet..

Skånskan - 21 sep 15 kl. 19:32

It-jätten Apple satsar mer i Lund

LUND It-jätten Apple utvidgar sin verksamhet i Lund med både större lokaler och fler anställda.Det skriver flera medier inom databranschen, bland annat MacWorld, som hänvisar till nyhetstjänsten Rapidus.
Redan förra hösten etablerade det amerikanska it-företaget en utvecklingsavdelning med plats för ett tiotal anställda i all hemlighet på Mobil Heights Center i Lund.

Dagensanalys.se - 23 apr 17 kl. 15:48

Apple satsar på självkörande bilar i ett slutet system

Att ha en stark position i den nästkommande digitala skiftet är något alla stora spelare söker med ljus och lykta. Vad som verkar säkert är att det handlar om självkörande fordon. Här är Tesla, Google och Apple i full fart med att tävla om förstaplatsen.

Dagensanalys.se - 24 apr 17 kl. 14:31

Apple satsar stenhårt på 360 VR – rekryterar Tim Dashwood skapare av vassa 3D och 360 VR plugins

Apple har rekryterat Tim Dashwood skaparen av en serie olika 3D och 360 VR plugins för videoredigering. Hans existerande plugins för appar som Final Cut Pro X är nu helt gratis att ladda ner. Nyheten om om rekryteringen kommer från Final Cut Pro community webbplats fcp.

Dagensanalys.se - 14 jun 17 kl. 09:31

Apple satsar på självkörande bilar

Nu bekräftar Apples VD Tim Cook de rykten som florerat sedan 2014 att Apple jobbar med att utveckla system självkörande bilar. Det var i en intervju med Bloomberg som Apples VD Tim Cook bekräftade att de ”fokuserar på självkörande system”. Han säger därmed inte rakt ut att de jobbar på att skapa en egen bil, men att de jobbar på teknologin för självkörande bilar.

Supermiljöbloggen - 05 nov 13 kl. 17:52

Apple satsar på förnybar energi

Apple öppnar en fabrik som ska producera konstgjorda safirkristaller till fingeravtrycksläsare i Arizona. Fabriken ska drivas helt på solenergi och bergvärme. Efter skarp kritik mot arbetsförhållandena på fabrikerna i Asien, har det populära teknikföretaget bestämt sig för att flytta delar av produktionen tillbaka till hemmamarknaden.

Mobil - 12 maj 15 kl. 10:36

Apple satsar på ny skärmteknik

En ny teknik för att känna av tryckkänsligheten i skärmar tyder på att Apple funderar på att flytta in delar av användargränssnittet från Apple Watch till mobil och platta..

IDG - 11 feb 11 kl. 10:16

Rykte: Apple satsar på lågprismodell av Iphone

Enligt obekräftade uppgifter håller Apple på att ta fram en billigare och mindre version av iPhone för att möta konkurrensen från Android..

IDG - 07 jul 11 kl. 07:09

Apple satsar stort på Iphone 5

Enligt Wall Street Journal planerar Apple att tillverka 25 miljoner enheter av iPhone 5 innan årets slut..

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 11 kl. 16:04

Apple satsar på billigare Iphone

Apple håller på att ta fram en budgetvariant av telefonen Iphone 4. Såväl prislappen som minnet blir mindre än den Iphone-versionen som finns ute på marknaden i dag. Ett koreanskt bolag ska tillverka den billigare telefonen som väntas nå marknaden inom några veckor, uppger källor för nyhetsbyrån Reuters..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Youtube vill tala samma språk som TV – använder Nielsen som tolk

Youtube vill roffa åt sig mer av tv-investeringarna och tar till Nielsen för att lösa uppgiften. Youtube har integrerat Nielsens räckviddsverktyg Reach Planner, som gör det möjligt att planera vilka målgrupper som en annonsör ska nå. Nielsens Reach Planner används av mediabyråer för att kunna estimera räckvidder för större kampanjer.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Vem blir första influencern på Google Earth?

Nu kan vem som helst skapa Stories och guidade turer med Google Earth. Det här är en utveckling av Voyager som lanserades redan 2017. Den var då tänkt för forskare, icke-vinstdrivande organisationer och andra den svängen.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Apples hemliga plan är att ersätta din iPhone med ett par brillor

Om bara några år har du dumpat din iPhone och går istället omkring med ett par häftiga glasögon. Trist då jag själv fixat mina ögon med Lasek bara för att slippa brillor och linser. Men om brillorna är coola nog kanske jag kan svänga med trenden och ansluta mig.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Jättar inom ljud bildar egen branschorganisation

Bakom Sound Advertising Bureau ställer sig Spotify, Bauer Media och Acast. Fler lär nog följa efter när dessa jättar inom ljud bildar en egen organisation, som ska verka för att driva ljud framåt som mediekanal. – Nu när ljud är en så stor del av människors vardag så finns SOB där för att guida och stötta medieköpare med expertis, inspiration, events, case och relevant data.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Apple och Salesforce lanserar nya appar för ökad produktivitet och lärande

Apple och Salesforce tillkännagav i måndags lanseringen av två appar: Den omdesignade Salesforce Mobile-appen och den nya kunskapsappen Trailhead GO för iOS och iPadOS. De båda företagen tillkännagav även nästa generations Salesforce Mobile SDK, vilket ger utvecklare möjlighet att enkelt bygga och distribuera inbyggda appar för iPhone och iPad på Salesforce-plattformen. Apple och Salesforce tillkännagav ett strategiskt partnerskap vid Dreamforce 2018.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Sista chansen att anmäla dig till MarC Awards!

Är du sugen på galakväll med glamour, firande, föreläsningar om AI och så klart massor av spännande affärsmöjligheter? Då har du idag sista möjligheten att anmäla dig till MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala! I år går galan av stapeln torsdag den 28/11 i Grodans Guldbankettsal på Östermalm, i all den prakt som en galakväll förtjänar!

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Amazons musiktjänst blir gratis med annonser

Amazon släpper nu sin musiktjänst Amazon Music i flera länder. Tjänsten är gratis och kan på sikt bli en utmanare till Spotify. Amazon Music lanserades i april i år.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Kreativ UX-designer till ledande e-handelsbolag

Är du en kreativ UX-designer som motiveras av att hitta innovativa lösningar? Då kan du vara rätt person för rollen som UX-designer hos Ellos Group. Ellos Group söker en duktig UX-designer som kan vara med att driva och utveckla bolagets digitala plattformar.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Varför misslyckas så många företag att bli datadrivna?

När Andreas och Martin var båda föräldralediga under våren fick de möjlighet att gräva i två frågor som de länge grubblat över. Varför misslyckas så många företag i sitt arbete i att bli mer datadrivna? Och vad särskiljer de som lyckas?

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Spotify vill hjälpa dig hitta din favorit-podd

Spotify har släppt en ny funktion som ger dig personliga podd-rekommendationer. Att hitta en ny podd att lyssna på är inte alltid helt lätt. Nu vill Spotify göra det enklare för användarna med hjälp av personliga rekommendationer varje dag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.