Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 21 November, 05:09

Sydsvenskan - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnetPolisen fick larm om ett bråk i Malmö på fredagskvällen. Larmet ändras sedan till att handla om ett drunkningstillbud, sedan en man hamnade i vattnet. Mannen hjälptes upp av räddningstjänsten. – Mannen ska ha slagit ihjäl en katt, det har någon uppmärks.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man uppgesha , dödat, katt, jagadesi , vattnet
Helsingborgs Dagblad - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Polisen fick larm om ett bråk i Malmö på fredagskvällen. Larmet ändras sedan till att handla om ett drunkningstillbud, sedan en man hamnade i vattnet. Mannen hjälptes upp av räddningstjänsten.

Barometern - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Sydöstran - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Blekinge Läns tidning - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Kristianstadsbladet - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

SmålandsPosten - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

DN - 09 nov 19 kl. 00:29

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Polisen fick larm om ett bråk i Malmö på fredagskvällen. Larmet ändras sedan till att handla om ett drunkningstillbud,.

UNT - 09 nov 19 kl. 00:23

Man uppges ha dödat katt – jagades i vattnet

Polisen fick larm om ett bråk i Malmö på fredagskvällen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Nej till Trumptrogna biljättar

Kalifornien tar avstånd från biltillverkare som inte stödjer delstatens kamp mot president Trump i en konflikt om avgasregler i USA. Bilar från sådana företag, däribland Volvo Cars, ska ej köpas in av myndigheterna. Enligt nya regler stoppas dels fordon.

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Fredspristagare till folkmordsrättegång

Under sin tid i husarrest stöttade Aung San Suu Kyi rohingyernas rättigheter. Som statskansler ska hon nu försvara Myanmars behandling av den muslimska minoriteten när Internationella domstolen i Haag tar upp frågan om folkmordsbrott. Länge var Aung San.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Bränderna sprider sig i Australien

Terrängbränderna i Australien fortsätter härja, och katastrofvarningar har utfärdats på fler ställen i landet. I delar av delstaten Victoria har den högsta brandvarningen, "Code Red", utfärdats. I granndelstaten South Australia har hela samhället Edithb.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Brand i lägenhet på Bellevuegården

Klockan 00.44 kom larm om att det börjat brinna i en lägenhet på Bellevuegården..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ny Hongkong-lag avgörs av Trump

USA:s representanthus har, liksom senaten, godkänt ett lagförslag för att stötta "mänskliga rättigheter och demokrati" i Hongkong. Lagförslaget, som innebär att Hongkong minst en gång om året ska garanteras vara tillräckligt självständigt för att kvalif.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Modo missade klubbrekordet – efter tolv raka

Modo hade tolv raka segrar i hockeyallsvenskan och siktade på nytt klubbrekord borta mot Vita Hästen. Så blev det inte. Östgötarna vann med 4–3 och satte därmed stopp för gästernas långa segersvit, som hade stått sig i sex veckor.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Civila dödade av extremister i Kongo Kinshasa

Minst 19 civila har dödats av islamistiska extremister i östra Kongo Kinshasa. Attacken beskrivs av lokala myndigheter som en hämnd för militärens angrepp mot jihadister i gränsområdena mot Uganda. Minst 50 personer har därmed mist livet i hämndaktioner.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tintin-teckning såld för fyra miljoner

En originalteckning från det åttonde seriealbumet om Tintin, "Kung Ottokars spira", såldes på onsdagen för motsvarande fyra miljoner kronor på en auktion i Paris. Teckningen, som ritades av Tintin-skaparen Hergé 1938, föreställer Tintin och Milou i kamp.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Kräver vårdregler för beslutsoförmögna

Det krävs lagar som reglerar vad som gäller när en person är oförmögen att själv fatta beslut om sin vård. Det anser Statens medicinsk-etiska råd (Smer) som varnar för att dessa patienter riskerar att få sämre eller försenad behandling, eller till och m.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ny dust för demokrater som vill utmana Trump

Personangrepp och bråk om vem som har bäst sjukförsäkringsförslag är att vänta. I skuggan av kongressens riksrättsutredning möts tio demokratiska presidentaspiranter för tv-debatt. I kulisserna väntar ytterligare två möjliga Trumputmanare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.