BT > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:21

BT - 09 nov 19 kl. 08:44

Försöker rädda häst som fastnatRäddningstjänsten försöker just nu rädda en häst som har fastnat i ett dike..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försöker, rädda, hästsom , fastnat
Expressen - 08 jun 14 kl. 18:48

Försöker rädda 700 kilo tung häst ur dike

En häst på runt 700 kilo har fastnat i ett lerigt dike i Vänersborg. Räddningstjänsten är på plats för att bärga hästen. – Om det kommer att behövas har vi tillgång till specialutrustning som vi kan köra ut, säger inre befäl vid räddningstjänsten till Ttela..

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 13:08

Londons brandmän slutar rädda katter


Londons brandkår uppmanar invånarna att sluta larma om katter som fastnat i träd. I Sverige har brandkåren ingen skyldighet att rädda katter. "Skulle sitta massa torra kattskinn i träden om de inte kom ner av sig själva".

ÖstersundsPosten - 13 jan 15 kl. 03:15

Fjällräddare söker skoteråkare

Det var sent under måndagseftermiddagen som polisen fick larm om att två personer kört vilse och fastnat med skotern. Larmet inkom vid 15.40 på måndagen från skoterförarna själva.

Skånskan - 04 maj 17 kl. 11:51

Anders och Måns söker svaren igen

Just nu pågår ett intensivt arbete i en radiostudio i Malmö. Radarparet Anders Johansson och Måns Nilsson förbereder sig inför premiären på Så funkar det, kultprogrammet som är tillbaka efter 14 år och i en annan kanal.
– Vi har fått in massor av kluriga och underbara frågor, säger Måns Nilsson.

DN - 12 nov 14 kl. 20:10

Fönsterputsare fast utanpå World Trade Center

Brandkåren i New York försöker rädda minst en fönsterputsare som fastnat i en korg på utsidan av World Trade Center på den 69:e våningen..

Sydsvenskan - 12 mar 15 kl. 14:33

Många saknas efter fabriksras

Minst tre arbetare dödades när en cementfabrik kollapsade i hamnstaden Mongla i sydvästra Bangladesh. Uppgifterna varierar om hur många arbetare som fastnat under rasmassorna – från cirka 10 till cirka 100.– Vi försöker rädda de levande först, uppger Mohammad Abdus Samad, en lokal tjänsteman.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 15 kl. 14:33

Många saknas efter fabriksras

Minst tre arbetare dödades när en cementfabrik kollapsade i hamnstaden Mongla i sydvästra Bangladesh. Uppgifterna varierar om hur många arbetare som fastnat under rasmassorna – från cirka 10 till cirka 100.– Vi försöker rädda de levande först, uppger Mohammad Abdus Samad, en lokal tjänsteman.

YLE - 08 maj 16 kl. 09:23

Fiskedrag kan döda sjöfåglar

I Svartå har flera personer sett en svan med ett fiskedrag som har fastnat i näbben. Fiskedrag, metkrokar och fiskelinor kan orsaka fåglarna otrevliga skador. Nyligen gjordes flera observationer i Svartå där en svan har ett fiskedrag i näbben.

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 15 kl. 05:00

Såpan som grep tag

Det är Kristallen-gala och årets dokusåpa ska utses. En vinstlysten Linda Lindorff har klätt upp sig till tänderna och tänker att efter tio säsonger, nio bondbröllop och elva barn är det banne mig "Bonde söker frus" tur. Men icke och programledaren blir så besviken att hon reser sig upp och går.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Medier viktigt vapen för Peking mot protester

Vildar, barbarer, terrorister. Regeringstrogna kinesiska medier skräder inte orden i sin rapportering om demonstranterna i Hongkongs proteströrelse. Målet är att avskräcka från liknande regimkritiska resningar utanför Hongkong, enligt en Kinaexpert..

BT - 30 minuter sedan

Filmrecension: Krävande men välgjord skräck

Robert Eggers skräckfilm "The lighthouse" är krävande och klaustrofobisk – men värd mödan. Även biobesökaren får till sist svårt att skilja mellan (mar)dröm och verklighet..

BT - 45 minuter sedan

Riksbanken ser ökade stabilitetsrisker

Riskerna för den finansiella stabiliteten i Sverige har ökat, enligt Riksbanken. En faktor bakom utvecklingen är världsekonomins inbromsning, som tryckt ned ränteläget och därmed kan öka risktagandet..

BT - 45 minuter sedan

Grammy-nomineringarna avslöjas

Förra året nominerades Ludwig Göransson till fyra Grammypriser – och tog hem tre. Men blir det någon svensk vinstchans i år? Vid 14-tiden avslöjas årets nomineringar till Grammygalan..

BT - 30 minuter sedan

Live: Följ den stora debatten om Borås budget

Vem sa vad? Hur blev besluten? Under onsdagen och torsdagen kommer BT att rapportera från den årliga budgetdebatten i Borås kommunfullmäktige..

BT - 45 minuter sedan

Experter: De prisas vid årets Augustgala

Tidigare Augustprisvinnaren Steve Sem-Sandberg, debutanten Daniel Gustafsson eller kanske Nina Wähä? Favoriterna utkristalliseras när TT frågar experterna vilka som kan få priser på årets Augustgala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.