SR > Nyheter

Tuesday, 19 November, 11:23

SR - 09 nov 19 kl. 03:00

Expert: Dyrare annonser – dåligt för konsumenterBostadsannonsmarknaden domineras av en enda aktör - något som innebär att bostadskonsumenterna hamnar i kläm..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Dyrare, annonser, dåligtför , konsumenter
SvD - 01 jun 16 kl. 19:57

Mångdubbelt dyrare underhåll för Nya Karolinska

Den årliga prislappen för underhåll och service för Nya Karolinska i Solna blir 475 miljoner kronor från 2019. 20 år senare kostar samma avtal nästan 1,2 miljarder kronor per år enligt landstingets nya beräkningar. – Avtalet är mångdubbelt dyrare och oskäligt.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 15:19

Annonsera på LinkedIn – bra eller dåligt?

Många anser att annonsering på LinkedIn, jobbnätverket som blivit rätt poppis de senaste åren, inte är för dem. Orsakerna är att man inte tycker att de ger någon effekt, och att de kostar för mycket. Men hemligheten ligger i att inte alla företag bör annonsera på nätverket.

Dagensanalys.se - 04 jul 17 kl. 09:31

Ha relevanta annonser om du inte vill associeras med fejknyheter

En studie av Rakuten marketing visar att 71 % av britter och 58 % av amerikaner associerar annonser med Fake News, men inte om annonsen var relevant och användbar. Diskussionerna om att få material på internet gratis i utbyte mot att se reklam har intensifierats den senaste tiden. Men samtidigt blir allt fler användare trötta på reklam som inte riktar sig till just dem.

YLE - 27 jun 12 kl. 15:27

Expert: Svår framtid för finländskt stål

Överutbud på stål och höga kostnader bidrog till de båda stålverkens konkurs i Dalsbruk och Koverhar. Det säger branschexperten Mika Nykänen på teknologiindustrins intresseorganisation. Tisdagens konkursbesked innebär att sammanlagt 450 stålverksanställda riskerar förlora jobben.

Dagensanalys.se - 18 jul 16 kl. 15:49

”Kombinationen av tråkigt och ingen relevans för mottagaren är dåligt”

”Video”, ”video” och ”mer video” är orden som vi hör i korridorerna hos mediaföretagen. Vi passade på att fråga experten David Mühle från Ooyala om vad som ligger bakom en bra respektive dålig videoannons. Vad är det som gör videoannonser framgångsrika?

Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 09:58

Så här gör du för att WhatsApp inte ska dela data med Facebook så att du får riktade annonser

WhatsApp som ägs av Facebook har aviserat en stor förändring i sin sekretesspolicy idag, de kommer att börja dela användardata med sitt moderbolag – även för annonser. WhatsApp kommer att samordna sina tjänster med Facebook ”Vi kommer vi att spåra användarna och samla grundläggande data om hur ofta människor använder våra tjänster och bättre bekämpa skräppost på WhatsApp” Skrev WhatsApp på deras blogg i dag. ”Facebook kommer att kunna erbjuda bättre rekommendationer av vänner och visa dig mer relevanta annonser om du har ett konto.

Dagensanalys.se - 31 jan 18 kl. 12:01

Hela 39 procent av alla digitala annonser är bortkastade

Ad tech-företaget Meetrics presenterar för första gången, i ett pressmeddelande, svenska siffror för den digitala mediemarknaden i sin Viewability Benchmark-rapport. Resultaten visar att 39 procent av annonserna är bortkastade då de aldrig ses. Den första Viewability Benchmark-rapporten, där siffror utgår från mätningar online under det senaste kvartalet visar att endast 61 procent av alla bannerannonser är synliga och når användaren.

Dagensanalys.se - 05 jan 17 kl. 16:00

Hur kan man undvika att ens annonser hamnar på oseriösa webbsajter?

Alltfler vanliga konsumenter har blivit medvetna om existensen av oseriösa webbsajter, sådana som bland annat sprider fejknyheter (inte alltför sällan med politiska motiv). Det är förstås dåligt en ens annonser råkar komma med, men med programmatisk annonsering så kan det vara svårt. Med det finns några tips som kan underlätta detta!

IDG - 06 nov 18 kl. 09:33

Chrome blockerar alla annonser på sajter där en enda annons är dålig


Googles julklapp till alla som avskyr kränkande annonser är att blockera alla annonser på de sajter som innehåller en enda annons som uppför sig dåligt..

BT - 12 okt 14 kl. 06:25

Simhall blir 20 miljoner dyrare

Renoveringen av Sandareds sim- och sporthall blir betydligt dyrare än vad som tidigare beräknats. Notan är 20 miljoner kronor högre. Det är en totalrenovering av Sandareds sim- och sporthall det är tal om.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Två personer åtalas efter 18-årings död på djurpark

I dag har Mora tingsrätt väckts åtal i ärendet där en 18-årig djurvårdare dödades av en björn i en djurpark för omkring två år sedan..

SR - 1 timme sedan

Forskaren: Trump ger Netanyahu en present

Sent i går kväll kom beskedet från USA:s utrikesminister Mike Pompeo: USA kommer inte längre betrakta Israels bosättningar på Västbanken som ett brott mot internationell lag..

SR - 3 timmar sedan

Hultqvist vill undvika omväg om upprustning av försvaret

Efter Försvarsmaktens besked att det saknas pengar för att genomföra den föreslagna upprustningen av Sveriges försvar vill en majoritet i riksdagen kalla in den politiskt sammansatta försvarsberedningen på nytt. – Vi hade ett möte i går med de olika partierna, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SR - 3 timmar sedan

E6 helt avstängd vid Frillesås

E6 är helt avstängd i båda riktningarna mellan trafikplatserna Värö (56) och Frillesås (57) då en lastbil kört in i vajerräcket..

SR - 3 timmar sedan

Besked från åklagaren om Assange

I dag kl 14 ska vice överåklagare Eva-Maria Persson informera om vad som händer i ärendet rörande den våldtäktsanklagade Wikileaks-grundaren Julian Assange..

SR - 3 timmar sedan

Affärsresor med tåg ökade med 16 procent

Företagen tar större hänsyn till klimatet och fler än tidigare väljer att ta tåget när affärsresan ska göras..

SR - 4 timmar sedan

Ofta lägre betyg när nationella prov rättas om

Elevernas resultat i de nationella proven beror i hög grad på vem som bedömer svaren. I nästan sex fall av tio gör skolans lärare och helt fristående lärare olika bedömningar. Oftast är det skolorna som sätter ett generösare betyg..

SR - 5 timmar sedan

Fler robotar i socialtjänsten – tjänster dras in

Allt fler kommuner låter robotar handlägga försörjningsstöd inom socialtjänsten, enligt en ny studie från Lunds universitet. Studien visar också att robotarna kan jobba dubbelt så effektivt och har i vissa fall ersatt mänskliga handläggare..

SR - 5 timmar sedan

Bemanningsföretag tappar fart

Bemanningsföretagens omsättning minskar. Enligt branschen minskade sjönk försäljningen med nästan 8 procent under tredje kvartalet..

SR - 5 timmar sedan

Säpo bekräftar: Finns IS-svenskar som kan skickas tillbaka

Enligt Säkerhetspolisen finns ett litet antal svenskar som kan beröras av Turkiets besked att utländska IS-sympatisörer som frihetsberövats ska skickas tillbaka till sina hemländer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.