Expressen > Nyheter

Monday, 18 November, 04:40

Expressen - 09 nov 19 kl. 07:46

Anders Borgs kritik mot S: ”Sämst på decennier”Före detta finansministern Anders Borg tycker att motsättningarna kring invandringen lamslår svensk politik.Och det får konsekvenser för Stefan Löfven och hans medarbetare, menar Borg.– Det är nog den sämsta socialdemokratiska regeringen vi har haft på åtminstone tre-fyra decennier, säger han i EFN. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Borgs, Anders Borg, Stefan Löfven, Borg, EFN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Borgs, kritikmot S , Sämst, decennier
DI - 18 maj 15 kl. 21:15

Anders Borgs plan för Kinnevik

Anders Borgs styrelseuppdrag i Stenbecksfären, där han på måndagen valdes till vice ordförande i Kinneviksstyrelsen och är föreslagen till samma post i Millicom, är främst inriktade på Millicom-relaterade verksamheter..

Corren - 28 jul 19 kl. 09:00

Bussterminalen får kritik: "Sämst av alla"

Fjärrbussterminalen i Linköping får svidande kritik från både resenärer och chaufförer..

Alliansfritt Sverige - 16 jun 14 kl. 15:40

De gånger Anders Borg sågats av experter – vi har hela listan

Anders Borg brukar ofta, framför allt från borgerligt håll, beskrivas som en extremt ansvarsfull finansminister som lotsat Sverige igenom en svår finanskris. Det är till viss del sant, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är nämligen så att Borg int är någon felfri halvgud utan han har gjort flera flera felbedömningar framför allt i sitt arbete som finansminister vilket han fått massiv kritik för.

DI - 13 sep 13 kl. 06:55

Ledare: Borgs reträtt visar att protester hjälper

Lek med tanken att ingen hade brytt sig om att rikta kritik mot det förslag till nya skatteregler för företagare som regeringen lade fram i våras. I så fall hade en lagstiftning införts som ökar godtycket, minskar förutsebarheten och kraftigt försämrar drivkraften för företagande och nya anställningar i entreprenörsledda företag. Men gårdagens reviderade förslag innebär att Anders Borg backar helt när det gäller en av de två viktigaste kritikpunkterna, och slopar det höjda löneuttagskravet som skulle höja många företagares skatt ordentligt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Här hittade Anders Borg sin feministiska inspiration"Om skribenten

Feminism och jämställdhet har seglat upp som en av de stora politiska frågorna, och nu har även Moderaterna hoppat på tåget. I en debattartikel hos Expressen skriver finansminister Anders Borg i dag om feminism, under rubriken Feminismens fem viktigaste stegModeraterna är kanske inte det parti som flest tänker på när de hör ordet feminism – tvärtom. Däremot är det är såklart bra att de nu har bestämt sig för att bryta tystnaden som präglat partiledningen, och äntligen visa hur de vill nå ett jämställt samhälle.

Alliansfritt Sverige - 19 dec 13 kl. 13:45

Vi säger inte att Borgs prognos idag är dålig, men hans prognoser brukar vara riktigt usla

Idag presenterar finansminister Anders Borg (M) sina nya tillväxtprognoser. Det är svårt att säga om de är bra eller inte, det får framtiden avgöra. Men vad vi vet brukar Anders Borgs prognoser vara riktigt dåliga.

YA - 19 okt 13 kl. 03:55

På Borgs hemmaplan

Foto: Susanne Lundbäck
Borg och Andersson är lika viktiga som partiledarna i valkampen.
När den ekonomiska krisen var som värst stod Anders Borg som starkast. Finansministerns popularitet var avgörande för att vända Moderaternas och därmed Alliansens underläge inför valet 2010.

YA - 10 sep 12 kl. 06:30

Borgs bygge består

Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesman Magdalena Andersson är bekymrad. Finansminister Anders Borg (M) har börjat spendera pengar på tågräls, forskning och utbildningsinsatser. Det ligger nära de förslag som Socialdemokraterna drivit.

Kristianstadsbladet - 10 sep 12 kl. 08:56

Borgs bygge består

Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesman Magdalena Andersson är bekymrad. Finansminister Anders Borg (M) har börjat spendera pengar på tågräls, forskning och utbildningsinsatser.
Det ligger nära de förslag som Socialdemokraterna drivit.

Newsmill - 26 apr 13 kl. 11:20

Borgs förslag om kvotering gör oss besvikna

http://www.newsmill.se/trackback/50517Hur ser ett jämställt samhälle ut och hur når man dit?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Lägenhet besköts med flera skott

En lägenhet i Uppsala besköts med flera skott under natten mot måndag, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 3 timmar sedan

Göteborg är topp tio i världen på bilvänlighet

Göteborg har utsetts till en av världens bilvänligaste städer i en ny internationell studie, skriver Göteborgs-Posten.Jämfört med andra städer har staden enligt undersökningen få trafikstockningar, hög kvalitet på vägnätet och överkomliga bensinkostnader.Annat lät det i den undersökning som gjordes i Sverige tidigare i år som visade att göteborgarna hör till de mest missnöjda bilisterna i landet..

Expressen - 4 timmar sedan

Personalens förvåning – Trump inne för läkarbesök

Donald Trump chockade personalen när han kom in på militärkliniken Walter Reed i Washington DC på lördagen.Anledningen: Att personalen inte hade blivit förvarnad om det celebra besöket – något de alltid blir när presidenten gör sina planerade läkarundersökningar, rapportar CNN.Enligt Vita huset var det dock precis vad som var Trumps skäl för besöket..

Expressen - 4 timmar sedan

Efter protesterna: Libanon står inför ekonomisk kris

Flera banker och sjukhus i Beirut, Libanon, har tvingats stänga efter den senaste månadens protester.Utöver den politiska krisen står landet nu också inför en ekonomisk motsvarighet, rapporterar New York Times.– Jag vill ha mina dollar, säger en kvinna till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Tar snart universitetsexamen – är nio år gammal: ”Jag är lat”

Hans IQ är 145 och hans lärare kallar honom ett geni.Han tar en kandidatexamen på universitetet nästa månad och vill jobba med att bygga konstgjorda hjärtan.Han är nio år gammal.

Expressen - 6 timmar sedan

Kraftiga regn fortsätter att slå mot turistparadiset

Stora översvämningar fortsätter att ansätta Venedig i Italien.På söndagen har kraftiga regn dragit över staden ännu en gång – och nu beräknas skadorna uppgå i 10,6 miljarder kronor, rapporterar Reuters.”Det gör ont att se staden så skadad”, skriver premiärministern Giuseppe Conte på Facebook.

Expressen - 6 timmar sedan

JUST NU: Polisinsats mot hotfull yxman

Sent på söndagskvällen pågick en polisinsats mot en man med yxa som hotat folk på Rosengård i Malmö.– De finns en uppgift att han jagat efter folk, säger Rickard Lundqvist på polisens ledningscentral i Region syd.Texten uppdateras.

Expressen - 7 timmar sedan

Sabuni: Sluta packa nyanlända i samma skolor

Nyamko Sabuni ser att bättre skolresultat är en viktig åtgärd för att stoppa rekryteringen av unga till kriminella gäng. – Vi ser att de som misslyckas i skolan är de som rekryteras till kriminella gäng, säger Nyamko Sabuni i SVT Agenda. .

Expressen - 7 timmar sedan

Designerns klädtips för din kurviga kropp

Modedesignern Emmy Nilsson är expert på kläder för kurviga kvinnor.Här kommer hennes bästa tips på hur du ska tänka för att inte gå vilse i provhytterna.– Många har åsikter om sina kroppar.

Expressen - 8 timmar sedan

Prins Andrews PR-agent avgick efter intervjun

En av prins Andrews PR-agent har valt att sluta efter kunglighetens omtalade intervju med BBC.Jason Stein ska ha försökt hindra prinsen att tala ut om anklagelserna om sexuella övergrepp – men blev totalt överkörd, rapporterar the Times. – Intervjun kommer att gå till historien som ett av de värsta PR-dragen någonsin, säger en källa inom kungahuset till tidningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.