YA > Nyheter

Friday, 22 November, 16:32

YA - 09 nov 19 kl. 00:00

Staffan Percy: ”Människan är inte alltid i fas med tiden”Jag hade en gång en inte helt vanlig svåger han vägrade att bära någon klocka, jag försökte en gång att ge honom en klocka men han vägrade att ta emot den. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Percy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Staffan, Percy, Människanär inte , alltidi , fasmed , tiden
YA - 31 aug 19 kl. 00:00

Staffan Percy: Mitt i allvaret finns den absoluta humorn

En gång under historiens gång, förärades människan med en djupare insikt om de himmelska verkligheterna. Men det är väl tyvärr så att vårt minne är rysligt kort..

Skånskan - 18 mar 18 kl. 20:03

Percy Liedholm avliden

MALMÖ Förre Moderatledaren i Malmö Percy Liedholm har avlidit i en ålder av 81 år. ERWP.fif(1)Percy Liedholm var både läkare och politiker.

Sydsvenskan - 01 mar 11 kl. 23:47

Percy har kirurgi och kosmetik i kikaren

Foto: Henrik Rosenqvist
Kan vara på väg in i branschen runt skönhetsoperationer.
Om några veckor öppnar den snabbt växande norska plastikkirurgikoncernen Teres Medical Group en privatklinik på fjärde våningen i Malmö Arena. Det norska bolaget är hyresgäster hos Percy Nilsson.

Skånskan - 14 maj 16 kl. 06:00

Percy stöttar prinsen

SKÅNE Dopgåvan till prins Oscar har fått bidrag från oväntat håll.
Efter att flera kommuner gett nobben väljer nu Percy Nilsson att gå in och stödja.
– Jag tycker det är dåligt att inte fler är med och bidrar.

DrivaEget - 01 maj 14 kl. 18:13

Så växte Alexander och Staffan utan risk

 Personal  Det första Alexander von Essen och Staffan Melin gjorde när de startade eget var att skaffa ett stort kontor. Idag fylls de tomma lokalerna i rask takt. Så här kunde de växa med sitt företag Require.

Barometern - 02 jul 14 kl. 13:54

Staffan Axelsson

Byggmästaren Staffan Axelsson är död och en extraordinär människa finns inte mer. Vid ett tillfälle knackade det på min dörr dagen före julafton. Det var Staffan.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 08:56

Staffan Hellstrand tar sin låtskatt till Åhus

En av Sveriges mest aktiva låtskrivare sjunger in Åhus Visfestival på fredag. Staffan Hellstrand har varit aktiv sedan 70-talet och än har han inga planer på att sluta.
Med 14 soloalbum, flera samlingsskivor, både egna och tillsammans med andra artister, Grammis för årets låt 1993 med ”Lilla fågel blå”, Grammis för bästa manliga pop-/rockartist 1992, hyllad och firad låtskrivare är Staffan Hellstrand en av Sveriges mest aktiva och framgångsrika musiker.

Expressen - 06 dec 18 kl. 10:01

”Jag har alltid varit på hugget – när det gäller pengar”

En av många som har sålt Kvällsposten i unga år är Percy Nilsson.Redan i 14-årsåldern var Kvällspostenförsäljningen ett av många järn den unge Percy hade i elden.– Det var Kvällsposten och glassbåtar som man sålde mest av.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 13:00

Staffan Johansson uppmanas betala in sin skatt i tid

Foto: Johanna Wallin
Arbete och välfärdsförvaltningen har öppnat ett tillsynsärende gällande Mats Dahlman, en av Kristianstads Evenemangs AB:s delägare. Samtidigt uppmanas företagets vd och delägare Staffan Johansson att sköta sitt gentemot det allmänna.
Bakgrunden är att Kristianstads Evenemangs AB ansökte om tillfälligt serveringstillstånd för julgalorna i höstas.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Topplistorna: Billie Eilish bästa nykomling

Miss Li är kvar i topp på singellistan med sin "Så mycket bättre"-version av Petters låt "Lev nu dö sen". Billie Eilish är bästa nykomling med låten "Everything wanted". På albumlistan är topp fyra oförändrad, med Dree Low som fortsatt etta med "Flawless"..

YA - 30 minuter sedan

Orbán: Kommissionär ger Ungern möjligheter

Att Ungerns kandidat till EU-kommissionen blivit godkänd är landets största diplomatiska framgång de senaste tio åren, enligt den ungerske premiärministern Viktor Orbán, som ser större möjligheter till inflytande..

YA - 15 minuter sedan

Dyrt studiebesök för Riksbanken

YA - 15 minuter sedan

Långa vårdköer gör att Skåne missar kömiljarden

Som enda region i hela landet går Skåne miste om pengar från den statliga kömiljarden. För många väntar länge i vårdkön på operation eller behandling. Gilbert Tribo (L) säger att det finns sjukhus med ledig kapacitet och att de måste samordna bättre och kan köpa in privat vård..

YA - 30 minuter sedan

Singelolycka – bil i diket

En trafikolycka har inträffat på väg 13 norr om Sjöbo..

YA - 30 minuter sedan

Man dog efter ett halvårs diarré – sjukhuset missade röntgensvar

Mannen led av en tarmsjukdom och dog efter att ha haft ständiga diarréer under ett halvår. Lasarettet i Ystad missade att följa upp röntgensvar och gav heller ingen återkoppling till anhöriga. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg kritik mot lasarettet..

YA - 45 minuter sedan

Beslut: Protesterna fick effekt – förskolan räddas

Bjärsjölagårds förskola får leva vidare. Fler barn kommer troligen att börja där nästa år, och familjenämnden har nu skrotat planerna på nedläggning..

YA - 1 timme sedan

Premiär för livesändning och digitala omröstningar i fullmäktige

När ordföranden Ann-Helen Nilsson (C) på måndag förklarar kommunfullmäktigemötet öppnat tar Skurups politiker ytterligare ett kliv in i den moderna tekniken. Det är premiär för både livesändningar och ett nytt digitalt system..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.