Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 19:00

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 22:30

Störande strålkastare byts ut – Klagomålen började för tre år sedanEfter en följetong i tre år byts nu belysningen till konstgräsplanen, för att minimera spilljuset till närliggande bostäder. 60 ledarmaturer blir 16 metallhalogenlampor..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störande, strålkastare, bytsut , Klagomålenbörjade för , tre, årsedan
SmålandsPosten - 16 okt 18 kl. 16:34

Lessebo: Nekar boende hjälp - inga åtgärder för störande strålkastare

En boende i Hovmantorp har länge försökt få hjälp från kommunen med att lätta på störande strålkastarljus från riksväg 25. Men klagomålen har fallit för döva öron. Plan- och miljönämnden kommer inte att utföra några åtgärder.

BT - 24 sep 12 kl. 07:44

Klagomålen ökar mot hemtjänsten efter omorganisation

Lång väntan på larm och lång väntan på nattpersonal. Omorganisationen av natt och larmpatrullen i stadsdel Väster har fått gamla och deras anhöriga att reagera.
Sedan den nya organisationen infördes i våras har synpunkterna och klagomålen varit många.

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 09:00

Klagomålen strömmar in

Klagomålen haglar in till Östra Göinge kommun angående förändringarna i busstrafiken.
Som Kristianstadsbladet tidigare konstaterat är det många kommuninvånare som har åsikter om de nya linjesträckningarna och den nya tidtabellen som sjösattes i mitten på december. Kommunen, Skånetrafiken och den nya entreprenören Bergkvara Buss träffades i förra veckan för att diskutera situationen.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 07:46

Hammarskjöld: Klagomålen har ökat

SJÖBO Missnöjda elever, missnöjda föräldrar och missnöjda lärare. Klagomålen mot Färsingaskolan har eskalerat på sistone säger Magnus Hammarskjöld (M), familjenämndens ordförande.Han betonar att han egentligen inte vill säga något om rektorn Mayvor Jonsson.

YLE - 12 aug 14 kl. 05:44

Klagomålen om okynneskörning ökar

Okynneskörning är ett växande problem främst i Ekenäs och Karis. Polisen och Raseborgs stad har olika syn på hur man ska lösa problemet. Staden anser att ansvaret ligger på polisen.

DI - 15 jan 19 kl. 19:44

Branscherna där klagomålen haglar: "Handlar om mycket pengar"

Konsumenter är fortsatt mest missnöjda med hantverkare och köp av begagnade bilar, visar Konsumentverkets lista över klagomål för 2018. "Den främsta anledningen kan vara att det handlar om mycket pengar, säger Kristina Westling, ordförande i konsumentvägledarnas förening..

Dalarnas tidningar - 18 nov 17 kl. 17:00

Klagomålen om vattnet fortsätter: "Det är bra för hälsan", svarar Falu Energi och Vatten

Trots att Faluns nya vatten släpptes på för över två år sedan dyker det upp frågor och bekymmer kring kalkhalten. Vattnet, som är hårdare och innehåller mer kalk än tidigare, ger inte sällan kalkfläckar i köks- och tvättutrustning. Men Falu Energi och Vatten ser ingen anledning att avhärda vattnet.

YA - 15 jan 14 kl. 10:06

Fler klagomål på vedeldning

Foto: HASSE HOLMBERG
När vintern kommer, då kommer även klagomålen på vedeldning till Sjöbo kommuns miljöenhet.– Egentligen borde kommunen ha en policy där man slår fast i vilka områden som vedeldning kan tillåtas och inte tillåtas, tycker miljöinspektör Annika Jeppsson.
Någon sådan policy är dock inte aktuell just nu, påpekar hon.

YLE - 20 apr 16 kl. 05:35

Klagomål över flugor ökar

Flugorna har ökat och detsamma gäller klagomålen över flugolägenheter. De två, tre senaste åren kan man kalla det en explosionsartad ökning, säger Martin Stenbacka på NTM- centralen.
Stenbacka övervakar jordbruk och farmer.

YLE - 19 jun 17 kl. 16:41

Nio klagomål om regeringskrisen till JK

Justitiekanslern har fått nio klagomål kopplade till hanteringen av regeringskrisen förra veckan, säger föredragande Laura Pyökäri till FNB. Enligt henne har man i klagomålen bett JK reda ut om man handlade rätt då man lät regeringen fortsätta. - Ett av klagomålen inleds med att personen vill anföra ett klagomål över Juha Sipiläs och en del av ministrarnas beslut att fortsätta med samma sammansättning.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Över en halv miljon i böter för tweet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Polisen efterlyser vittnen till Malmömord

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Åtta år efter ”Idol”-vinsten: Linderödsartisten på nya vägar

Nytt samarbete med hit-producenten Anton Göransson. Två singelsläpp, på vägen mot nästa ep. Stor, euforisk pop med soul?

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Venezuelabråk om ambassad i Brasilien

Ett bråk och en politisk dragkamp har uppstått på Venezuelas ambassad i Brasilien. En grupp som är lojal med oppositionsledaren Juan Guaidó har klivit in i byggnaden och anser sig vara landets nya beskickning – men möter motstånd..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Polis och ambulans larmade till Challan – flera oroliga vittnen

Flera polispatruller samt ambulans larmades under onsdagseftermiddagen till Charlottesborg där ett bråk med flera personer iblandade uppstått i närheten av Långebrogatan och Erikshjälpen. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Isak: "Gäller att vara redo för allt"

Succé direkt i första tävlingslandskampen – men bänkad både mot Malta och Spanien. Alexander Isaks rivstart i landslaget mot Färöarna och Norge i september tappade fart en månad senare. I ny rörelse mot Rumänien?.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Två gripna planerade attacker mot muslimer

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Camila Cabello släpper nytt album

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Lämnade KIK – nu har Axbom hittat ny klubb

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

M vill strama åt arbetskraftsinvandringOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.