BT > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:53

BT - 09 nov 19 kl. 13:13

Ulla Zimmerman ställer ut på Ålgården”Vinklingar” kallar konstnären Ulla Zimmerman sin nya utställning på Ålgården Galleri..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Zimmerman, Ålgården, Ulla Zimmerman, Ålgården Galleri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulla, Zimmerman, ställerut på , Ålgården
BT - 11 okt 16 kl. 19:36

Klippblues och koralljus när akvarellens mästare Ulla Ohlson ställer ut på Flaménska

Ständigt upptäcker konsten nya värden, röjer upp i bråten av sinnesförnimmelser och skapar nytt samtidigt som den finner ljus och ny lust – som nu hos Ulla Ohlson på Flaménska..

YLE - 26 feb 17 kl. 08:00

Valfriheten i vården: risk eller möjlighet?

Valfriheten inom vården kommer, är du redo? Tuomas Pöysti som är projektchef för vårdreformen tycks vara det; han kallar den kommande valfriheten en julklapp för Finland folk. Men det finns också de som befarar att det rör sig om en trojansk häst för de privata vårdkoncernerna.

BT - 13 nov 19 kl. 21:39

Kvinnor i slöja möter kvinnor utan

Konstnären Ulla Zimmerman ställer ut verk ur sin senaste produktion på Ålgården. Recensenten Agnes Brusk Jahn ser möten mellan människor..

YA - 18 dec 13 kl. 09:32

Ulla gör en insats för sina medmänniskor

Foto: Robert Jönson
Helt ideellt och som medlem i Röda korset i Skurup ställer Ulla Andersson upp för alla som har en anhörig som drabbats av en sjukdom, bor på ett äldre-boende eller vårdar sin make eller maka i hemmet.
– Vi har anhöriggrupper som finns till för anhöriga som vårdar någon svårt sjuk hemma eller på en institution. De behöver komma samman och prata av sig.

YLE - 27 feb 17 kl. 09:44

Ulla Achrén ställer upp för SFP i Åbo

Ulla Achrén, förvaltningsdirektör vid Åbo Akademi, vill göra comeback i politiken och ställer upp för SFP i kommunalvalet i Åbo. Achrén, som också varit partisekreterare, lämnade kommunalpolitiken inför valet 2012 och säger att hon länge trodde att hon inte skulle återvända. - Det finns mycket att göra i och med de kommande reformerna kring social- och hälsovården, säger Achrén.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

SPI Välfärden tänker på procenten

Staffanstorp SPI Välfärden i Staffanstorp är ett litet parti som kan få svårt att ta en plats i kommunfullmäktige med de nya regler som gäller inför höstens val.I kommuner med mer än en valkrets behöver partierna få ihop tre procent av rösterna och i de övriga krävs två procent för en plats i fullmäktige. Det finns småpartier i Skåne som på grund av den nya regeln väljer att inte ens ställa upp i höstens val, men SPI Välfärden i Staffanstorp är inställt på att kämpa för sin plats.

SVT Debatt - 30 jul 13 kl. 00:04

Centerns söta drömmar döljer systemfel i välfärden

VINSTER I VÄLFÄRDEN Dags för Centern att vakna ur sin ljuva dröm om att välfärdsföretagarna i huvudsak  är strävsamma eldsjälar och att vinsten är sekundär. I verkligheten handlar det om riskkapitalister som genom avancerade bolagskonstruktioner pumpar pengar ur välfärden till skatteparadis. För oss handlar det om ett systemfel, skriver Ulla Andersson (V) i ett svar till Anders W Jonsson (C), och lovar att ständigt störa sömnen ända fram till valet 2014 genom att göra vinster i välfärden till en valfråga.

YLE - 26 jun 14 kl. 15:59

Stundenthälsovården tryggad trots konkurrensutsättning

Studerande är oroliga över att Studenthälsan konkurrensutsätts. Från SFP och Social- och hälsovårdsministeriet kommer man ändå med lugnande besked. I samband med vårdreformen ska studenthälsovården ut på marknaden.

YLE - 26 jun 14 kl. 15:59

Studenthälsovården tryggad trots konkurrensutsättning

Studerande är oroliga över att Studenthälsan konkurrensutsätts. Från SFP och Social- och hälsovårdsministeriet kommer man ändå med lugnande besked. I samband med vårdreformen ska studenthälsovården ut på marknaden.

YLE - 21 sep 13 kl. 14:46

Ulla-Maj Wideroos har lungfibros

Riksdagsledamot Ulla-Maj Wideroos (sfp) har diagnosticerats med sjukdomen lungfibros. Under de tre senaste dagarna har hon varit intagen på Vasa Centralsjukhus där man har gjort en lungbiopsi, det vill säga tagit en provbit av ena lungan. Wideroos kommer nu att vara sjukledig i två veckor.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Västsverige: Hundratals söker efter saknad 17-åring

Sökandet efter den försvunna 17-åriga flickan i Uddevalla har i dag tagits upp igen i stor skala. Polis och hundratals frivilliga letar efter flickan, som misstänks ha blivit mördad. – Hon är fortfarande inte anträffad, säger Thomas Fuxborg vid polisen..

BT - 15 minuter sedan

Akademien bemöter Handke-protest

BT - 10 minuter sedan

Tidningen Corren i Linköping nedringd – av boråsare

Personalen på tidningen Corren i Linköping har haft en ovanlig onsdagsförmiddag. De har blivit fullständigt nedringda – av kunder till AB Bostäder i Borås..

BT - 1 timme sedan

Medier viktigt vapen för Peking mot protester

Vildar, barbarer, terrorister. Regeringstrogna kinesiska medier skräder inte orden i sin rapportering om demonstranterna i Hongkongs proteströrelse. Målet är att avskräcka från liknande regimkritiska resningar utanför Hongkong, enligt en Kinaexpert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.