UT > Nyheter

Friday, 15 November, 02:00

UT - 09 nov 19 kl. 04:00

Insändare: Inte likt SD att öppna dörrarAngående Mattias Bengtssons kommentar (UT 7/11) till min insändare om Nadim Ghazales krönika..
Läs mer på UT
Läs mer om:
SD, Mattias Bengtssons, Nadim Ghazales

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareInte , liktSD att , öppna, dörrar
Nya Wermlands Tidningen - 23 mar 18 kl. 09:08

M och C slår in öppna dörrar

Moderaterna måste totalt missuppfattat vår insändare angående Höjdenskolan. Handlade varken om att dölja några sanningar eller att smutskasta andra politiska partier som inte har samma syn som oss i denna fråga. Då insändaren inte handlade om budget 2019 berördes inte heller dessa frågor..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jul 18 kl. 06:00

Liberalerna slår in öppna dörrar

Läste insändaren av Gösta Frödin (GF) (L) i AN den 25 juli rubricerad ”Arvika Lagom” med ett antal förslag om Arvika centralorts framtid..

DalaDemokraten - 28 okt 14 kl. 14:01

Insändare: Isolering är inte rätt behandling

När jag får höra vad som görs med ungdomar som skadar sig själva så blir man minst sagt helt förtvivlad. Att behandla sådant med inlåsning, isolering och fastspänning löser väl absolut ingenting utan tvärtom, förvärrar bara problematiken..

Kristianstadsbladet - 01 jan 18 kl. 15:00

Insändare: Barn drabbas hårt när föräldrar hamnar i spelmissbruk

Spelproblematik hänger ofta ihop med psykiska eller sociala problem. Det kan vara omständigheter som leder till spelproblem, förvärrar spelandet eller gör det svårare att ta sig ur sitt spelande. Hälso- och sjukvården har en lång tradition av att arbeta med frågor som rör exempelvis alkohol och tobak men inte lika omfattande gällande spel..

Sydöstran - 15 aug 17 kl. 16:00

Därför ska kyrkodörrar vara öppna, Dike

Fick så ett svar på min insändare publicerad den 10/8 (inte 13/8) från kyrkopolitikern Bengt Olof Dike, ett svar som på något sätt skulle visa på att undertecknad slagit in öppna kyrkodörrar. Ett intressant ordval, då det jag tagit upp ingalunda är att slå in sådana öppna dörrar. Tvärtom, det är viktigt att hålla kyrkdörrarna öppna..

BT - 14 okt 14 kl. 15:39

Därför spärrar vi inte läsplattorna

Borås stad har ända sedan början av 2000-talet haft som policy att inte censurera elevernas tillgång till internet på skolans datorer. Det finns flera skäl till detta, skriver Lena Palmén och Malin Carlsson. I en insändare 9/10 menar signaturen ”Förälder och lärare” att Borås stad borde låta installera filter i de datorer och läsplattor som elever från årskurs 5 numera får låna, för att därigenom förhindra att elever får tillgång till filmer innehållande droger, våld och pornografi.

Trelleborgs Allehanda - 20 apr 19 kl. 00:01

Insändare: Tala om inslagna dörrar!

Några av stofilerna i kommunfullmäktige i Trelleborg vill förbjuda mobiler på skolorna. Enligt en artikel i TA (den 12 april) har rektorerna sedan länge bra koll på detta och det är i praktiken mobilfritt – ofta i samråd med eleverna..

BT - 30 okt 14 kl. 21:56

Åsa Romsons öppna strid inom regeringen komisk - och pinsam

Stackars Stefan Löfven. Är det inte det ena, så är det det andra. Som detta med Åsa Romson, som han insåg att han inte hade något annat val om, än att acceptera som sin ställföreträdare i regeringen.

Alliansfritt Sverige - 13 okt 12 kl. 08:42

Glad helg moderatstrateger - här får ni en främlingsfientlig M-politiker att hantera

INSÄNT. Jan Ivarsson sitter i Moderaterna i Lysekils styrelse. Han är också kommunpolitiker i kommunen samt sitter i det kommunala Lysekilsbostäders styrelse.

YLE - 26 maj 14 kl. 05:12

Hetta bekymrar på Lönneberga i Ingå

Sommarvärmen plågar Voitto Aaltonen som tidvis bor på serviceboendet Lönneberga i Ingå. Han är så bekymrad för personalens och de boendes del att han skrivit en insändare i Länsi-Uusimaa (23.5.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Tranemo: Brinnande personbil vid 156:an

Räddningstjänsten larmades om en personbil i brand, som ska ha stått övergiven i ett dike mellan Tranemo och Nittorp..

UT - 7 timmar sedan

Holebrook firar 20 år: ”Ibland får jag nypa mig i armen”

För 20 år sedan lanserade Tina Karstorp klädmärket Holebrook. Då bestod kollektionen av fem plagg som hon sålde på mässor. Nu finns det 140 olika plagg i deras sortiment.

UT - 7 timmar sedan

Skallade man medvetslös

En man i 20-årsåldern döms för misshandel efter att ha skallat en annan man medvetslös. .

UT - 7 timmar sedan

Man misstänks ha förskingrat från sin arbetsgivare

En man i 30-årsåldern åtalas misstänkt för att ha förskingrat 175 000 kronor från sin arbetsgivare..

UT - 8 timmar sedan

Fotboll: Derbytätt i femman och sexan nästa år

Ulricehamnssexan återuppstår och i femman får Södra Ving, Gällstad och Tvärred-Vegby spela derbyn. Det framgår av förslaget till nästa års seniorserier i Västergötland..

UT - 11 timmar sedan

Tre Ulricehamnsföretagare tipsar: Så startar du eget

Den som står i begrepp att starta företag kan dra nytta av tips från dem som redan gått igenom proceduren. Här bjuder tre företagare på några gångbara tips..

UT - 11 timmar sedan

Döms: Man körde bil påverkad av cannabis

En man i 30-årsåldern döms för att vid två tillfällen ha kört bil påverkad av narkotika. .

UT - 14 timmar sedan

Sonja Larsson: ”Vi drivs av något större och vill lämna avtryck”

Om medarbetare vill sluta på grund av jargongen på jobbet, då har vi skapat ett monster vi inte styr över själva, konstaterar Sonja Larsson som kämpar för att befria byggbranschen från machokultur..

UT - 14 timmar sedan

Hemmahoppet kvalade in till SM som sista åkare

Som absolut sista åkare kvalade Julia Odd in till konståknings-SM på hemmaplan i Ulricehamn. – Det var verkligen på håret..

UT - 14 timmar sedan

Majblommegården såld – ”Kommer driva det som tidigare”

Nu har konferens- och boendeanläggningen Majblommegården bytt ägare. – Vi kommer driva det som det har gjorts innan, säger Kjell Persson, en av de nya ägarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.