UT > Nyheter

Friday, 22 November, 19:38

UT - 09 nov 19 kl. 04:00

Kajsa Kettil: Öppet brev till Ulricehamns alla papporImorgon är det fars dag. Då får du säkert en skjorta, en fin teckning eller en slips av dina barn. För dem är du världens bästa pappa! Se presenterna som ett bevis på deras kärlek, och njut av det fina ni har tillsammans. Men låt även slipsen bli en påminnelse om det ansvar du delar med barnens mamma..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Kettil, Ulricehamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kajsa, Kettil, Öppet, brevtill , Ulricehamnsalla , pappor
UT - 27 maj 17 kl. 01:00

Kajsa Kettil: "Det är väldigt häftigt att få beröra"

Klockan 8.45 i morgon söndag tar UT:s förra medarbetare Kajsa Kettil plats i Nyhetsmorgons soffa i TV4 för att prata om sin roman som utkom den 8 mars..

UT - 30 dec 17 kl. 01:00

Kajsa Kettil spånar på nästa bok

Journalisten och författaren Kajsa Kettil skrev i början av året boken Lilla råtta som handlar om jämställdhet. Nu knappt ett år senare är hon nöjd med hur boken tagits emot..

Skånskan - 18 jul 19 kl. 12:11

Ex-elitspelare ryter till i ett öppet brev

FOTBOLL Nu ger sig den ”gamla” generationens damelitspelare på allvar in i jämställdhetsdebatten. I ett öppet brev till Svenska Fotbollförbundet ryter mer än 50 före detta landslags- och elitspelare till och kräver omedelbara krafttag.Öppet brev till Svenska Fotbollsförbundet:
Det är beklämmande att läsa och höra om hur olika fotbollslandslagens ersättningar är.

SVT Debatt - 02 dec 13 kl. 16:53

Öppet brev till dig som skriver öppna brev

Hej, Lisa heter jag. Det här blir ju lite konstigt eftersom vi inte känner varandra, men vi måste prata. Det gäller dina öppna brev.

Dagens PS - 29 okt 19 kl. 12:31

250 Facebook-anställda i upprop i öppet brev

I ett internt brev som uppmärksammats av New York Times går 250 Facebook-anställda till angrepp mot ledningen gällande företagets hantering av falsk information i politiska annonser. Detta kan ses som en följd av en ny policy som avslöjades förra månaden, där politiker får större mandat än andra att sprida falsk information. På måndagskvällen publicerade New York Times ett öppet brev som lagts upp på en av Facebooks interna kanaler.

Västerbottens Folkblad - 19 nov 15 kl. 11:47

Per Elofsson dementerar rykten i öppet brev

Rykten har florerat om att skidlegendaren Per Elofsson ska ha varit inblandad i samma sexköpshärva som UFC:s sparkade tränare Johan Sandahl. Nu går han ut i ett öppet brev där han dementerar ryktena. VK.

Expressen - 19 jul 16 kl. 00:44

Umeås tränare skriver öppet brev till klubben

Umeå IK sparkade sin tränartrio varpå många av lagets spelare rasat mot klubbledningen. I ett öppet brev riktar nu de sparkade tränarna skarp kritik mot klubbens ordförande och styrelse. "När ordföranden uttalar sig i tidningen om att bli en mer professionell klubb klingar det lite falskt för oss", skriver Maria Bergkvist, Johan Norberg och Joakim Blomqvist i ett öppet brev i Västerbottens-Kuriren..

YLE - 07 sep 16 kl. 08:51

Pekka Vähäsöyrinki i öppet brev till Norge: “Som tur är har också ni nu åkt fast”

I ett öppet brev i Ilta-Sanomat skriver den tidigare finländska skidlandslagschefen Pekka Vähäsöyrinki att Norges herråkare dopade sig på 1990-talet. Han hoppas hycklerin nu ska sluta. Pekka Vähäsöyrinki har länge hållit sig borta från offentligheten.

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 18:44

Publicister och annonsörer attackerar Apple i ett öppet brev

IAB, ANA, AAF och fler organisationer kritiserar Apple i ett öppet brev för att med sin webbläsare, Safari, göra det alltmer svårt för annonsörer att nå sina målgrupper online. Genom att först förhindra tredjepartskakor, sen fallback (fingerprinting) och mer har Apple med avsikt gjort det allt svårare för annonsörer att nå sina målgrupper i sin webbläsare Safari. Apple har som mål att bli användarens webbläsare, utan hänsyn till annonsörer.

Västerbottens Folkblad - 08 maj 19 kl. 17:22

Hockeyallsvenskan och hockeyettan i öppet brev: ”Rösta nej”

Med ungefär en månad kvar innan förbundsmötet går hockeyallsvenskan och hockeyettan ut med en uppmaning i ett öppet brev. Ett öppet brev som Björklöven inte är med i. Det är motionen om ett nytt serie- och kvalsystem i svensk ishockey som är anledningen till det öppna brevet – då allsvenskan och ettan uppmanar distriktsförbunden inom svensk ishockey att rösta […].

Fler nyheter från UT

UT - 10 minuter sedan

Volleyboll: Gjorde succé i första tävlingen

De har bara tränat i några månader och gjorde sin första tävling. Ändå blev det en andraplats när Uno volleys tolvåriga tjejer premiärspelade i Habo..

UT - 1 timme sedan

Jakten på sommarvikarier redan i gång

För att trygga tillgången på sommarvikarier inom till exempel äldreomsorgen börjar Ulricehamns kommun arbetet med att hitta rätt personal redan nu. .

UT - 3 timmar sedan

Klart: SM-tävlingar i Ulricehamn till sommaren

Tre år efter det senaste mästerskapet på Bogebanan är det dags igen. Sista helgen i maj 2020 arrangerar Ulricehamns MK på nytt motocross-SM..

UT - 4 timmar sedan

Manifestation mot tillfällig asyllag

På söndag genomförs en ljusmanifestation vid Svenska kyrkan. Målet är att sätta fokus på hur barn och unga drabbas av den tillfälliga lagen om uppehållstillstånd. .

UT - 5 timmar sedan

Arrangerar inofficiellt mästerskap i bordshockey

Fredagen den 6 december smäller det. Då arrangerar Tobias Rosell och Robin Hanewall inofficiella Ulricehamnsmästerskap i bordshockey..

UT - 6 timmar sedan

Firar 20 år med äkta smör och mycket kärlek

På lördag firar Malena Asplund 20 år som ägare av Torgstallet. Samtidigt blir det nyöppning efter en smärre renovering. .

UT - 6 timmar sedan

Brott: Stöld från butik på Storgatan

Under tisdagen skedde en stöld från en butik på Storgatan i Ulricehamn..

UT - 9 timmar sedan

Flera anlagda bränder – väktare kallas in till Stenbocksskolan

På två dagar har det skett tre anlagda bränder på Stenbocksskolan. Nu kallar skolan bland annat in väktare för att komma till rätta med problemet. .

UT - 9 timmar sedan

Timo Räisänen tolkar julmusik i Dalum: ”Svettigt, punkigt och väldigt känslofullt”

På lördag återvänder Timo Räisänen till Hermans lada där han tolkar klassiska och okända jullåtar. I början av november släppte han även sin egenskrivna julinspirerade singel Två vise män. .

UT - 14 timmar sedan

Dansglada förbereder sig för sin första uppvisning

Till helgen har dansföreningen U-dance uppvisning i dagarna två. UT hälsade på en av dansgrupperna under deras repetitioner. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.