BT > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:23

BT - 09 nov 19 kl. 09:18

Så påverkas du av arbetet på R40Det omtalade vägarbetet på riksväg 40 har inneburit stenskott och förstörda däck för hundratals bilister. Nu görs det om..
Läs mer på BT
Läs mer om:
R40

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , påverkasdu av , arbetet, R40
BT - 28 nov 11 kl. 14:36

Ge oss besked om R40

Regeringen måste sätta ned foten och ge svar när det gäller R40:s utbyggnad sträckan Dållebo?Hester, skriver Ulf Olsson och Annette Persson Carlson. Vi vill fortsätta utveckla Borås stad och västra Sverige till något ännu bättre.

UT - 24 aug 14 kl. 18:33

Cykelväg dras under nya R40

De cyklister som befarat att cykelvägen från Ulricehamn norrut mot Timmele ska stängas av då nya motorvägen byggs kan andas ut. GC-vägen dras i befintlig sträckning under nya R40. Det är vid cykelvägen i Karlsnäs industriområde, norrut mot Timmele, som arbetet just nu pågår.

BT - 10 nov 19 kl. 09:18

Efter trafikkaoset – så påverkas trafiken på R40 i dag

Under lördagen var köerna mycket långa sedan trafiken på R40 letts om. Även under söndagen påverkas trafiken. .

BT - 06 feb 13 kl. 12:05

Första spadtaget för R40 taget

I dag tog det första symboliska spadtaget för arbetet med R 40. Nu börjar arbetet med att förvandla den sista biten av vägen, till motorväg. ?

BT - 12 nov 19 kl. 21:10

Stora kostnader väntar efter R40-fiaskot: ”Verkligen inte prio ett”

Vad det omfattande arbetet på R40 kommer att kosta är oklart. Precis som det är med vem som bär ansvaret för varför arbetet måste göras om. – Prio ett nu är att lösa problemet, säger Fredd Larsson, Trafikverkets projektledare för högtrafikerade vägar..

UT - 04 jan 14 kl. 08:20

Här ska trafiken gånär R40 stängs av

Riksväg 40 vid Rönnåsen stängs av i 14 månader med start efter sommaren. Trafiken ska istället ledas genom industriområdet. När arbetet med Hössnamotet och att koppla ihop den nya motorvägen med den nuvarande riksvägen pågår, går det inte att samtidigt ha rullande trafik.

BT - 10 feb 18 kl. 14:53

Just nu: Larm om olycka på R40

Inringare har larmat SOS om vad som enligt initiala uppgifter är en olycka på R40 mellan två fordon. Det är ännu oklart om någon kommit till skada. Enligt Trafikverket påverkas ett körfält av händelsen..

BT - 04 nov 19 kl. 09:21

Vält lastbil med släp stoppar upp R40

Trafiken mellan Borås och Göteborg påverkas av en lastbilsolycka på R40..

YLE - 21 jan 15 kl. 16:45

Rapport: Grundvattnet påverkas mest av Rudus planer i Joddböle i Ingå

Miljökonsekvensbeskrivningen för företaget Rudus planer på att utvidga sin bergsbrytning i Joddböle i Ingå är nu klar. I det stora hela visar bedömingen på rätt liten miljöinverkan, men till vissa delar kan grundvattennivån påverkas betydligt. Det är konsultföretaget Pöyry som har undersökt hur en utvidgning av bergsbrytningen påverkar miljön.

BT - 12 apr 19 kl. 06:47

R40 till Landvetter kan elektrifieras – arbetet kan starta redan 2020

Trafikverket vill bygga fler elvägar. Förslag på 14 lämpliga sträckor kom in till verket. Fem har valts ut som lämpliga.

BT - 11 nov 19 kl. 19:30

Upptäckt nya fel på R40 – trafikproblem i veckor: ”Stora stenar lossnar”

Räkna med begränsad framkomlighet och omdirigering de närmsta två veckorna på R40. Nu har Trafikverket stött på nya problem som kan försena arbetet ytterligare. – Det känns som om vi är otursförföljda, säger projektledaren Fredd Larsson..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Medier viktigt vapen för Peking mot protester

Vildar, barbarer, terrorister. Regeringstrogna kinesiska medier skräder inte orden i sin rapportering om demonstranterna i Hongkongs proteströrelse. Målet är att avskräcka från liknande regimkritiska resningar utanför Hongkong, enligt en Kinaexpert..

BT - 30 minuter sedan

Filmrecension: Krävande men välgjord skräck

Robert Eggers skräckfilm "The lighthouse" är krävande och klaustrofobisk – men värd mödan. Även biobesökaren får till sist svårt att skilja mellan (mar)dröm och verklighet..

BT - 45 minuter sedan

Riksbanken ser ökade stabilitetsrisker

Riskerna för den finansiella stabiliteten i Sverige har ökat, enligt Riksbanken. En faktor bakom utvecklingen är världsekonomins inbromsning, som tryckt ned ränteläget och därmed kan öka risktagandet..

BT - 45 minuter sedan

Grammy-nomineringarna avslöjas

Förra året nominerades Ludwig Göransson till fyra Grammypriser – och tog hem tre. Men blir det någon svensk vinstchans i år? Vid 14-tiden avslöjas årets nomineringar till Grammygalan..

BT - 45 minuter sedan

Live: Följ den stora debatten om Borås budget

Vem sa vad? Hur blev besluten? Under onsdagen och torsdagen kommer BT att rapportera från den årliga budgetdebatten i Borås kommunfullmäktige..

BT - 1 timme sedan

Experter: De prisas vid årets Augustgala

Tidigare Augustprisvinnaren Steve Sem-Sandberg, debutanten Daniel Gustafsson eller kanske Nina Wähä? Favoriterna utkristalliseras när TT frågar experterna vilka som kan få priser på årets Augustgala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.