SR > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:21

SR - 09 nov 19 kl. 12:06

Lydia Liu: Jag accepterar KD:s beslut – men lämnar inte uppdragDen kristdemokratiska kommunpolitikern Lydia Liu från Nacka, som uteslöts ur partiet i går, säger nu i en intervju med Ekot att ledningen fattat ett felaktigt beslut. Samtidigt säger hon sig förstå och acceptera uteslutningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Liu, KD, Lydia Liu, Nacka, Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lydia, LiuJag , accepterar, KD:s, beslutmen , lämnarinte , uppdrag
Världen Idag - 02 jan 19 kl. 14:59

Vem är Lydia?

Mitt tredje barnbarn har fötts. Hon föddes den 11 december och ska heta Lydia Sofia Grace Eurell. Namnet Sofia har grekiska rötter och betyder ”vishet” eller ”den kloka”.

Posh24 - 12 jan 11 kl. 23:03

Lucy Liu - Paparazzon?!

Även om vi inte har sett henne i en riktig film på ett tag, så behöver ni inte oroa er, Charlies Änglar-stjärnan Lucy Liu har inte bytt karriär och blivit en paparazzi! Hon körde hela turistgrejen i Berlin igår. Lucy sågs i det trendiga Scheunenviertel, njutandes av sevärdigheter och lyckligt fotandes.

Magazin24 - 28 mar 13 kl. 14:27

Utklädningsdag vanns av Jonas och Lydia

Under torsdagen anordnades en maskeraddag på Karlbergsskolan i Köping. På torsdagen fick Karlbergsskolan besök av pirater, clowner, poliser, militärer, hippies, katter och en ordningsvakt. Detta eftersom skolan hade maskeraddag, vilket innebar att elever och lärare klädde ut sig till olika varelser.

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 14:52

Vithajen Lydia kan bli historisk


Vithajen Lydia kan snart komma att skriva historia som den första dokumenterade vithajen som korsat Atlanten, skriver BBC News.Det var i mars förra året som den 4,5 meter långa hajen märktes med satellitutrustning under stort tumult utanför Jacksonville i Florida, USA. Sedan dess har hon simmat 3 500 mil och är nu på god väg att passera den Atlantiska centralryggen, den undervattensbergskedja som sträcker sig från norr till söder och som utgör gränsen mellan den västra och östra delen av det väldiga havet.

BT - 10 mar 14 kl. 14:52

Vithajen Lydia kan bli historisk

Vithajen Lydia kan snart komma att skriva historia som den första dokumenterade vithajen som korsat Atlanten, skriver BBC News. Det var i mars förra året som den 4,5 meter långa hajen märktes med satellitutrustning under stort tumult utanför Jacksonville i Florida, USA. Sedan dess har hon simmat 3 500 mil och är nu på god väg att passera den Atlantiska centralryggen, den undervattensbergskedja som sträcker sig från norr till söder och som utgör gränsen mellan den västra och östra delen av det väldiga havet.

Posh24 - 02 maj 14 kl. 13:02

Kevin Connolly och Lydia Hearst har gjort slut!

Kevin Connolly och hans flickvän Lydia Hearst har gjort slut. Paret gick skilda vägar efter nästan ett år tillsammans, men nära källor säger att det inte var ett dramatiskt uppbrott. "De var bara klara med varandra," säger en vän till E!

Expressen - 28 aug 15 kl. 13:15

Filmstjärnan Lucy Liu, 46, har blivit mamma

Lucy Liu har blivit mamma för första gången. Hon välkomnade sonen Rockwell under torsdagen som föddes via surrogatmamma, skriver Us Magazine. – Jag kan bekräfta att Lucy Liu är stolt mamma till Rockwell Lloyd Liu, säger en talesperson enligt Us Magazine..

GT - 07 sep 15 kl. 20:55

Lydia, 21, vann kampen mot anorexi

Lydia Norström, 21, blev besatt av kost och hälsa. Men i sin jakt på kroppskontroll utvecklade hon anorexi. När det var som värst vägde hon endast 39 kilo.

SmålandsPosten - 07 dec 15 kl. 10:03

Lydia Davis: Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare - och andra noveller

Att gå in i Lydia Davis texter är som att vandra omkring planlöst i en exotisk botanisk trädgård i en främmande stad i ett land man aldrig tidigare besökt. Vad som helst kan hända, skriver Rebecka Åhlund efter att ha läst Lydia Davis nya novellsamling..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 17 kl. 05:09

Regeringen: Liu Xiaobos änka är fri

Den avlidne fredspristagaren och regimkritikern Liu Xiaobos fru, Liu Xia, "är fri", enligt Zhang Qingyang regeringens talesperson. – Vi vill att Liu Xia undviker mer problem. Jag tror att hennes rättigheter kommer att försvaras enligt lag, säger han.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Anders Ygeman: "Skulle vara allvarligt"

Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman efterlyser hjälp för att Sverige ska få behålla skattebefrielsen på biodrivmedel..

SR - 2 timmar sedan

USA vill värna demokratin i Hongkong

Samtidigt som polisens belägring av polytekniska universitetet i Hongkong går in på sin fjärde dag, har den amerikanska senaten klubbat igenom ett lagförslag till stöd för protesterna i Hongkong. Förslaget kan innebära sanktioner mot ledande personer i Kina och Hongkong.

SR - 2 timmar sedan

Mobillådan årets julklapp

En låda för att lägga ifrån sig mobiltelefonen i har utsetts till årets julklapp av HUI..

SR - 2 timmar sedan

”Stärker inte Swedbanks trovärdighet”

Swedbank har varit inblandad i transaktioner som brutit mot USA:s finansiella sanktioner mot Ryssland, enligt SVT:s ”Uppdrag granskning”. Ekots ekonomikommentator Kristian Åström om hur allvarliga uppgifterna i programmet är..

SR - 3 timmar sedan

Europa halkar efter i AI-utveckling

Europa ligger efter Kina och USA i utvecklingen av artificiell intelligens, så kallad AI, men det finns stora möjligheter att komma ikapp..

SR - 4 timmar sedan

Fossilplaner leder till stor temperaturökning

De globala planerna på att utvinna fossil energi de kommande tio åren kan leda till en global temperaturökning på mer än tre grader, visar en ny analys från flera forskningsinstitut..

SR - 4 timmar sedan

Nya misstankar mot Swedbank

Swedbank uppges enligt SVT-programmet Uppdrag granskning ha varit inblandad i transaktioner som kan ha brutit mot USA:s finansiella sanktioner mot Ryssland..

SR - 4 timmar sedan

Migranter hittade i fryscontainer

25 migranter har hittats i en nedkyld container på en färja på väg från Nederländerna till Storbritannien, samtliga vid liv. Färjan återvände efter fyndet till Vlaardingen i Nederländerna..

SR - 4 timmar sedan

Regionerna köper in mer ekologiskt livsmedel

Landets regioner köper in allt mer ekologiska livsmedel. Men de regionala skillnaderna är stora, visar en ny rapport från SKL..

SR - 4 timmar sedan

Bilbältesanvändningen ökar – men inte överallt

Andelen svenskar som använder bilbälte ökar, och kvinnor är bättre än män på att spänna fast sig. Låga bilbältessiffror på glesbygden bidrar dock till att Sveriges mål — högst 220 omkomna i trafiken — riskerar att missas nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.