Expressen > Nyheter

Monday, 18 November, 09:47

Expressen - 09 nov 19 kl. 16:25

Katten Smulans bus orsakade polisinsatsNär inbrottslarmet gick befarade Patrik Johansson det värsta och ringde polisen.Den befarade inbrottstjuven visade sig dock vara något helt annat.– Det är härligt när det slutar på detta viset, säger Patrik Johansson, 45..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Smulans, Patrik Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katten, Smulans, bus, orsakade, polisinsats
YA - 02 jan 18 kl. 11:34

Kundvagn orsakade tågstopp

Okända personer knuffade ner en kundvagn på järnvägsspåret. Och det som kanske var tänkt som ett ”bus” orsakade stopp i tågtrafiken..

BT - 07 aug 12 kl. 16:34

Orsakade läsarstorm på Facebook - nu får Sally komma hem till matte

Efter tre månader är Sally på väg hem igen. Den bortsålda katten har orsakat en läsarstorm på Facebook. ?

Skånskan - 24 jun 19 kl. 16:42

Chauf­för gömde to­bak i bus­ke

Södra Sandby Den 32-årige last­bils­chauf­fören gömde to­baks­va­ror i bland an­nat ett bus­ka­ge i Södra Sandby. Nu döms han för för­sking­ring till vill­kor­lig dom.Den 32-årige mannen jobbade för ett hal­ländskt
bud­fö­re­tag som tar trans­port­upp­drag att köra ut va­ror från Ica:s cen­tral­la­ger i Helsingborg till bu­tiker i söd­ra Sverige.

BT - 08 jan 15 kl. 15:26

Dramat: Här räddas katten

Det blev en dramatisk räddning av katten som klättrat upp i ett träd i Annelundsparken. Aktionen slutade med att katten föll 25 meter men räddades av en lila fleecefilt. En arborist, en fiskehåv och en lila fleecefilt spelade huvudrollerna i den dramatiska räddningen i Annelundsparken nu på eftermiddagen.

YLE - 07 jul 17 kl. 05:44

Inte olagligt att hålla katten lös

Hur ska man bära sig åt med katter? Vad har du för skyldigheter som kattägare och vad får du göra om du hittar en katt som förstör blomrabatten på gården? Det finns inget i lagen som egentligen förbjuder att ha katten löst, men många djurskyddsföreningar och veterinärer rekommenderar att katten hålls i koppel då man vistas ute.

BT - 08 jan 15 kl. 10:46

Här sitter katten fast ? 15 meter upp i luften

I minst ett dygn har katten suttit fast 15 meter över marken i ett träd i Annelundsparken. Den är både rädd, kall och hungrig. Nystartade Djurambulansens Hans Vielhauer har nu under förmiddagen varit på plats i Annelundsparken och gjort en första analys.

Magazin24 - 03 jan 11 kl. 11:15

Stororder till VDL Bus

Ska leverera bussar till Stockholm. Företaget VDL Bus Sweden AB har precis gjort klart en stor affär med företaget Nobina gällande 25 stycken dubbeldäckare som ska gå i linjetrafik mellan Stockholm och Norrtälje.
Vdl Bus har sitt säte i Hallstahammar och har som affärsidé att importera bussar från Belgien samt Holland, för att sedan sälja dem i Sverige och Finland.

The Local - 31 jul 12 kl. 15:53

Stockholm driver refuses to let 13-year-old on bus

A Stockholm bus driver refused to let a 13-year-old boy on the bus, despite having a valid ticket, saying he had "had his chance" after trying to get on the bus with an invalid mobile ticket twice..

SR - 24 jun 13 kl. 09:01

Ny publicering - Talks planned after bus strike expands

The bus strike in several Swedish cities was expanded today, with a total of 1,400 bus drivers now taken off work by the Kommunal union. Meanwhile, the head of Kommunal has invited her opponent, Peter Jeppsson of the Swedish Bus and Coach Employers' Association (BuA), to a meeting later today. "We really ....

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Alla stod och såg på – då klev Richard fram och räddade katten

USA. När ingen annan gjorde någonting stannade Richard Christianson mitt på motorvägen för att hjälpa en katt som klamrade sig fast i ett metallstängsel, skriver ABC15. – Det är galet att folk antog att den här katten var död, skriver han på sin Facebook.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Skånska spettekakans existens allvarligt hotad

Larmet går - det är kris i Skåne. ”Spiddekagan”, landskapets upphöjda bakverk, är på utdöende.Orsaken är att bagarna faller ifrån.

Expressen - 45 minuter sedan

Ja till hönor men absolut ingen tupp

Laholms kommun säger både ja och nej till den husägare i Knäred som vill inrätta en hönsgård i trädgården.Husägaren tillåts ha fem hönor men någon tupp blir det inte, rapporterar Hallandsposten..

Expressen - 1 timme sedan

Man attackerad med större kniv

En man har blivit attackerad med en ”större kniv” i centrala Stockholm.Offret påträffades blödande i Vasastaden. .

Expressen - 1 timme sedan

Man misshandlad till döds – en anhållen

En man misshandlades på lördagsnatten grovt på en fest i Rönnäng på Tjörn.Offret fördes till sjukhus med livshotande skador och dog senare.Anhöriga har underrättats.

Expressen - 2 timmar sedan

Man kontaktade barn via hästspel – står inför rätta

I dag inleds rättegången mot en man som misstänks för sexuella övergrepp mot över 80 barn på nätet..

Expressen - 2 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Vapenman till förhör – barrikaderade sig ett dygn • Hongkong-universitet stormades med tårgas och vattenkanoner • Explosion i radhus

En beväpnad man barrikaderade sig i en lägenhet i Sundbyberg i över ett dygn innan han kunde hämtas till förhör under måndagsmorgonen.Kravallpoliser stormade ett universitet i Hongkong – men demonstranter tvingade dem att backa genom att kasta bensinbomber.En explosion inträffade i ett radhus i Helsingborg sedan någon slängde in ett föremål genom ett fönster på en bostad..

Expressen - 2 timmar sedan

Döda barn överger oss aldrig, de blir vackra ballader i våra hjärtan

När jag tänker på Jaffar i Malmö måste jag också tänka på Mohamed i Linköping och Engla i Stjärnsund och de andra som aldrig fick bli vuxna.Döda barn överger oss aldrig, de blir vackra ballader i våra hjärtan..

Expressen - 2 timmar sedan

18-årig kvinna tog sitt liv – efter friande våldtäktsdom

Efter vännernas utekväll åtalades den 27-årige mannen för att ha våldtagit den 18-åriga kvinnan.Han frikändes – och domen överklagades till hovrätten.Innan fallet nådde rättegång tog den unga kvinnan sitt liv.

Expressen - 4 timmar sedan

Explosion i radhus – två personer inne i bostaden

En explosion har inträffat i ett radhus i Helsingborg, skriver polisen på sin hemsida.Två personer befann sig i bostaden vid tillfället. – Det som hänt är att någonting har slängts in genom ett fönster och som detonerat i bostaden.

Expressen - 3 timmar sedan

Man slagen med hammare vid rån i natt – fördes till sjukhus

Under natten mot måndagen blev en man rånad utanför en pizzeria i Vänersborg.Han blev slagen med en hammare vid rånet och fördes till sjukhus. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.