Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 13 November, 04:01

Sydsvenskan - 09 nov 19 kl. 06:33

Trycket på Lunds socialförvaltning bara ökar. Ändå väntar tuffa sparkrav.Nu väntar förhandlingar om turordning – och eventuella uppsägningar..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trycket, Lunds, socialförvaltning, bara, ökar, Ändå, väntar, tuffa, sparkrav
Barometern - 18 jun 19 kl. 15:27

Socialförvaltning ska delas upp

Kommunstyrelsen har beslutat att dela upp socialförvaltningen i en omsorgsförvaltning och en socialförvaltning. Orsaken är att socialnämnden inte kan styra kostnaderna..

Barometern - 20 sep 18 kl. 14:54

Minus för socialförvaltning och skola

Både socialförvaltning och skolförvaltning hade röda siffror vid en genomgång av budgetprognosen hos kommunledningsutskottet nu i veckan..

Sydsvenskan - 29 apr 15 kl. 16:06

Socialförvaltningen bör vara mer tillmötesgående

Det började med SAS; Janne Carlsson drabbades av insikten att det är roligare att arbeta och bättre för affärerna om man är vänlig och tillmötesgående. Alla SAS-anställda genomgick en metamorfos och blev väldigt mycket mera kundinriktade och professionella. Överallt i världen blev man som kund mera personligt behandlad och SAS rykte och ekonomiska situation förbättrades.

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 18 kl. 11:39

Man förhörs efter hot mot socialförvaltning

Mannen bakom hotet mot socialförvaltningen i Luleå har hittats och tagits in till förhör, uppger polisen. Socialförvaltningens lokaler utrymdes efter hotet. – Det handlar om att spränga socialförvaltningen, säger tillförordnad verksamhetschef vid Luleå.

Blekinge Läns tidning - 22 feb 18 kl. 12:04

Luleå socialförvaltning utrymd efter hot

Socialförvaltningen i Luleå kommun har utrymts efter ett allvarligt hot. - Det handlar om att spränga socialförvaltningen, säger tillförordnad verksamhetschef vid Luleå kommun Carin Johansson. Hotet framfördes via telefon vid klockan 9.

Expressen - 22 feb 18 kl. 12:18

Luleå socialförvaltning utrymd efter hot

Socialförvaltningen i Luleå kommun har utrymts efter ett allvarligt hot.– Det handlar om att spränga socialförvaltningen, säger tillförordnad verksamhetschef vid Luleå kommun Carin Johansson..

GöteborgsPosten - 22 feb 18 kl. 13:25

Man förhörs efter hot mot socialförvaltning

Mannen bakom hotet mot socialförvaltningen i Luleå har hittats och tagits in till förhör, uppger polisen. Socialförvaltningens lokaler utrymdes efter hotet..

Expressen - 12 jan 14 kl. 23:25

Brandattack mot socialförvaltning

Socialförvaltningen i Kristianstad utsattes under söndagskvällen för en attack med molotovcocktails. - En bil körde förbi och någon kastade två flaskor med brännbar vätska mot byggnaden, säger Kristianstadspolisens yttre befäl Martin Larsson..

ÖstersundsPosten - 08 jun 15 kl. 09:13

Socialförvaltning mot underskott på nio miljoner

Prognosen för socialförvaltningens budget 2015 är allt annat än ljus. Vid förra socialnämnden informerades politikerna om ett underskott på 3,2 miljoner kronor för årets tre första månader. Fortsätter det i samma takt är prognosen ett underskott på 8,9 miljoner kronor vid årets slut..

Sydöstran - 17 maj 17 kl. 14:51

Allvarligt hot mot socialförvaltning

Socialförvaltningen i Luleå har utsatts för ett allvarligt hot. Efter det att hotet kom in är entrédörrarna låsta och väktare finns på platsen, skriver Luleå kommun i ett pressmeddelande. Polisen har också kallats till adressen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

100 000 träd ska få Oslo att blomma

Oslo ska bli en grönare stad. Som ett första steg ska det under nästa år planteras 10 000 träd runt om i Norges huvudstad, en markant ökning från årets 302 planterade träd. Totalt hoppas staden kunna plantera 100 000 träd fram till år 2030.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kvinna död efter fyrhjulingsolycka

En kvinna i 25-årsåldern avled i måndags efter en olycka med en fyrhjuling i Jokkmokks kommun i fredags, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten. Kvinnan, som uppges var hemmahörande i Blekinge, flögs efter olyckan till Norrlands universitetssjukhus i Umeå..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sexdömd kardinal får sista chans i rätten

Den australiske kardinalen George Pell, som dömts för sexuella övergrepp mot barn, får en sista chans inför rätten. Landets högsta domstol ger nu 78-årige Pell möjligheten att överklaga domen från augusti i år. Då fastställde en domstol i Melbourne ett.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Thunberg tar katamaran till Spanien

Nu är det klart både att och hur Greta Thunberg ska ta sig till klimatkonferensen COP25 i Madrid, skriver hon på Twitter. Klimataktivisten ska segla från Virginia på USA:s östkust till Spanien på en knappt 15 meter lång katamaran. Med sig på "La Vagabon.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Teslas Europafabrik hamnar i Tyskland

Teslas kommande fabrik i Europa, den andra utanför USA, ska byggas nära Tysklands huvudstad Berlin. Det meddelar elbilstillverkarens vd Elon Musk. Tesla har tidigare avslöjat att företagets fjärde "gigafabrik" ska placeras någonstans i Europa med sikte.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

H&M-arvinge köper ny häst till Peder Fredricson

Sveriges bästa hoppryttare Peder Fredricson har klart med en ny häst..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Kraftord i höstens kursplanedebatt

Att revidera skolans kursplaner kan väcka oväntat många och starka reaktioner. Här är några exempel från höstens debatt om antiken, Bibeln och nationalsången. "Det är bara att backa från denna vansinniga idé", kommenterade Dagens Nyheters kulturskribent.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Dubravka Ugresic haggar sig fram genom världen

Gabriella Håkansson läser sin favoritförfattare och ser en rädsla för att bli ensam..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Strid om provsmakning av öl i Göteborg

En strid har blossat upp i Göteborg mellan mikrobryggerierna och kommunens tjänstemän, skriver Göteborgs-Posten. Orsaken till bråket är tjänstemännens beslut om alkoholmängden som får serveras i samband med mikrobryggeriernas provsmakningar. Bryggeriern.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Polens premiärminister rasar mot Netflix

Polens premiärminister Mateusz Morawiecki vill att Netflix gör ändringar i dokumentärserien "The devil next door". Skälet är att dokumentären visar en karta över koncentrationsläger inom Polens nutida landgräns. Morawiecki menar att kartan som används i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.