Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 21 November, 04:13

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktadeTre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning. Det var under natten till i tisdags som polisen larmades till en adress i Västerås. En man fördes med s.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Västerås, Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En misstänktför , mord, tre, häktade
UNT - 01 maj 18 kl. 16:39

Två häktade för misstänkt mord i Umeå

Två män har häktats i samband med ett misstänkt mord på en 27-årig man på ett studentboende i Ålidhem, Umeå..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 17:11

Tre häktade och två gripna för misstänkt mord

En 21-årig man, som greps i Tyskland nyligen, har häktats misstänkt för ett förmodat mord utanför Uddevalla. Två personer sitter redan häktade och ytterligare två personer är frihetsberövade i Danmark..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 13 kl. 15:10

Två anhållna för misstänkt mord

Två personer sitter fortsatt anhållna för det misstänkta mordet på en 44-årig man i Boxholm i Östergötland i helgen medan en man försatt på fri fot. En man i 20-årsåldern är på sannolika skäl misstänkt för mord medan en kvinna i 50-årsåldern är skäligen misstänkt för mord, skriver polisen i Östergötland på sin hemsida. Under tisdagen tar åklagaren ställning till vilka som ska begäras häktade..

UNT - 20 dec 17 kl. 17:11

Tre häktade och två gripna för misstänkt mord

En 21-årig man, som greps i Tyskland nyligen, har häktats misstänkt för ett förmodat mord utanför Uddevalla..

GöteborgsPosten - 15 dec 17 kl. 13:53

Misstänkt mord – kroppen försvunnen

Mannen i 35-årsåldern är försvunnen och polisen misstänker att han mördats. Förra veckan häktades en man i sin frånvaro misstänkt för mordet. Han sitter nu frihetsberövad i Tyskland i väntan på att lämnas över till Sverige.

Sydöstran - 03 apr 18 kl. 13:37

Fjärde person häktad för misstänkt mord

Ytterligare en person har häktats för misstänkt inblandning i mordet i Marbäcks naturområde i Halmstad kommun. Sedan tidigare är två 17-åringar från Blekinge häktade misstänkta för mordet..

NSD - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning..

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning. Det var under natten till i tisdags som polisen larmades till en adress i Västerås. En man fördes med s.

UNT - 08 nov 19 kl. 21:38

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar Vestmanlands Läns Tidning..

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 21:40

En misstänkt för mord – tre häktade

Tre män har häktats, misstänkta för att på olika sätt vara delaktiga i ett mord och ett mordförsök i Västerås, rapporterar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Brand i lägenhet på Bellevuegården

Klockan 00.44 kom larm om att det börjat brinna i en lägenhet på Bellevuegården..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ny Hongkong-lag avgörs av Trump

USA:s representanthus har, liksom senaten, godkänt ett lagförslag för att stötta "mänskliga rättigheter och demokrati" i Hongkong. Lagförslaget, som innebär att Hongkong minst en gång om året ska garanteras vara tillräckligt självständigt för att kvalif.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Modo missade klubbrekordet – efter tolv raka

Modo hade tolv raka segrar i hockeyallsvenskan och siktade på nytt klubbrekord borta mot Vita Hästen. Så blev det inte. Östgötarna vann med 4–3 och satte därmed stopp för gästernas långa segersvit, som hade stått sig i sex veckor.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Civila dödade av extremister i Kongo Kinshasa

Minst 19 civila har dödats av islamistiska extremister i östra Kongo Kinshasa. Attacken beskrivs av lokala myndigheter som en hämnd för militärens angrepp mot jihadister i gränsområdena mot Uganda. Minst 50 personer har därmed mist livet i hämndaktioner.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tintin-teckning såld för fyra miljoner

En originalteckning från det åttonde seriealbumet om Tintin, "Kung Ottokars spira", såldes på onsdagen för motsvarande fyra miljoner kronor på en auktion i Paris. Teckningen, som ritades av Tintin-skaparen Hergé 1938, föreställer Tintin och Milou i kamp.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kräver vårdregler för beslutsoförmögna

Det krävs lagar som reglerar vad som gäller när en person är oförmögen att själv fatta beslut om sin vård. Det anser Statens medicinsk-etiska råd (Smer) som varnar för att dessa patienter riskerar att få sämre eller försenad behandling, eller till och m.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ny dust för demokrater som vill utmana Trump

Personangrepp och bråk om vem som har bäst sjukförsäkringsförslag är att vänta. I skuggan av kongressens riksrättsutredning möts tio demokratiska presidentaspiranter för tv-debatt. I kulisserna väntar ytterligare två möjliga Trumputmanare.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Efter hånglet – dumpar brevskrivaren

Trots flera romantiska utflykter valde Pelle Hansson Edh bort Anna Jonsson i "Bonde söker fru". – Jag måste gå på min magkänsla, säger mjölkbonden i programmet. Redan under förra veckans avsnitt var Josefin Bertelsen skeptisk till om hon skulle vara kva.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tårgas mot oppositionella i Zimbabwe

Kravallpolis har använt batonger, tårgas och vattenkanoner mot oppositionella i Zimbabwes huvudstad Harare. Hundratals anhängare till det största oppositionspartiet MDC hade under onsdagen samlats vid partihögkvarteret när polisen omringade och gick til.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

South African Airways på konkursens brant

Dagligen blöder South African Airways motsvarande drygt 30 miljoner kronor. Den strejk som pågått i snart en veckas tid har satt flygbolaget på konkursens brant. Grundat redan 1934 är nu det statliga flygbolaget snart historia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.