Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 13:59

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktadeTre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning. Det var under natten till i tisdags som polisen larmades till en adress i Västerås. En man fördes med s.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Västerås, Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En misstänktför , mord, tre, häktade
UNT - 01 maj 18 kl. 16:39

Två häktade för misstänkt mord i Umeå

Två män har häktats i samband med ett misstänkt mord på en 27-årig man på ett studentboende i Ålidhem, Umeå..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 17:11

Tre häktade och två gripna för misstänkt mord

En 21-årig man, som greps i Tyskland nyligen, har häktats misstänkt för ett förmodat mord utanför Uddevalla. Två personer sitter redan häktade och ytterligare två personer är frihetsberövade i Danmark..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 13 kl. 15:10

Två anhållna för misstänkt mord

Två personer sitter fortsatt anhållna för det misstänkta mordet på en 44-årig man i Boxholm i Östergötland i helgen medan en man försatt på fri fot. En man i 20-årsåldern är på sannolika skäl misstänkt för mord medan en kvinna i 50-årsåldern är skäligen misstänkt för mord, skriver polisen i Östergötland på sin hemsida. Under tisdagen tar åklagaren ställning till vilka som ska begäras häktade..

UNT - 20 dec 17 kl. 17:11

Tre häktade och två gripna för misstänkt mord

En 21-årig man, som greps i Tyskland nyligen, har häktats misstänkt för ett förmodat mord utanför Uddevalla..

GöteborgsPosten - 15 dec 17 kl. 13:53

Misstänkt mord – kroppen försvunnen

Mannen i 35-årsåldern är försvunnen och polisen misstänker att han mördats. Förra veckan häktades en man i sin frånvaro misstänkt för mordet. Han sitter nu frihetsberövad i Tyskland i väntan på att lämnas över till Sverige.

Sydöstran - 03 apr 18 kl. 13:37

Fjärde person häktad för misstänkt mord

Ytterligare en person har häktats för misstänkt inblandning i mordet i Marbäcks naturområde i Halmstad kommun. Sedan tidigare är två 17-åringar från Blekinge häktade misstänkta för mordet..

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning. Det var under natten till i tisdags som polisen larmades till en adress i Västerås. En man fördes med s.

NSD - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning..

UNT - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning..

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 21:40

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Andersson kritisk till seedningskaoset

Förbundskapten Janne Andersson anser att systemet är otydligt..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Väsen får folkmusikpris

Gruppen Väsen får Kungliga Musikaliska Akademiens folkmusikpris på 100 000 kronor. Väsens tre medlemmar Olov Johansson på nyckelharpa, Mikael Marin på femsträngad viola och Roger Tallroth på tolvsträngad gitarr har spelat tillsammans i 30 år. Gruppen vi.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Franskt förslag om nya regler för nya i EU

Ineffektiv, långsam och svårstoppad är vad Frankrike tycker om utvidgningsprocessen i EU som man nu vill förändra. Bara ett sätt att ytterligare förhala, anser kritikerna. Sverige gör dock tummen upp.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Libanons parlament tvingades skjuta upp möte

Det som skulle ha blivit den första sessionen i Libanons parlament på två månader har fått ställas in efter att demonstrerande hindrat ledamöterna från att ta sig fram till byggnaden i Beirut. Protesterna riktas mot landets regering, som anklagas för at.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man anlade eld i bostad via nätet

En man från Gästrikland döms av Gävle tingsrätt till två års fängelse för mordbrand efter att ha anlagt en brand i sin egen bostad – på distans, rapporterar P4 Gävleborg. Han var bortrest men aktiverade en fjärrströmbrytare via nätet. Den var kopplad ti.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Manlig blick synas i ”La Traviata”

Violetta i "La Traviata" följer sitt hjärta trots att hon går emot samhällets konventioner. När Ellen Lamm sätter upp Verdis klassiker på Kungliga Operan i Stockholm skildrar hon huvudpersonens utsatthet – och undersöker den manliga blicken i klassikern.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Mat- och hantverk på julmarknad i Kvidinge

Körsång, trubadur, fika och utställning på Sånnagården på lördag..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

284 slipsar i Höganäs ska påminna om manliga förövare

"Det pratas alltid om offret, vi vill synliggöra förövaren"..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kritiken kvarstår mot regeringen

Kritiken kvarstår från oppositionen mot hur regeringen hanterar de imamer som bedöms vara en säkerhetsrisk men som inte kan utvisas. – Regeringen agerar väldigt yrvaket, säger Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forssell. Inrikesminister Mikae.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Guldmålvakten återvänder till Linköping

Fotbollsmålvakten Cajsa Andersson återvänder till Linköping, som hon tog två SM-guld med 2016 och 2017. Andersson tog SM-guld även med Piteå i fjol och har under de två åren i Piteå även fått göra landslagsdebut. Andersson var startspelare i alla Piteås.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.