Expressen > Nyheter

Monday, 18 November, 05:56

Expressen - 09 nov 19 kl. 09:42

Ivanka och bröderna Trumps enorma förmögenheterAv Donald Trumps tre äldsta barn sitter dottern Ivanka på den största guldhögen, enligt tidningen Forbes.Detta är dock mestadels tack vare sin man, fastighetsmogulen Jared Kushner, som står för det mesta av familjens förmögenhet.Även om Don Jr och Eric inte kommer upp i Ivankas 375 miljoner dollar på banken, så ska de enligt tidningen vara värda 25 miljoner dollar vardera..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trumps, Donald Trumps, Ivanka, Forbes, Jared Kushner, Don Jr, Eric, Ivankas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ivankaoch , bröderna, Trumps, enorma, förmögenheter
Expressen - 08 jan 18 kl. 06:31

Ivanka är Donald Trumps "riktiga fru"

Donald Trump må vara gift med Melania men de anställda i Vita huset kallar dottern Ivanka för hans "riktiga fru" och kommunikationschefen Hope Dicks för hans "riktiga dotter".Uppgiften är ett av många som avslöjas i Michael Wolffs kontroversiella bok "Fire and Fury: Inside the Trump White House", skriver The Mirror.  .

Expressen - 01 sep 18 kl. 11:11

Ivanka och Tiffany Trumps lyxiga liv under studentåren

Familjen Trump har en kär relation till University of Pennsylvania. Liksom presidenten har Ivanka och Tiffany Trump studerat på den ansedda skolan – och genom åren kan familjen ha donerat uppemot 13 miljoner kronor. I dag försöker skolan tona ner kopplingen till mäktiga familjen.

DN - 27 apr 17 kl. 10:41

Ivanka Trump öppnar för syriska flyktingar

Ivanka Trump, Donald Trumps dotter och rådgivare, kallar läget i Syrien ”en global humanitär kris” och säger att USA måste överväga att ta emot flyktingar därifrån. Uttalandet går emot presidenten som vid två tillfällen försökt förbjuda inresor för syriska medborgare.  .

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 18 kl. 20:10

Ivanka Trump: Vissa frågor om fadern "opassande"

Är det att gå över gränsen att ställa vissa frågor till en rådgivare i Vita huset om den amerikanske presidentens beteende, när rådgivaren också råkar vara presidentens dotter? Ja, anser Ivanka Trump. Donald Trumps äldsta dotter – och rådgivare – har få.

Expressen - 20 jun 18 kl. 07:57

Ivanka Trump vill ändra lagen – hånas för klädval

På senare tid har tusentals föräldrar och barn skilts åt av amerikanska myndigheter vid gränsen mot Mexiko.Nu vill Ivanka Trump, Donald Trumps dotter och politiska rådgivare, få till en ny lagstiftning – för att förhindra problemen. Samtidigt hånas presidentdottern på Twitter – för sitt klädval.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 17 kl. 05:00

Ivanka Trumps Kinaaffärer höljda i dunkel

Att huvuddelen av kläderna från Ivanka Trumps varumärke kommer från Kina är ingen hemlighet. Men affärerna är höljda i dunkel. I handelskedjan finns två möjliga "röda flaggor", enligt nyhetsbyrån AP:s genomgång.

Sydsvenskan - 27 sep 17 kl. 05:00

Ivanka Trumps Kinaaffärer höljda i dunkel

Att huvuddelen av kläderna från Ivanka Trumps varumärke kommer från Kina är ingen hemlighet. Men affärerna är höljda i dunkel. I handelskedjan finns två möjliga "röda flaggor", enligt nyhetsbyrån AP:s genomgång.

GöteborgsPosten - 27 sep 17 kl. 05:00

Ivanka Trumps Kinaaffärer höljda i dunkel

Att huvuddelen av kläderna från Ivanka Trumps varumärke kommer från Kina är ingen hemlighet. Men affärerna är höljda i dunkel. I handelskedjan finns två möjliga "röda flaggor", enligt nyhetsbyrån AP:s genomgång..

UNT - 27 sep 17 kl. 05:00

Ivanka Trumps Kinaaffärer höljda i dunkel

Att huvuddelen av kläderna från Ivanka Trumps varumärke kommer från Kina är ingen hemlighet..

GöteborgsPosten - 27 sep 17 kl. 06:25

Ivanka Trumps Kinaaffärer höljda i dunkel

Att huvuddelen av kläderna från Ivanka Trumps varumärke kommer från Kina är ingen hemlighet. Men affärerna är höljda i dunkel. I handelskedjan finns två möjliga "röda flaggor", enligt nyhetsbyrån AP:s genomgång..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Lägenhet besköts med flera skott

En lägenhet i Uppsala besköts med flera skott under natten mot måndag, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 5 timmar sedan

Göteborg är topp tio i världen på bilvänlighet

Göteborg har utsetts till en av världens bilvänligaste städer i en ny internationell studie, skriver Göteborgs-Posten.Jämfört med andra städer har staden enligt undersökningen få trafikstockningar, hög kvalitet på vägnätet och överkomliga bensinkostnader.Annat lät det i den undersökning som gjordes i Sverige tidigare i år som visade att göteborgarna hör till de mest missnöjda bilisterna i landet..

Expressen - 5 timmar sedan

Personalens förvåning – Trump inne för läkarbesök

Donald Trump chockade personalen när han kom in på militärkliniken Walter Reed i Washington DC på lördagen.Anledningen: Att personalen inte hade blivit förvarnad om det celebra besöket – något de alltid blir när presidenten gör sina planerade läkarundersökningar, rapportar CNN.Enligt Vita huset var det dock precis vad som var Trumps skäl för besöket..

Expressen - 6 timmar sedan

Efter protesterna: Libanon står inför ekonomisk kris

Flera banker och sjukhus i Beirut, Libanon, har tvingats stänga efter den senaste månadens protester.Utöver den politiska krisen står landet nu också inför en ekonomisk motsvarighet, rapporterar New York Times.– Jag vill ha mina dollar, säger en kvinna till tidningen..

Expressen - 6 timmar sedan

Tar snart universitetsexamen – är nio år gammal: ”Jag är lat”

Hans IQ är 145 och hans lärare kallar honom ett geni.Han tar en kandidatexamen på universitetet nästa månad och vill jobba med att bygga konstgjorda hjärtan.Han är nio år gammal.

Expressen - 7 timmar sedan

Kraftiga regn fortsätter att slå mot turistparadiset

Stora översvämningar fortsätter att ansätta Venedig i Italien.På söndagen har kraftiga regn dragit över staden ännu en gång – och nu beräknas skadorna uppgå i 10,6 miljarder kronor, rapporterar Reuters.”Det gör ont att se staden så skadad”, skriver premiärministern Giuseppe Conte på Facebook.

Expressen - 7 timmar sedan

JUST NU: Polisinsats mot hotfull yxman

Sent på söndagskvällen pågick en polisinsats mot en man med yxa som hotat folk på Rosengård i Malmö.– De finns en uppgift att han jagat efter folk, säger Rickard Lundqvist på polisens ledningscentral i Region syd.Texten uppdateras.

Expressen - 8 timmar sedan

Sabuni: Sluta packa nyanlända i samma skolor

Nyamko Sabuni ser att bättre skolresultat är en viktig åtgärd för att stoppa rekryteringen av unga till kriminella gäng. – Vi ser att de som misslyckas i skolan är de som rekryteras till kriminella gäng, säger Nyamko Sabuni i SVT Agenda. .

Expressen - 8 timmar sedan

Designerns klädtips för din kurviga kropp

Modedesignern Emmy Nilsson är expert på kläder för kurviga kvinnor.Här kommer hennes bästa tips på hur du ska tänka för att inte gå vilse i provhytterna.– Många har åsikter om sina kroppar.

Expressen - 9 timmar sedan

Prins Andrews PR-agent avgick efter intervjun

En av prins Andrews PR-agent har valt att sluta efter kunglighetens omtalade intervju med BBC.Jason Stein ska ha försökt hindra prinsen att tala ut om anklagelserna om sexuella övergrepp – men blev totalt överkörd, rapporterar the Times. – Intervjun kommer att gå till historien som ett av de värsta PR-dragen någonsin, säger en källa inom kungahuset till tidningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.