Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 18 November, 19:55

Affärsvärlden - 09 nov 19 kl. 10:52

Realiserar lågprisvinnarenNordiska Värdeportföljen tar hem resterande vinst i en lågpriskedja. Likviden i kassan kommer snart sättas i arbete i andra lågvärderade värdecase..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Värdeportföljen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Realiserar, lågprisvinnaren

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Börsplus: "Köp med spekulativa pengar"

Börsplus upprepar köprådet i Wise Group..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Autotech-bolag vinstvarnar

First North-listade Diadrom, ett produkt- och specialistkonsultbolag inom diagnostik av Autotech, vinstvarnar för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Alfa Lavals vd miljontankar aktier

Alfa Lavals vd Tom Erixon köpte 10.000 aktier i Alfa Laval den 18 november..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Terminer vänder ned på Wall Street

New York-börserna vände på måndagseftermiddagen nedåt, efter att tidigare ha sett ut att börja handelsveckan med fortsatt stigande noteringar efter uppgången före helgen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Recipharms vd om framtiden

Kontraktstillverkaren Recipharm kommer i samband med nedstängningen av produktionsverksamheten i Stockholm, Sverige och Ashton, Storbritannien att föra över ungefär en tredjedel av produktionen till andra enheter inom bolaget..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

DI: Hugg in på börsnykomlingen

Lime, som säljer programvara för kundhantering, kan fortsätta växa länge och aktien är köpvärd. Det menar Dagens Industri som under vinjetten Veckans Aktie sätter köp på aktien..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Saudi Aramco stramar åt värderingen

Saudi Aramco har nu uppgett att bolaget siktar på en värdering på 1.600-1.700 miljarder dollar när oljejätten börsnoteras..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Delägare med Saudiarabien – någon?

FOKUS Den statliga oljejätten Saudi Aramco ska notera en liten del av bolaget. Men vem ska äga oljebolag tillsammans med den saudiska staten?.

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Volkswagen sänker försäljningsprognos

Volkswagen sänker bolagets medellånga försäljningstillväxtprognos för 2020 med 5 procentenheter till en 20-procentig ökning jämfört med för fyra år sedan, framgår av en presentation på måndagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Därför faller Catena Media på börsen

Den senaste tidens kursuppgång i Catena Media har skapat höga förväntningar och trots att dagens rapport för det tredje kvartalet i stort sett prickade, eller slog, analytikernas förväntningar, så faller aktien kraftigt på Stockholmsbörsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.