SVT > Utrikes

Wednesday, 13 November, 03:04

SVT - 09 nov 19 kl. 04:28

Upprördhet i Japan – efter larm om kvinnligt glasögonförbudKvinnor på vissa arbetsplatser i Japan larmar om att de inte får bära glasögon på jobbet. Förbudet har väckt protester på Twitter under hashtaggen “glasses are forbidden”, rapporterar flera medier..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Japan, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upprördheti , Japanefter , larmom , kvinnligt, glasögonförbud
LV - 21 sep 17 kl. 14:30

Vi förstår er skräck och upprördhet, SD!

Vi förstår er upprördhet..

Skånskan - 13 feb 19 kl. 16:36

En dom som skapar stor upprördhet

En dom nyligen har lett till stor upprördhet. Det gäller en 17 årig man som med berått mod sköt en 24-åring till döds på en pizzeria. Straffet blev inte åratal i fängelse utan ungdomsvård i tre år eftersom vi lever kvar i lagar från en förgången tid när unga brottslingar skulle behandlas med silkeshandskar och få vård utan kännbara straffinslag.

Blekinge Läns tidning - 15 jun 19 kl. 15:18

Sexistiskt budskap på studentflak väcker upprördhet

Ett sexistiskt budskap på ett av studentflaken på Väggaskolan har väckt stor upprördhet. Lastbilsfirman som körde tar avstånd från det. Rektorn är mycket besviken på avgångseleverna.

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 11:21

Stor upprördhet över Apples planer på att stoppa cookies

Apple planerar till sin release av webbläsaren Safari 11 att inkludera en funktion som kommer att blockera cookies. Detta har fått sex marknadsföringsorganisationer att skriva ett öppet brev där de kritiserar Apples planer. Samtidigt kan det innebär mindre retargeting och nya och mer effektiva sätt att följa konsumenter över olika enheter.

Posh24 - 04 aug 12 kl. 20:10

Miley Cyrus twitpics väcker upprördhet: Är hon för smal?

Miley Cyrus pilate-klasser och hårda träninspass börjar minst sagt visa resultat! Denna veckan postade hon dessa två uppseendeväckande bilder på sin Twitter vilket upprörde både fans och kritiker som ansåg att hon har blivit alldeles för smal. I torsdags laddade hon upp bilden där hon har sin fästman Liam Hemsworths byxor på sig och vi kunde inte låta bli att oroa oss för ifall Miley har tagit sin träning och sina dieter till det extrema?

DN - 11 jan 13 kl. 11:05

Facklig upprördhet över SAS chefsbonusar

18 SAS-chefer ska ha fått bonus, samtidigt som de anställda varit tvungna att gå ner i lön och/eller förändra sina arbetsvillkor för att klara krisen. Från fackligt håll är upprördheten stor..

UNT - 17 maj 14 kl. 16:15

Upprördhet över stängning av postombud

På lördagen stängde postombudet i Gränby centrum i Uppsala. Stängningen har upprört många och UNT har haft flera insändare i frågan..

SVT - 30 maj 14 kl. 16:57

Stor upprördhet efter nya gängvåldtäkter i Indien

Polisen vägrade att leta efter hans försvunna dotter. Snart därefter hittades dottern våldtagen och upphängd i ett träd. Upprördheten är i dag stor över den indiska polisens agerande i samband med de två nya gruppvåldtäkterna i Indien..

YA - 28 okt 15 kl. 03:00

Upprördhet över välta gravstenar

Lennart Larsson begravde sin hustru på kyrkogården i Katslösa för fyra år sedan. Gravstenen sattes på plats med dubbar som brukligt för att inte falla och skada någon. Villie församling har nu lagt omkull gravstenen vilket upprör honom..

YA - 28 okt 15 kl. 03:00

Upprördhet över välta gravstenar

Lennart Larsson begravde sin hustru på kyrkogården i Katslösa för fyra år sedan. Gravstenen sattes på plats med dubbar som brukligt för att inte falla och skada någon. Villie församling har nu lagt omkull gravstenen vilket upprör honom..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Man skjuten vid demonstrationer i Libanon

En person har avlidit efter att ha skjutits av militär söder om Beirut. Händelsen var kulmen på de nya demonstrationer i Libanon som triggades av några mindre väl valda ord av president Michel Aoun..

SVT - 2 timmar sedan

Oppositionsledare utropar sig till tillförordnad president i Bolivia

Senatorn och oppositionsledaren Jeanine Anez, har utropat sig till tillförordnad president i Bolivia efter Evo Morales avgång, rapporterar AP..

SVT - 3 timmar sedan

Vapentillverkare kan ställas till svars för Sandy Hook-massakern

Högsta domstolen i USA har levererat en dom som kan resultera i att vapenföretaget Remington ställs till svars för den brutala massakern på Sandy Hooks för- och lågstadieskola. I skjutningen mördades 20 barn och sex lärare av en ensam gärningsman..

SVT - 4 timmar sedan

Flera döda i Gaza sedan jihadistledare dödats

Flera personer uppges ha dödats i nya våldsamheter som uppstått vid Gazaremsan under tisdagen sedan en ledare inom en väpnad islamistgrupp dödats i en lufträd. Striderna är de värsta som utspelat sig i området på flera månader..

SVT - 7 timmar sedan

Evo Morales har landat i Mexiko

Bolivias avgångne president Evo Morales har anlänt till Mexiko efter att ha lämnat hemlandet på grund av de pågående oroligheterna. Mexiko har erbjudit Morales asyl sedan den bolivianske presidenten tvingats bort från makten i söndags. – Mexiko räddar mitt liv, säger Evo Morales i tv..

SVT - 9 timmar sedan

Svenska Peder: ”Värsta brandrisken på 40 år”

Svenske Peder Kastengren har under sina 30 år i Australien sett många bränder. Men det som händer just nu är något utöver det vanliga, menar han. – Extrem onormal hetta, extrem torka och starka vindar har skapat ”the perfect storm”.

SVT - 12 timmar sedan

Spanien: PSOE överens med Podemos om ny regeringsbildning

Spanska socialdemokraterna (PSOE) har kommit överens med vänsteralliansen Unidas Podemos om att bilda en ny spansk regering..

SVT - 12 timmar sedan

Uppfödaren om valparna: ”Droga dem”

Många hundar som smugglas till Sverige har vuxit upp under horribla förhållanden i de centrala och östliga delarna av Europa. Ofta transporteras de utan hänsyn till deras välmående och hälsa..

SVT - 16 timmar sedan

Här städas gatorna efter protesterna

Protesterna fortsätter i Hongkong. Parallellt med att gatorna städas, arbetar demonstranter med att bygga barrikader mot polis inför dagens protester. I klippet ovan kan du se kontrasten i hur Hongkong såg ut i går, i natt och nu under morgonen..

SVT - 17 timmar sedan

Raketer mot Israel sedan jihadledare dödats

Våldet har blossat upp i Gazaremsan sedan Israel har dödat Baha Abu al-Ata, som beskrivs som högt uppsatt inom den väpnade palestinska rörelsen Islamiska jihad, i en gryningsräd. Rörelsen varnar för en gruvlig hämnd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.