SR > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:13

SR - 09 nov 19 kl. 04:40

Polisen: Ingen bild över hur mycket sprängmedel som stjälsPolisen tror att en del av de explosioner som sker i Sverige orsakas med sprängmedel som stulits från framförallt byggarbetsplatser. Men myndigheten har ingen bild över hur omfattande det problemet är..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenIngen , bildöver hur mycket , sprängmedelsom , stjäls
Skånskan - 19 dec 14 kl. 07:28

Polisen hittade sprängmedel på hästgymnasium

I samband med en husrannsakan hittade polisen sprängmedel på Flyinge hästgymnasiums elevhem..

Sydsvenskan - 02 okt 19 kl. 21:44

Berusad man hade sprängmedel

En man i 30-årsåldern i Borlänge har anhållits sedan han hotat med att genomföra en sprängning. Vid en husrannsakan har polisen hittat sprängmedel. Polisen larmades på onsdagseftermiddagen om en berusad och hotfull man.

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 19 kl. 21:44

Berusad man hade sprängmedel

En man i 30-årsåldern i Borlänge har anhållits sedan han hotat med att genomföra en sprängning. Vid en husrannsakan har polisen hittat sprängmedel. Polisen larmades på onsdagseftermiddagen om en berusad och hotfull man.

Polisen - 25 jul 13 kl. 12:06

Misstänkt sprängmedel anträffat i samband med brand

Klockan 01.33 i natt kom Polisen i Östergötland till Gamla Tanneforsvägen i Linköping. En fullt utvecklad brand härjade i en lägenhet.

Trelleborgs Allehanda - 18 nov 15 kl. 17:00

En gripen efter fynd av sprängmedel

En man i 40-årsåldern sitter anhållen efter att polisen hittat sprängmedel i hans bostad i Trelleborg. Han utreds för inblandning i flera av sprängningarna under året..

GöteborgsPosten - 02 okt 19 kl. 21:46

Berusad man hade sprängmedel

En man i 30-årsåldern i Borlänge har anhållits sedan han hotat med att genomföra en sprängning. Vid en husrannsakan har polisen hittat sprängmedel..

Polisen - 29 okt 13 kl. 20:49

Bombgruppen har omhändertagit anträffat sprängmedel

Bombgruppen har omhändertagit det sprängmedel som anträffades vid Bofinksvägen i Västerås tidigare i dag. Bortförandet från källarutrymmet var odramatiskt och det var aldrig någon fara för boende..

Polisen - 01 sep 17 kl. 11:59

Två kilo sprängmedel i beslag

Polisens arbete har under sommaren resulterat i flera beslag av sprängmedel, vapen och narkotika..

ÖstersundsPosten - 25 aug 15 kl. 12:52

Polisen utreder sprängmedel funnet på plats i länet

Enligt Per Thelin, förundersökningsledare vid Jämtlandspolisen arbetar nu polisens tekniker med fyndet. Man ska även ha kontaktat militären för rådgivning. Det ska röra sig om gamla grejer, möjligtvis från andra världskriget.

YLE - 17 nov 15 kl. 19:39

Tysk minister: "Inga sprängmedel har hittats"

Fotbollslandskampen mellan Tyskland och Holland ställdes in på tisdagen. Polisen evakuerade arenan i Hannover och dessutom har delar av tågstationen stängts av. Enligt tyska medieuppgifter skulle polisen ha hittat en ambulans fylld med sprängmedel utanför arenan i Hannover, men det tillbakavisar Tysklands inrikesminister Thomas de Maiziere på en presskonferens.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Ätstörningar hos gravida riskerar barnens hälsa

Barn till mammor som har ätstörningar när de är gravida riskerar att födas för tidigt och få små huvuden..

SR - 1 timme sedan

ME TOR Patientsäkerheten påverkas när mediciner är slut

Problemet med med att specifika läkemedel är slut och inte går att få tag på påverkar patientsäkerheten. Det menar representanter för 17 av landets 21 regioner i Ekots granskning..

SR - 3 timmar sedan

Amnesty: Facebook hotar mänskliga rättigheter

Facebook och Google utgör aldrig tidigare skådade hot mot de mänskliga rättigheterna. Företagens affärsmodell att samla in data om användarna har lett till att miljarder människor övervakas, säger Joe Westby, researcher på Amnesty..

SR - 3 timmar sedan

Röklarm i Sydney – boende uppmanas stanna inomhus

I Sydney, Australien täcker rök från de många skogs- och markbränderna återigen hela staden och nu uppmanar myndigheterna invånarna att stanna inne..

SR - 3 timmar sedan

Bolivias president förbereder nyval

Bolivias interimspresident Jeanine Áñez ber kongressen att godkänna en lag som gör det möjligt att utlysa nyval. Samtidigt stiger dödssiffrorna i oroligheterna..

SR - 5 timmar sedan

Sondland bekräftar att Trump använde presidentmakten till att pressa Ukraina

USA:s EU-ambassadör Gordon Sondland förhördes under kvällen, svensk tid. Sveriges Radios USA-korrespondent Fernando Arias följde förhöret – och berättar att vittnesmålet starkt ifrågasattes av republikanerna..

SR - 8 timmar sedan

Prins Andrew lämnar sina kungliga uppdrag

Prins Andrew tar paus från sina kungliga uppdrag, rapporterar flera medier. Beskedet kommer efter ett hårt kritiserat tv-framträdande i BBC i lördags där prinsen intervjuades om sin vänskap med Jeffery Epstein..

SR - 9 timmar sedan

Internrevision: FI har stora brister

Finansinspektionens avdelning som arbetar mot penningtvätt har stora brister. Det visar en internrevision som gjorts på myndigheten. Kritiken kommer mitt under pågående undersökningar av eventuell penningtvätt på svenska storbanker..

SR - 9 timmar sedan

Göteborgspolitiker vill stänga friskola

Tidigare ägaren är gripen av Säpo misstänkt för att utgöra ett säkerhetshot..

SR - 10 timmar sedan

Trumpallierad vittnade om villkorat bistånd

Gordon Sondland, USA:s EU-ambassadör, är känd som en allierad till president Donald Trump. Därför var det desto mer uppseendeväckande när Sondland under onsdagens riksrättsförhör vittnade om att Trump ville villkora biståndet till Ukraina mot att landet skulle göra honom "en tjänst". Ekots korrespondent Kajsa Boglind säger att han är ett viktigt vittne i denna process..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.