BT > Nyheter

Friday, 15 November, 16:51

BT - 09 nov 19 kl. 04:00

Kärnkraftsdebatten blir slapp när säkerheten är så svajigInnan ny kärnkraft kan bli aktuell måste det till ett högre säkerhetsmedvetande kring dagens..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärnkraftsdebattenblir , slappnär , säkerhetenär , , svajig
DN - 06 jul 19 kl. 06:00

Inifrån Oskarshamns kärnkraftverk: ”Säkerheten är det som driver oss”

Med en aktiv reaktor och två som snart är helt avvecklade är kärnkraftverket i Oskarshamn en passande symbol för den polariserade kärnkraftsdebatten där säkerhetsfrågan ofta hamnar i fokus.  När DN besöker verket är budskapet att oron är obefogad. – Vi får inget Tjernobyl här, säger Mats Ekblad, produktionschef för O3.

Barometern - 25 apr 14 kl. 06:13

Planen för nya E?22-leden klar

Förbifart Rinkabyholm kommer allt närmare. Inom två år ska byggnationen av nya E 22 börja – och ­samtidigt planeras en fördubbling av samhället. Vägplanen är nu klar och ska presenteras för medierna i dag, fredag.

Barometern - 25 apr 14 kl. 06:13

Planen för nya E 22-leden klar

Förbifart Rinkabyholm kommer allt närmare. Inom två år ska byggnationen av nya E 22 börja – och samtidigt planeras en fördubbling av samhället. Vägplanen är nu klar och ska presenteras för medierna i dag, fredag.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 06:45

Ny NSA-chef lovar mer öppenhet


Den nye chefen för USA:s underrättelsetjänst NSA lovar ökad öppenhet i spåren av Edward Snowdens avslöjanden.I den första intervjun sedan han tillträdde i april säger Mike Rogers att han ska vara mer öppen mot allmänheten, samtidigt som han försvarar NSA:s kontroversiella elektroniska övervakning.Den är laglig och behöver förklaras bättre snarare än att omstruktureras, säger han till Reuters.

BT - 13 maj 14 kl. 06:45

Ny NSA-chef lovar mer öppenhet

Den nye chefen för USA:s underrättelsetjänst NSA lovar ökad öppenhet i spåren av Edward Snowdens avslöjanden. I den första intervjun sedan han tillträdde i april säger Mike Rogers att han ska vara mer öppen mot allmänheten, samtidigt som han försvarar NSA:s kontroversiella elektroniska övervakning.Den är laglig och behöver förklaras bättre snarare än att omstruktureras, säger han till Reuters.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 07:55

NSA vill kontrollera all datatrafik

USA:s underrättelsetjänst NSA vill kontrollera all datatrafik i världen, enligt amerikanske journalisten Glenn Greenwald.
- NSA:s mål, och som de är mycket nära att uppnå, sammanfattas i en fras som återkommer i dokumenten, och det är: "Samla in allt", säger han till Sveriges Radios Ekot.Greenwald avslöjade i fjol, med hjälp av visselblåsaren Edward Snowden, NSA:s övervakning.

BT - 13 maj 14 kl. 07:55

NSA vill kontrollera all datatrafik

USA:s underrättelsetjänst NSA vill kontrollera all datatrafik i världen, enligt amerikanske journalisten Glenn Greenwald. - NSA:s mål, och som de är mycket nära att uppnå, sammanfattas i en fras som återkommer i dokumenten, och det är: "Samla in allt", säger han till Sveriges Radios Ekot.Greenwald avslöjade i fjol, med hjälp av visselblåsaren Edward Snowden, NSA:s övervakning.

Skånskan - 01 dec 16 kl. 18:10

Pingstkyrkan öppnar natthärbärget igen

MALMÖ Även i vinter ska pingstkyrkan driva natthärbärge för EU-migranter för kommunens räkning.
På torsdagen var arbetet i full gång utanför Stadionkyrkan för att få allt klart innan kvällen. ERWP.

DN - 09 okt 18 kl. 18:08

Indiens flygplatspolis ska le mindre för att hindra terrordåd

Poliser som arbetar på Indiens flygplatser har fått instruktioner att le mindre. Det eftersom polisernas leenden kan ge uppfattningen att säkerheten är slapp på flygplatserna..

Skånskan - 08 apr 19 kl. 16:24

Den goda viljan

Dramatenchefen Eirik Stubø lämnar sitt uppdrag som vd och konstnärlig ledare för nationalscenen.
Det lär förmodligen talas om mediedrev och häxjakt, som kring andra chefer inom kultursektorn som fått gå från sin post. Men det finns inget som säger att de konstnärliga näringarna ska ha högre tolerans för dåligt chefskap än andra verksamheter.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Brott: Döms för innehav och påverkan

En man i 20-årsåldern döms för att ha innehaft en mindre mängd narkotika samt varit påverkad av narkotika..

BT - 15 minuter sedan

Enkät: ”Till första advent ska allt vara framme”

Om drygt fem veckor är det jul, men på stan börjar det redan synas att högtiden är i annalkande. På Allégatan har kommunen börjat hänga upp julljus, granen står på Stora torget och många butiker har börjat pynta med glitter, granris och julstjärnor. Men när börjar julen för boråsarna?.

BT - 45 minuter sedan

Topplistorna: Miss Li tar över som etta

Miss Lis "Så mycket bättre"-version av Petters låt "Lev nu dö sen" seglar upp på singellistans förstaplats. Bästa nykomling är Einár med låten "Drip 2 hard". På albumlistan ligger Dree Low kvar som etta med "Flawless"..

BT - 45 minuter sedan

GM-strejk pressade industrisiffror

BT - 45 minuter sedan

Protester mot föreslagen premiärminister

Inom kort kan Libanon ha en ny premiärminister i form av den 75-årige affärsmannen och politiske veteranen Mohammed Safadi. Han har gått med på att ta sig an den mycket svåra uppgiften om han får politiskt stöd – men redan uppgifterna om att det kan bli han triggar igång nya demonstrationer..

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Kina hotar att porta

Om kulturminister Amanda Lind närvarar vid kvällens prisceremoni för Gui Minhai portas hon från Kina, säger Kinas ambassadör till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.