YA > Nyheter

Sunday, 17 November, 14:18

YA - 08 nov 19 kl. 23:59

Teater spelas i samband med gudstjänstPå söndag, 10 november, spelas föreställningen ”Rövarna i Kamomilla stad” i samband med gudstjänsten i Södra Åsums kyrka. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Rövarna, Kamomilla, Södra Åsums

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teater, spelasi , sambandmed , gudstjänst
Expressen - 21 nov 14 kl. 13:04

Flera döda i trängsel vid gudstjänst

Minst 11 personer dödades och många andra skadades i trängseln som uppstod i samband med att en gudstjänst avslutades i den zimbabwiska gruvstaden Kwekwe i torsdags kväll..

Dagen - 17 nov 17 kl. 09:49

#MeToo blir gudstjänst i Malmö

Nästa fredag hålls en gudstjänst i S:t Petri kyrka i Malmö, som ska fokusera på upprättelse utifrån alla berättelser om sexuella övergrepp som kommit fram i samband med #MeToo..

Dagen - 17 nov 17 kl. 09:49

#MeToo blir gudstjänst i Malmö

Nästa fredag hålls en gudstjänst i S:t Petri kyrka i Malmö, som ska fokusera på upprättelse utifrån alla berättelser om sexuella övergrepp som kommit fram i samband med #MeToo..

Nya Wermlands Tidningen - 03 aug 18 kl. 13:15

Gudstjänst hålls i 1600-talets anda

I samband med Old Ships Race och Åmåls 375-årsjubileum flyttas söndagens gudstjänst till gamla kyrkan.

SmålandsPosten - 13 sep 13 kl. 06:43

Jag vill fira gudstjänst varje söndag

?Runtom i vårt land, i alla församlingar, finns kyrkor. De är underbara byggnader, som har ändamålet att vara en plats, där Gud möter oss människor.

HBL - 02 mar 14 kl. 19:12

Försoning i fokus under gudstjänst

Samma människor är vi, tycker de ortodoxa ukrainare och ryssar som varit på gudstjänst. Det känns passande att det i dag är försoningsdag.Då den ortodoxa St.

Världen Idag - 20 okt 14 kl. 00:00

Gudstjänst populärt på SVT Play

På måndagsförmiddagen låg bland annat talkshowen "Skavlan" och serien "Downton Abbey" bland de populäraste på SVT Play. Och tillsammans med dem en gudstjänst. Söndagens tv-gudstjänst på SVT stod OAS-rörelsen för och den kom ifrån Åh stiftsgård.

Dalarnas tidningar - 31 mar 15 kl. 04:07

Gudstjänst i kyrkan igen

På Palmsöndagen var det åter dags att fira gudstjänst i kyrkan, efter att under vintern firat gudstjänst och mässa i Maria kapellet eller Sockenstugan.  Gudstjänstvärd Evy Haga hälsade besökarna välkommen. Komminister Carl-Johan Rudman tjänstgjorde och predikade över dagens tema "Vägen till Korset".

SN - 13 jul 14 kl. 08:40

Gudstjänst på Högsten i Oxelösunds skärgård

Under söndagen bjuder Oxelösunds församling in till gudstjänst ute på ön Högsten i Oxelösunds skärgård. Att församlingen har en gudstjänst varje sommar på Högsten är en tradition sedan ett antal år tillbaka..

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 13:59

Gudstjänst i jazzens tecken

På söndag den 1 mars klockan 18 är det gudstjänst i Torekovs kyrka. En gudstjänst som går i jazzens tecken. Temat är "Den kämpande tron".

Västerbottens Folkblad - 24 feb 17 kl. 11:21

Gudstjänst på isbanan i helgen

Den nya isbanan på Tavelsjön har gjort succé. Nu flyttar kyrkan dit söndagens gudstjänst. Förslaget om att fira gudstjänst vid isbanan kom först från isbanegeneralen och Svenska kyrkan var inte sena att anta inbjudan.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Familjehem: ”Det är en rikedom att kunna hjälpa någon annan”

Susanne Jönsson och hennes familj funderade länge innan de bestämde sig för att bli ett familjehem. – Jag har aldrig ångrat att vi tog steget. Det är en rikedom att få möjlighet att hjälpa någon annan, säger hon.

YA - 45 minuter sedan

Stjärnfotograf är död

Terry O'Neill tog kända bilder på Beatles, Rolling Stones, Brigitte Bardot och Sean Connery. Nu har den brittiske fotografen avlidit vid 81 års ålder..

YA - 2 timmar sedan

Företagande: Charkuteriet tar kliv framåt

2019 är året då Grafmans Goda tar ett kliv framåt. En ny gårdsbutik öppnar och både personerna bakom företaget kommer att jobba på heltid med det..

YA - 2 timmar sedan

Karin Tingne sjunger nerifrån tårna och upp till munnen

Efteråt undrade YA:s recensent Bengt Eriksson om han varit på årets bästa konsert. Svar: Ja. Så personligt, inlevelsefullt, starkt och bra sjöng Karin Tingne på Ystads teater i lördags till maken Peter Tingnes orkester..

YA - 3 timmar sedan

Joel sjua i Macau: ”Hade inte farten mot de snabbaste”

Tomelillagrabben Joel Eriksson, 21, slutade på sjunde plats i sin debut i FIA GT World Cup, VM för GT-bilar, vid klassiska Macau Grand Prix i Kina på söndagsmorgonen svensk tid..

YA - 3 timmar sedan

L vill utreda aktiv dödshjälp

Liberalerna vill tillsätta en utredning om aktiv dödshjälp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.