BT > Nyheter

Tuesday, 19 November, 06:04

BT - 08 nov 19 kl. 21:29

Enkät: Vad behövs för en bra after work?Biljard, god mat, prat om veckan som gått – och öl. BT har tagit reda på boråsarnas favoritmetoder för att varva ner och fira veckoslutet..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EnkätVad , behövsför en , bra, after, work
Skånskan - 01 mar 17 kl. 17:49

Lurade äldre kvinnor med enkättricket

Malmö Fem personer åtalas för grov stöld hos äldre kvinnor. Två kvinnor har ringt upp och låtsats komma från en myndighet där en enkät behöver fyllas i. Under tiden stal kumpanerna kontanter och smycken.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

HBL - 05 jul 14 kl. 07:10

"Ekonomin behöver unga, ivriga risktagare"

Det behövs mer optimism för att uppnå ekonomisk tillväxt och öka exporten. Det anser både vd Catarina Fagerholm och professor Alf Rehn i en kommentar till resultaten från enkäten Räcker pengarna.Över 60 procent svarade nej på frågan "anser du att Finlands ekonomi är på väg åt rätt håll" i de finlandssvenska dagstidningarnas enkät som närmare 3 000 svarade på tidigare i sommar.

YLE - 26 feb 17 kl. 04:00

Stiftets präster vill behålla vigselrätten

Största delen av prästerna i Borgå stift vill inte ge ifrån sig vigselrätten till det civila samhället. Det här visar en enkät som de finlandssvenska medierna har gjort. Biskop Björn Vikström har tidigare föreslagit att kyrkan borde ge ifrån sig vigselrätten.

YLE - 23 jan 17 kl. 14:25

"Fritiden behöver inte kosta mycket"

Över 1 700 personer har svarat på enkäten om fritid som Yle Österbotten och HSS Medias tidningar lanserade för knappt två veckor sedan. Yle Österbotten, Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten har startat ett unikt samarbete för att ta reda på vad österbottningarna gör på sin fritid. Du kan svara på enkäten här.

Politologerna - 15 dec 15 kl. 08:15

Lucka #15: Enkäter som samtal?

Detta inlägg bygger på en artikel publicerad i International Journal of Public Opinion Research av Delia Dumitrescu och Johan Martinsson.   Det diskuteras ofta hur tillförlitliga resultat från opinionsmätningar, enkätundersökningar eller andra typer av systematiska frågeundersökningar är. Vanliga frågor är då vilken typ av urval som har använts, hur hög svarsfrekvensen är, hur stort urvalet är, eller om resultaten är statistiskt signifikanta i någon betydelse av detta.

Barometern - 26 jun 14 kl. 09:47

Bra trend för företagande

Kommunens information till företag är för dålig, men företagsklimatet i kommunen blir bättre. Det visar Svenskt näringslivs undersökning av företagsklimatet i Oskarshamns kommun. Undersökningen bygger på webbenkäter som skickats ut till cirka 200 företagare i kommunen.

SmålandsPosten - 10 jan 15 kl. 08:56

Växjös unga trivs bra i förskola och skola

Grundskoleelever och förskolebarn verkar trivas bra i skolan. Det visar den enkät som barn och föräldrar svarat på.
– Jag är väldigt nöjd med resultatet, säger förvaltningschef Camilla Holmqvist.

YLE - 03 okt 16 kl. 10:08

Fler fältarbetare bland ungdomar behövs

I Närpes har man lagt in en högre växel på insatser för ungdomarna, efter att institutet för hälsa och välfärd presenterade sin enkät Hälsa i skolan i våras. Enkätsvaren visade att ungdomarna i Närpes oftare än andra dricker sig berusade och även har testat droger i stor utsträckning. Bland annat har de återupptagit fältis-verksamheten på Fagerö, det vill säga vuxna som finns till hands då det ordnas danstillställningar på Fagerö.

YLE - 05 aug 14 kl. 12:11

Nu behövs kuratorer och psykologer

Den nya elevvårdslagen som trädde i kraft den 1 augusti prisas av vissa och risas av andra. Klart är i alla fall att den medför förändringar för bland andra Maria Kentta och Inger Damlin. Tis 5.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Zara Larsson lyfter "Klaus"

När Sergio Pablos sökte en sångerska till sin animerade julfilm ”Klaus” fann han – Zara Larsson..

BT - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Sjuhärad..

BT - 15 minuter sedan

Betyg spretar i nationella prov

BT - 1 timme sedan

Rygg och psyke bakom mycket sjukskrivning

Stress och depression, följt av problem med rygg och leder. Det är de vanligaste orsakerna till att folk i Sverige blir långtidssjukskrivna, enligt en ny rapport från AFA Försäkring..

BT - 1 timme sedan

Kulturnej till rivning på Simonsland: ”Oacceptabelt”

Det finns planer på att riva en skyddad byggnad i Simonsland för att ge plats för ett stort hotell. Men planen döms ut i ett dokument från kulturförvaltningen som kallar det för ”oacceptabelt”..

BT - 2 timmar sedan

Värdegrund är en fasad som måste rivas

Gör anställda inom offentlig sektor en tjänst och skrota värdegrundsarbetet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.