Skånskan > Nyheter

Wednesday, 13 November, 03:48

Skånskan - 09 nov 19 kl. 05:30

Kalldusch när satsning nobbasESLÖV Företagshus satsning på att bygga 100 lägenheter invid Orklas gamla huvudkontor har gått i stöpet.
Kommunen avbryter planarbetet efter de riskutredningar som gjorts.Kommunens beslut innebär ett bakslag för Ulrika Andersson, vd på fastighetsföretaget Företagshus.
– Ja, det är klart det är en besvikelse. Men så är det att vara entreprenör.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Företagshus, Orklas, Ulrika Andersson, Företagshus, Orkla, Malmö, Polismyndigheten, Johan Andersson, Orkla Foods, Räddningstjänsten Syd, Miljö, Thyréns, Andersson, Orka Foods, Eslövs, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kallduschnär , satsning, nobbas
YLE - 02 sep 14 kl. 06:04

Finland ber om överlopps flyktingar - många nobbas efter asylintervjun

Det hör till den finländska asylsökningsprocessen att några hundra människor ges hopp om asyl i Finland bara för att senare nobbas av myndigheterna. De första syriska kvotflyktingarna har börjat anlända till Finland. På grund av kriget i Syrien höjde regeringen flyktingkvoten med 300 personer i fjol.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 11 kl. 00:43

Yared Hagos gillar en kalldusch

SKELLEFTEÅ Skellefteå AIK åkte på en ofrivillig kalldusch i lördags. SKELLEFTEÅ Skellefteå AIK åkte på en ofrivillig kalldusch i lördags. Yared Hagos åker på en frivillig kalldusch inför varje match.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 11 kl. 00:01

AIK-aren som åker på en kalldusch ? varje kväll

SKELLEFTEÅ Skellefteå AIK åkte på en ofrivillig kalldusch i lördags. Yared Hagos åker på en frivillig kalldusch inför varje match. - Det är ett skönt att svalka ansiktet och få igång kroppen med ett ?

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 11:24

Kalldusch för svensken: ”Vill inte bli hemlös”

Som DagensPS.se har rapporterat om tidigare har det svenska Youtube-fenomenet, Felix ”Pewdiepie” Kjellberg, befunnit sig i en kritikstorm efter en rad videoklipp som innehöll referenser till Hitler och anti-semitiska skämt, vilket skapade rubriker i traditionell press. En skandal som ska ha kostat honom ”miljontals dollar”, som vi skrev om här.

Dagens PS - 01 sep 17 kl. 08:49

Kalldusch i borallyt: ”Mardrömsscenario”

Vändningen på bostadsmarknaden är tydlig och nu varnar experter för obehagliga överraskningar. Stockholms och Sveriges glödheta bostadsmarknad har svalnat i augusti. Som DagensPS tidigare skrivit om anser mäklarna nu att det är köparnas marknad och Staffan Tell, talesperson för bostadssajten Hemnet, konstaterar att köparna för första gången på länge kan vara kräsna och att de mest hetsiga budgivningarna är över.

Eurosport - 03 feb 11 kl. 14:27

Fotboll - Evra fortsätter nobbas trots avtjänat straff

Patrice Evra är inte välkommen i franska landslaget. Trots avtjänat straff efter sommarens myteri under VM nobbas vänsterbacken av förbundskaptenen Laurent Blanc..

Expressen - 20 jul 11 kl. 15:18

Carolina Klüft nobbas av DN-galan

Carolina Klüft satsar inför VM i Sydkorea. Men inför DN-galan nobbas hon. " Jag orkar inte längre vänta på ett beslut.

SVT - 10 okt 11 kl. 20:07

Anette Norbergs lag nobbas på EM

Anette Norberg har två raka OS-guld på meritlistan. Hon är även regerande världsmästare. Men till EM i Moskva i december nobbas hon och Team Ahlmarks..

Västerbottens Folkblad - 17 jan 12 kl. 00:20

Tor Troeng nobbas av UFC

KAMPSPORT 14 april kommer Ultimate Fighting Champion­ship till Sverige och ­Globen. Umeås stjärna Tor Troeng nobbas dock av UFC. ?

Aftonbladet - 08 nov 12 kl. 12:56

Storvretastjärnan nobbas i VM ? igen

Storvretastjärnan nobbas i VM ? igen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Fair Play krossade tvåan

TENNIS Fair Plays damer fick revansch på Helsingborgs TK efter finalförlusten förra året.
Elitserieettan vann bortamötet i Olympiahallen med maximala 6-0.– Det var ett bra test för oss och särskilt för Ida (Jarlskog) som mötte en rutinerad spelare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Mästarna krossades – med stjärnan på bänken

HANDBOLL Ystads IF spelade ut stora delar av sitt breda register, när de på tisdagskvällen körde över de regerande svenska mästarna Sävehof.
– Vi fick träff på det mesta, sa vänstersexan Hampus Andersson, sexmålsskytt och prisad som bäste hemmaspelare, efter 34-26 (18-12) i Ystad arena.Stjärnan Kim Andersson vilades på bänken i matchens alla 60 minuter.

Skånskan - 7 timmar sedan

Centern vill ge mer till omsorg

STAFFANSTORP Centerpartiet vill liksom S höja skatten med 20 öre 2020.Den extra inkomst detta skulle ge kommunen vill Centern fördela mellan att anställa en miljöstrateg och genom att lägga två miljoner mer till utbildningsnämnden och sju miljoner till omsorgsnämnden. De satsningar M och SD gör här räcker inte, menar C.

Skånskan - 7 timmar sedan

KD vill spara på politikers löner

STAFFANSTORP Kristdemokraterna föreslår en skattehöjning med 15 öre och vill bland annat satsa på att utveckla Kulturforum Esarp till kulturhus.Partiet vill införa en äldreboendegaranti för alla över 85 år som önskar en plats.
KD vill ha ett maxtak på 12 barn i småbarnsgrupperna och 15 i övriga grupper.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hon ger liov åt historien

SKRIVER. Ingegerd Christiansson har faktiskt aldrig bott i Össjö, men ända har den lilla byn satt sin prägel på hennes liv. Och hon på byn; hon har författat över 100 bygdespel som utspelar sig där.

Skånskan - 7 timmar sedan

MP vill att skatten höjs med 75 öre

STAFFANSTORP Miljöpartiet i Staffanstorp vill höja skatten med 75 öre för att få råd med gröna satsningar och en bättre skola.Samtidigt kräver partiet besparingar från den politiska organisationen. Det gör man bland annat genom att, liksom S, föreslå omfördelning från kommunal väktarorganisation till flexibla inhyrda tjänster.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vill omfördela från vakter till ungdomar

Staffanstorp
I Socialdemokraternas budgetförslag för 2020 omfördelas 3 miljoner från säkerhetsenheten till förebyggande insatser för unga.
S vill också att skolmaten på gymnasiet ska vara avgiftsfri, hitta en permanent lösning för öppen förskola i Hjärup och att Pilegårdens restaurang fortsätter i kommunal regi.Förslagen är några av de satsningar S vill göra nästa år och för att finansiera sin budget vill partiet höja skatten med 20 öre.

Skånskan - 7 timmar sedan

Missade polishån – drar in nummerplåt

eslöv Eslövsbon fick sin personliga registreringsskylt ”FKPOPO” godkänd. Men det var innan Transportstyrelsen förstod vad förkorningen står för.Eslövsbon ansökte i maj 2018 och fick sin ansökan godkänd.

Skånskan - 7 timmar sedan

Abbekås byalag öppnar café i gamla skolan mitt i byn

Abbekås Byalaget i Abbekås har vitaliserats och ökar nu aktiviteterna byn.
Ikväll håller en oceanograf föredrag och nästa vecka öppnar ett café.Det är doktor Jörgen Öberg, oceanograf vid SMHI i Göteborg, som ska föreläsa om Backafloden i gamla skolan klockan 17.

Skånskan - 8 timmar sedan

Moderat Malmöbo bakom kritiserad film om Staffanstorp

Malmö Den omdebatterade filmen om Staffanstorp är gjord av Malmöbon Niclas Röhr. Han har förtroendeuppdrag för Moderaterna i både kommunfullmäktige och tekniska nämnden i Malmö.
Nu har han gjort en film som lyfter fram Staffanstorp som den perfekta kommunen att bo i.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.