BT > Nyheter

Friday, 15 November, 16:51

BT - 09 nov 19 kl. 04:00

Hermansson: Låt oss minnas dem som aldrig fick fred och frihetDet korta 1900-talets många offer fick aldrig uppleva fred och frihet. Minnesdagarna för Första världskrigets slut och murens fall handlar lika mycket om dem..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Första

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hermansson, Låtoss , minnasdem som , aldrigfick , fred, och frihet
BT - 27 jan 14 kl. 14:39

Vi får aldrig glömma det avskyvärda

Att uppmärksamma och ständigt påminna om de brott mot mänskligheten som skett är ett sätt att säkerställa demokratin, eftersom varje ny generation måste vinnas för demokratins förträfflighet, skriver alliansen i Borås med anledning av Förintelsens minnesdag. Borås och Sverige måste förbli öppna och toleranta platser för människor att bo och leva på, vilket borde vara en självklarhet. Men så är det inte alla gånger, och det behöver vi påminnas om.

BT - 18 jan 12 kl. 14:31

Hermansson recenserar partiledarnas framträdande

Årets första partiledardebatt pendlade mellan att vara yster och avslagen. Den påverkades dock till stor del av det faktum av att för tre partiledare stod mer på spel än för de övriga. Håkan Juholt jagas ännu en gång av sin obetänksamhet, men också av sina egna.

Expressen - 03 sep 16 kl. 19:43

Hermansson: "Lika svensk som norsk"

HAMBURG Jack "The Joker" Hermansson gjorde i kväll UFC-debut i Hamburg mot engelsmannen Scott Askham. Det blev en debut med mersmak. – Jag är oerhört glad men var aldrig orolig för segern, säger Jack Hermansson som efteråt firade men svensk – och norsk flagga..

BT - 31 okt 11 kl. 16:56

Hermansson: Plötsligt låg alla lite brunt till...

Vi minns vad som hände efter valet 2010. En rödgrön fyrparti­koalition tog över efter en regnbågsfärgad sexpartimajoritet. Och frågan ställdes omedelbart: Hur länge skulle de nya makthavarna hålla färgen?

Sydsvenskan - 08 jul 12 kl. 12:38

?Något Malmöborna ska få minnas?

Det dröjde till i dag på morgonen innan Malmö stads turistdirektör Johan Hermansson kunde jubla. Då fick han beskedet: nästa års final i Eurovision Song Contest var Malmös..

BT - 10 sep 13 kl. 15:04

En dag att minnas och sörja

11 september har gått till historien som en svart dag, en lidandets dag. På ledarbloggen publicerar vi idag fyra krönikor som Katarina Larsson och Mikael Hermansson skrivit med anledning av militärkuppen i Chile 1973, terrordåden i USA 2001 och mordet på Sveriges utrikesminister Anna Lindh 2003. Du hittar krönikorna här.

SVT - 08 apr 15 kl. 15:17

Kakan Hermansson: ”arbetsmarknaden är rasistisk”

Kakan Hermansson, konstnär och programledare, jobbar sju dagar i veckan.   Men har aldrig varit på Arbetsförmedlingen..

DN - 22 sep 19 kl. 07:26

Ann-Sofie Hermansson: Det kändes som en befrielse när de bad mig gå

Hon hade bestämt sig för att aldrig gråta ut i pressen. När Ann-Sofie Hermansson (S) i våras tvingades bort från….

BT - 15 nov 11 kl. 18:25

Hermansson: Kris? Nej, inte ännu!

Europas skuldkris rasar, Sjuhärads kommuner räknar på underskotten. Tillväxten har svalnat och arbetslösheten minskar inte i samma takt som tidigare. Men kris?

GöteborgsPosten - 28 mar 18 kl. 16:21

Bra sjukvård får aldrig bli en klassfråga

Sjukvården utgör välfärdens fundament. Det är därför vi socialdemokrater värnar en jämlik och rättvis sjukvård. Är du inte frisk ska den svenska sjukvården alltid gå att lita på, oavsett vem du är, var du bor och hur mycket pengar du har i din plånbok.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Brott: Döms för innehav och påverkan

En man i 20-årsåldern döms för att ha innehaft en mindre mängd narkotika samt varit påverkad av narkotika..

BT - 15 minuter sedan

Enkät: ”Till första advent ska allt vara framme”

Om drygt fem veckor är det jul, men på stan börjar det redan synas att högtiden är i annalkande. På Allégatan har kommunen börjat hänga upp julljus, granen står på Stora torget och många butiker har börjat pynta med glitter, granris och julstjärnor. Men när börjar julen för boråsarna?.

BT - 45 minuter sedan

Topplistorna: Miss Li tar över som etta

Miss Lis "Så mycket bättre"-version av Petters låt "Lev nu dö sen" seglar upp på singellistans förstaplats. Bästa nykomling är Einár med låten "Drip 2 hard". På albumlistan ligger Dree Low kvar som etta med "Flawless"..

BT - 45 minuter sedan

GM-strejk pressade industrisiffror

BT - 45 minuter sedan

Protester mot föreslagen premiärminister

Inom kort kan Libanon ha en ny premiärminister i form av den 75-årige affärsmannen och politiske veteranen Mohammed Safadi. Han har gått med på att ta sig an den mycket svåra uppgiften om han får politiskt stöd – men redan uppgifterna om att det kan bli han triggar igång nya demonstrationer..

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Kina hotar att porta

Om kulturminister Amanda Lind närvarar vid kvällens prisceremoni för Gui Minhai portas hon från Kina, säger Kinas ambassadör till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.